Championes League

Champions League 2017/18 -kausi potkaistiin käyntiin 27. kesäkuuta. Tämä arvostettu, Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n järjestämä vuosittainen turnaus on nyt 63. kausi jalkapallocupissa. Mestarien liiga on yksi Euroopan suurimmista ja arvovaltaisimmista jalkapalloturnauksista, ja useat joukkueet haluavat taistella parhaimmasta tittelistä! Lippuja liigan otteluihin voi olla hankala saada, mutta championsn league liput löydät helposti ja vaivattomasti verkkosivuiltamme!

Mestarien liiga on yksi vuoden arvovaltaisimpia turnauksia!

Mestarien liiga on yksi Euroopan ja koko vuoden arvovaltaisimpia turnauksia! Mestarien liigassa pelaavat Euroopan huippuliigoissa pelaavat joukkueet. UEFA:n sääntöjen mukaisesti parhaimpien liigojen kolme joukkuetta saavat suoran paikan turnaukseen ja yhden joukkueen täytyy osallistua turnaukseen karsintojen kautta. Liigat, jotka jäävät kolmen parhaan liigan ulkopuolelle, saavat kaksi paikkaa ja yhden joukkueista täytyy osallistua karsintakierrokselle. Turnaus pelataan lohkoissa, joissa jokaisessa pelaa neljä joukkuetta. Jokainen joukkue pelaa siis yhteensä kuusi ottelua. Kaksi parasta joukkuetta jokaisesta lohkosta jatkavat matkaansa kohti pudotuspelivaihetta. Pudotuspelivaiheessa muodostetaan ottelupareja arpomalla: jokaisen lohkon ensimmäiseksi tulleet joukkueet arvotaan lohkojen toiseksi parhaita vastaan. Tämän jälkeen arvotaan puolivälieräparit, jonka jälkeen koittaa semifinaaliparien arvonta. Jalkapalloturnaus huipentuu finaaliin, joka pelataan aina puolueettomalla kentällä. Tämän turnauksen finaaliottelu pelataan 26. toukokuuta 2018 Kiovan olympiastadionilla. Champions League 2017/18 on jokaisen jalkapallofanin unelma! Champions league 2017/18 liput myydään usein loppuun hyvin nopeasti, mutta verkkosivuiltamme löydät monipuolisen valikoiman lippujen turnauksen eri lohko-otteluista aina semifinaaliin ja finaaliin saakka! Sivuiltamme löytyy lippuja myös jokaisen jalkapallofanin budjettiin! Toimi siis nopeasti ja varmista lippusi jo tänään!

Hanki liput Mestarien liigan otteluihin jo tänään!

Champions League 2017/18 -liput hankit helposti ja vaivattomasti StubHubin verkkosivuiltamme! Onko haaveenasi päästä seuraamaan lohko-ottelua vai jopa itse finaalia? Lippuvalikoimamme on hyvin laaja, joten löydät varmasti liput juuri haluamaasi otteluun. Löydät myös liput, jotka sopivat juuri sinun budjettiisi! Toimi siis nopeasti ja hanki omat lippusi jo tänään, niin pääset seuraamaan Euroopan parasta jalkapalloa!Clubs


Käytämme evästeitä parantaaksemme web-palveluitamme. Jos jatkat selaamista, katsomme, että hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja Evästeiden käyttö:sta täällä.