Hartwall Arena, Helsinki, Suomi Ryhmä tai yritys?

Tähän tapahtumaan ei tällä hetkellä ole saatavissa lippuja. Voit kuitenkin etsiä muita vastaavia tapahtumia.

Muita Metallica-tapahtumia


Metallica Helsinki

Yksi heavy metallin suurimpia nimiä, Metallica, lähtee kiertueelle. Trash metal- tyylisestä musiikistaan 80-luvulla maailmankuuluksi noussut bändi saapuu Helsingin Hartwall Arenalle nostattamaan heavy metallin fanien tunnelmaa. Metallica Helsinki tapahtumaan on jo saatavilla lippuja. Metallica Helsinki liput Hartwall Arenalla järjestettävään tapahtumaan menevät kuitenkin kuin kuumille kiville, joten hanki omasi hyvissä ajoin meiltä, ja merkitse kalenteriin päivämääräksi 11/05/2017.

Metallica - heavy metalia jo vuodesta 1981

Metallica on eittämättä tunnetuimpia heavy metalin edustajia maailmalla. Yhtye perustettiin vuonna 1981 Kaliforniassa. Musiikillisina huippuvuosina on pidetty aina 1980-luvulta 1990-luvun alkupuolelle ulottuvaa aikaa. Näiden vuosien aikana Metallica julkaisi neljä, nyt klassikoiksi nimettyjä albumia. Näistä yksi oli vaikutusvaltaisimmaksi trash metal-levyksi nimetty Master of the Puppets. Grammy palkintoja yhtyeellä on peräti yhdeksän. Heidän tyylinsä on saanut vaikutteita muilta varhaisen heavy metalin edustajilta, joihin lukeutuvat muun muassa Black Sabbath, Van Halen, Scorpions, Led Zeppelin ja Deep Purple. 1991 Metallica sai uuden tuottajan, jonka myötä he yksinkertaistivat ja selkeyttivät musiikkiaan. Aggressiiviset ja nopeatempoiset kappaleet vähenivät ja he laajensivat musiikillista valikoimaansa. Laulujen teemat ovat vaihdelleet vuosien varrella kuolemasta, sodasta ja huumeista aina menetykseen, vihaan ja kostoon. Nyt Metallica on rantautumassa Helsinkiin. Metallica Helsinki event on jo toukokuussa. Jos on Metallican suurikin fani, tai tarjota ystävillesi kultturellin kokemuksen, kannattaa liput hankkia hyvissä ajoin. Metallica Hartwall Areena liput ovat nyt myynnissä. Kauttamme lippujen osto on tehty helpoksi, joten saat hankittua liput itsellesi tai kavereillesi.

Luotettava ja nopea lippupalvelu

StubHub ostaa ja myy lippuja fanien ja seuraajien välityksellä. Meiltä löytyy yli 100 000 tyytyväistä asiakasta ja käyttäjää, jotka käyttävät palveluitamme niin lippujen ostoon, kuin myyntiin. Metallica Helsinki event liput ovat nyt saatavilla meiltä. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia liput Metallica Suomi 2018 konsertteihin luotettavasti kauttamme.

SULJE

Etkö löydä etsimääsi hintaa?

Kerro meille tarkemmin, millaiset liput sinua kiinnostavat, niin me ilmoitamme, kun tällaisia lipuja on saatavilla.

Ilmoita minulle!

Metallica Helsinki

Hartwall Arena

  • Helsinki
Käytämme evästeitä parantaaksemme web-palveluitamme. Jos jatkat selaamista, katsomme, että hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja Evästeiden käyttö:sta täällä.