Hartwall Arena, Helsinki, Suomi Ryhmä tai yritys?

Kaikki liput maksetaan EUR valuutassa. Hinnat USD valuutassa on arvioitu selvennykseksi.

Suodata ominaisuuden mukaan

Sijainti Saatavilla Hinta per lippu Maksa jopa 12 erässä Hinta per lippu

Muita Sting-tapahtumia

  • DnB Arena, Stavanger, Norja
  • Ice Palace, St. Petersburg, Venäjä
  • Olympic Stadium, Moscow, Venäjä
  • Palace of Sports, Kiev, Ukraina

Sting Helsinki

Rockmusiikin tähti Sting saapuu konsertoimaan Helsingin Hartwall Arenalle tänä syksynä! Konsertti järjestetään 28. syyskuuta 2017. Varmista omat paikkasi tähän maailmantähden konserttiin hankkimalla liput itsellesi heti, sillä Hartwall Arena täyttyy nopeasti Sting-faneista ja rockmusiikin ystävistä. Hanki omat Helsinki sting helsinki liput jo nyt, sillä Sting Helsinki -keikka on syksyn odotetuimpia tapahtumia Helsingissä!

Sting valloittaa Hartwall Arenan tänä syksynä!

Sting, oikealta nimeltään Gordon Matthew Sumner, nousi koko maailman julkisuuteen punk- ja rockyhtyeen Policen basistina. Artistinimen Sting (suomeksi pisto tai pistin) hän sai mustakeltaisesta paidastaan, jota hän käytti esiintyessään. 1970-luvulla perustettu The Police ehti julkaista yhteensä viisi albumia, josta viimeisin, Synchronity löi itsensä läpi. Albumilta löytyvät yhtyeen suurimmat hitit, joista erityisesti tunnetuin on Every Breath You Take. Hitti on suosittu yhä tänä päivänä ja se löytyy monien radiokanavien soittolistoilta ympäri maailmaa. Synchronity-albumin ilmestymisen jälkeen yhtye lähti maailmankiertueelle, jonka jälkeen se hajosi. Tämä ei lannistanut kuitenkaan lahjakasta Stingiä, sillä hän alkoi luoda sooloartistin uraa. Ura on ollut erittäin menestyksekäs, ja uransa huipun Sting saavutti jo 1990-luvulla. Hän on tehnyt paljon yhteistyötä muiden huippuartistien, kuten Rod Stewartin ja Bryan Adamsin, kanssa. Sting on konsertoinut paljon Suomessa, ja ensimmäinen konsertti järjestettiin Helsingin jäähallissa vuonna 1988. Vannoutuneiden Sting-fanien ansiosta artisti on vieraillut Suomessa useaan otteeseen, ja fanit pääsevät jälleen tänä syksynä kuulemaan huippuartistin livenä! Sting Helsinki sting hartwall arena liput kannattaa hankkia hyvissä ajoin, sillä keikka tullaan myymään loppuun hyvin nopeasti!

Hanki liput meiltä jo tänään!

Sting Helsinki -keikka on ehdottomasti jokaisen Sting-fanin unelma! Sting Suomessa ei ole jokavuotinen tapahtuma, joten näppejään ei kannata ehdottomasti jäädä nuolemaan! Toimi siis heti! Liput tämän lahjakkaan artistin keikalle hankit helposti verkkosivuiltamme, joten hanki lippusi vuoden odotetuimpaan konserttiin heti ja merkitse päivämäärä kalenteriisi! Näin varmistat pääsysi syyskuussa fiilistelemään Stingin sekä vanhoja klassikoita että uudempia hittejä muiden fanien kanssa!

SULJE

Etkö löydä etsimääsi hintaa?

Kerro meille tarkemmin, millaiset liput sinua kiinnostavat, niin me ilmoitamme, kun tällaisia lipuja on saatavilla.

Ilmoita minulle!

Sting Helsinki

Hartwall Arena

  • Helsinki
Käytämme evästeitä parantaaksemme web-palveluitamme. Jos jatkat selaamista, katsomme, että hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja Evästeiden käyttö:sta täällä.