Europa League

Europa League 2017/18 -kausi on startannut, ja nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä seuraamaan huippujalkapalloa paikan päälle! Tällä kaudella useat kymmenet jalkapallojoukkueet kamppailevat Euroopan mestaruuden tittelistä ja kunniasta. Haluatko sinä päästä seuraamaan Euroopan parasta jalkapalloa kisakatsomoon ja kokemaan kunnon kisatunnelmaa? Nyt sinulla on oiva tilaisuus hankkia europa league liput 2017/18 liput suoraan meiltä!

Eurooppa-liiga on arvostettu jalkapallocup

Jalkapalloliiton UEFA:n järjestämä Europa League 2017/18 potkaistiin käyntiin kesäkuun lopussa. Liiga on Euroopan toiseksi tärkein jalkapallokilpailu heti Mestarien liigan jälkeen. Liigaan ja sen karsintoihin osallistuvat kansallisesti parhaiten sijoittuneet joukkueet, jotka eivät pääse osallistumaan Mestarien liigaan tai sen karsintoihin. Jokaisella Eurooppa-liigaan osallistuvalla maalla on kiintiö, joka vaihtelee yhdestä joukkueesta neljään. Kiintiöpaikan määrään vaikuttaa UEFA:n ranking: mitä korkeammalle maa on listattu Jalkapalloliiton rankingissa, sitä enemmän maa saa lähettää joukkueita. Liigassa pelataan kaksi karsintakierrosta, joista selviytyneet joukkueet matkaavat kohti pudotusvälieriä ja itse finaalia! Eurooppa-liigan hallitsija on tällä hetkellä Espanjan Sevilla, joka on voittanut liigan yhteensä viisi kertaa. Jatkaako Sevilla voittoista tietään vai kuka voittaa tämän kauden liigatittelin? Eurooppa-liigan otteluja pelataan eri puolilla Eurooppaa, joten liigaottelu on myös mitä mainioin tapa yhdistää lomamatkaan! Lähde siis jalkapallomatkalle, koe eurooppalaista laatuluokan jalkapalloa livenä ja kannusta oma suosikkijoukkueesi voittoon! Europa league liput eri liigan otteluihin hankit helposti StubHubin verkkokaupastamme! Hankkimalla liput meiltä voit olla varma, että saat liput parhaaseen hintaan!

Hanki liput edullisesti meiltä!

Jokaisen jalkapallofanin toivelistalla on päästä seuraamaan ainakin yksi Europa League 2017/18 ottelu, ellei jopa itse finaali. Lippuvalikoimamme eri otteluihin on hyvin laaja, joten löydät juuri itsellesi sopivat liput verkkokaupastamme parhaaseen hintaan! Olet vain muutaman klikkauksen päässä eurooppalaisesta jalkapallon huumasta. Tämä tilaisuus on ehdottomasti koettava paikan päällä!

Tulevia kansainvälisiä tapahtumia

Kaikki liput maksetaan EUR valuutassa. Hinnat USD valuutassa on arvioitu selvennykseksi.

Jalkapalloseurat


Käytämme evästeitä parantaaksemme web-palveluitamme. Jos jatkat selaamista, katsomme, että hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja Evästeiden käyttö:sta täällä.