Premier League

Valioliiga on paljon Suomessakin seurattu sarjataso. Se on Englannin korkein jalkapallon sarjataso eikä suotta. Valioliigassa pelaa 20 joukkuetta, joista kukin pelaa kaksi kertaa toisiaan vastaan eli jokaisella joukkueella on yhteensä 38 peliä. Voitosta ja tasapelistä joukkue saa pisteitä. Häviöstä pisteitä ei tipu. Neljä Valioliigan parasta joukkuetta pääsee ansaitusti arvostettuun ja kunnioitettuun Mestarien Liigaan. Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus päästä seuraamaan ammattitaitoista Englannin Valioliigaa livenä paikan päälle. Valioliiga liput ostat todella helposti, vaivattomasti ja turvallisesti StubHubistä.

Ole mukana kannustamassa suosikkijoukkuettasi voittoon ja nauti kisatunnelmasta paikan päällä Englannissa. Viime vuosina Valioliigan mestareita ovat olleet pääsääntöisesti Manchester United, Manchester City ja Chelsea. Kuka hallitsee peliä tänä vuonna? Osta lippusi jo tänään ja pääset seuraamaan hektistä ottelua ja kovan tason jalkapalloa Englannin Valioliigassa. Tilaa liput vaikka saman tien, etkä taatusti kadu! StubHub on erinomainen ja luotettava kauppapaikka kaikkien urheilutapahtumien ja musiikkikonserttien lippujen hankkimiseen. Hanki nyt omat Valioliiga liput ja pääset nauttimaan erinomaisesta jalkapallopelistä paikan päälle Englantiin!


Käytämme evästeitä parantaaksemme web-palveluitamme. Jos jatkat selaamista, katsomme, että hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja Evästeiden käyttö:sta täällä.