Espanjassa jalkapallo ei ole vain peli, vaan sitä voidaan verrata tärkeydessään sellaisiin asioihin kuin filosofia, politiikka, taide ja jopa uskonto. Koe espanjalaisen jalkapallon kiihkeä tunnelma tilaamalla liput Espanjan korkeimman sarjatason La Liga -otteluun, ja tunne, kuinka kymmentuhatpäinen stadion hengittää pelin mukana. La Liga liput voit tilata kätevästi ja turvallisesti StubHubin nettikaupasta.

 


Koe La Liga ja morbo

Espanjalaisen jalkapallon korkeinta sarjatasoa kutsutaan nimellä La Liga. Se tunnetaan yhtenä Euroopan kovatasoisimmista sarjoista, jonka pelaajat ovat todellista maailman eliittiluokkaa, kuuluuhan tämän sarjan joukkueiden palkkalistoille esimerkiksi sellaisia pelaajia kuin portugalilainen Cristiano Ronaldo ja argentiinalainen Lionel Messi. Vuodesta 1929 asti pelatun sarjan suurin menestyjä on ollut pääkaupunkilaisseura Real Madrid, joka on voittanut mestaruuden 32 kertaa. Muita vahvoja joukkueita vuosien saatossa ovat olleet muun muassa Atlético Madrid ja Barcelona. Suomalaisen jalkapallokulttuurin suurimpia hetkiä oli, kun Jari Litmanen siirtyi vuonna 1999 menestysjoukkue Barcelonan riveihin, jolloin hänestä tuli ensimmäinen suomalainen, joka pääsi pelaamaan La Ligassa.La Ligan kausi alkaa elokuussa jatkuen toukokuuhun. Tänä aikana jokainen kahdestakymmenestä joukkueesta pelaa toistaan vastaan kahdesti. Tälle aikavälille sinulla on mahdollisuus hankkia lippuja osoitteesta StubHub.fi. Mielenkiinnon vuoksi voit käydä vertailemassa vaikkapa jalkapallon syntymämaan, Englannin, ja Espanjan liigoja keskenään. Englannin Valioliigassa on kyllä tunnetta ja toimintaa riittämiin sielläkin, mutta Espanjan La Ligassa kaiken päällä leijuu morboksi kutsuttu tunnetila. Morbo - sana, jota ei voi edes kääntää muille kielille - kuvaa espanjalaisten kiinteää ja kiihkeää suhdetta jalkapalloon. Koe morbo La Ligassa. Klikkaa itsesi StubHubiin!

Koe ja näe espanjalaisen jalkapallon taituruus ja kiihkeä tunnelma Espanjan pääsarjan, La Liga -otteluissa. Legendaaristen joukkueiden kohdatessa et voi välttyä näkemästä jalkapalloilun suurhetkiä, joita sinulle tarjoavat maailman taitavimmat jalkapalloilijat. Kausi 2016 alkaa elokuussa. Voit tilata liput jo sarjan avauskierrokselle StubHubin kautta.


La Liga Liput 2017/18


Käytämme evästeitä parantaaksemme web-palveluitamme. Jos jatkat selaamista, katsomme, että hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja Evästeiden käyttö:sta täällä.