Tietosuojakäytäntö

Ehdot ja edellytykset - Henkilötietojen yksityisyys ja suojaus www.stubhub.fi-verkkosivustolla. Henkilötietojen automaattinen käsittely.

Hyväksymällä nykyiset ehdot käyttäjät hyväksyvät myös TICKETBIS, S.L.:n tavan käsitellä tietoja verkkosivuston www.stubhub.fi kautta.

1. Henkilötiedot.

Kun käyttäjä rekisteröityy verkkosivustolla www.stubhub.fi , hän tarjoaa TICKETBIS, S.L.:lle seuraavat henkilökohtaiset tiedot (jäljempänä "Henkilötiedot").

2. Automaattinen käsittely.

Espanjan perustuslakia täydentävän henkilötietolain 15/1999, sen määräysten ja artikkelien 5 ja 6 mukaisesti, verkkosivustosta vastaava yksikkö ilmoittaa kaikille verkkosivustolle henkilötietoja luovuttaville käyttäjille, että tiedot sisällytetään automatisoituun katalogiin.

3. Tarkoitus.

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään automaattisesti ainoastaan yleisissä käyttöehdoissa ja -edellytyksissä sekä lisäehdoissa ja -edellytyksissä kuvatun suhteen ylläpitämiseen, palveluiden hallitsemiseen, ylläpitämiseen, tarjoamiseen, laajentamiseen ja parantamiseen, palvelun mukauttamiseen käyttäjän mieltymysten ja valintojen perusteella, uusien asiaan liittyvien palveluiden suunnittelemiseen, päivitettyjen palveluiden toimittamiseen tai mainosmateriaalin lähettämiseen koskien palveluita ja muita TICKETBIS, S.L.:n tarjoamia tuotteita tai palveluita tai TICKETBIS, S.L.:n kautta tällä hetkellä tai tulevaisuudessa tarjottuja tuotteita tai palveluita, näiden tuotteiden ja palveluiden suoramarkkinointitarkoituksiin. Henkilötietojen keräämisen ja automaattisen käsittelyn tarkoituksiin sisältyy sellaisten kyselylomakkeiden lähettäminen, joihin käyttäjällä ei ole velvollisuutta vastata.

4. Välitys.

Kun käyttäjä hyväksyy tietosuojakäytäntömme ja tietosuojamme, hän hyväksyy, että TICKETBIS, S.L. voi välittää henkilötiedot tarvittaessa konsernin muille yhtiöille riippumatta heidän sijainnistaan edellisessä luvussa kuvattuihin tarkoituksiin. Joka tapauksessa TICKETBIS, S.L. lupaa käsitellä henkilötietoja luottamuksellisesti ja suojatusti näissä kansainvälisissä tiedonsiirroissa. Henkilötietojen käyttäminen TICKETBIS, S.L.:ssä ulkomaalaisten yhtiöiden toimesta. Konserni rajoitetaan tämän asiakirjan sisältöön.

5. Turvatoimet.

TICKETBIS, S.L. takaa, että se on ottanut käyttöön kaikki asianmukaiset ja tarvittavat turvatoimet koskien sen asennuksia, järjestelmiä, tiedostoja ja henkilötietojen luottamuksellista käsittelyä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

TICKETBIS, S.L. lupaa myös taata henkilötietojen luottamuksellisuuden ja tietosuojan kansainvälisten välitysten yhteydessä. TICKETBIS, S.L. voi kuitenkin luovuttaa julkisille viranomaisille henkilötietoja tai muita tietoja, joita se hallitsee tai joita se voi käyttää järjestelmiensä kautta asiaankuuluvan ja voimassa olevan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

6. Suostumus.

Kun käyttäjät hyväksyvät nämä yleiset ehdot, he suostuvat siihen, että heidän henkilötietonsa sisällytetään henkilötietojen tiedostoon ja että TICKETBIS S.L. käsittelee ne automaattisesti edellä kuvattujen tarkoitusten mukaisesti.

Vastaavasti käyttäjä osoittaa hyväksyvänsä ja valtuuttavansa, että TICKETBIS, S.L. voi tarvittaessa luovuttaa henkilötietoja mm. henkilötietojen kansainväliseen siirtoon 4. sopimuskohdassa kuvatuille kolmansille osapuolille mainittujen tarkoitusten mukaisesti.

7. Käyttäjien käyttö-, peruutus-, korjaus- ja hylkäysoikeudet.

TICKETBIS, S.L. takaa käyttäjille oikeuden käyttää, peruuttaa, korjata ja hylätä kaikissa tapauksissa voimassa olevan lainsäädännön ehtojen mukaisesti. Tästä syystä ja Espanjan perustuslakia täydentävän tietosuojalain 15/1999 ja sen määräysten mukaisesti käyttäjät voivat harjoittaa näitä oikeuksiaan lähettämällä pyynnön ja kopion virallisesta henkilöllisyystodistuksestaan jollakin seuraavista tavoista:

Käyttäjät voivat myös perua minkä tahansa palvelun tilauksen samalla tavalla napsauttamalla tilauksen peruutuslinkkiä, joka sisältyy kaikkiin TICKETBIS, S.L.:n lähettämiin sähköposteihin.

Käytämme evästeitä parantaaksemme web-palveluitamme. Jos jatkat selaamista, katsomme, että hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja Evästeiden käyttö:sta täällä.