Tietoja meistä

Yhdistämme ihmisiä upeiden tapahtumaelämysten merkeissä

StubHub International saa itsenäisyyden uusien, kilpailu- ja markkinaviranomaisen (CMA) hyväksymien omistajien ansiosta.

Kaikista Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolella sijaitsevista StubHub-yksiköistä tulee uusi itsenäinen ryhmä.

BOSTON, MA, 8. syyskuuta 2021. Digital Fuel Capital ("Digital Fuel"), sijoitustoimintaa harjoittava yhtiö, joka keskittyy sähköisen kaupankäynnin johtajien rakentamiseen, on saanut kilpailu- ja markkinaviranomaisen (Competition and Markets Authority / CMA) hyväksynnän tulla StubHub Internationalin (SHI) uudeksi omistajaksi.

Yhtiön Digital Fuel pääjohtaja Carson Biederman sanoi: "Olemme innoissamme StubHub Internationalin uudeksi omistajaksi tulemisesta. Pitkän ajan ja prosessin jälkeen Lontoon, Madridin, Bilbaon ja Berliinin tiimit muodostavat nyt uuden itsenäisen yhtiön. Odotamme yhdessä, että StubHub International kasvaa ketteräksi ja kilpailukykyiseksi lippumarkkinapaikaksi, jonka tavoitteena on auttaa faneja saamaan live-elämyksiä ja siirtämään lippuja turvallisesti."

StubHub Internationalin toimitusjohtaja Wayne Grierson sanoi: "Tehtävämme on auttaa faneja saamaan uskomattomia kokemuksia. Olemme innoissamme itsenäistymisestä, koska autamme faneja palaamaan konsertteihin, teattereihin ja stadioneille."

Tietoja StubHub Internationalista

Kilpailu- ja markkinaviranomaisen (CMA) viagogon ja StubHubin sulautumisesta tekemän tutkimuksen perusteella pääteltiin, että StubHubin kansainväliset yksiköt (kaikki yksiköt Yhdysvalloissa ja Kanadassa sijaitsevia lukuun ottamatta) oli tarkoitus myydä ja tehdä itsenäisiksi StubHubista ja viagogosta. Uusi itsenäinen ryhmä koostuu yhtiöistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa ja lukuisilla muilla kansainvälisillä markkinoilla. StubHub mahdollistaa sen, että fanit voivat ostaa ja myydä lippuja kymmeniintuhansiin tapahtumiin. StubHubin FanProtect™-takuu yhdessä palkitun asiakaspalvelun kanssa tarkoittaa, että jokainen lippu on taatusti kelvollinen ja että asiakkaat saavat saman- tai suurempiarvoisen korvaavan lipun tai rahat takaisin.

Tietoja yhtiöstä Digital Fuel Capital

Digital Fuel Capital on Bostonissa toimiva sijoitusyhtiö ja yksi aktiivisimmista sähköisen kaupankäynnin yhtiöiden hankkijoista. Digital Fuel tukee yhtiöitään sisäisellä suorituskykymarkkinoinnilla, sähköisellä kaupankäynnillä, datatieteen ja teknologian resursseilla, aktiivisella yhteistyöllä portfolioyhtiöiden välillä ja strategisilla suhteilla huippuluokan ulkopuolisten kumppaneiden kanssa.

Miksi StubHubiin voi luottaa?

FanProtect turvaa jokaisen tilauksen 
Jokaisella tilauksella on 100 prosentin takuu. Saat asiakaspalvelua aina tapahtumaan asti. Takaamme jokaisen tilauksen, joten voit ostaa ja myydä lippuja täysin turvallisesti. StubHubissa lippujen myynti ja ostaminen on helppoa, ja palveluumme luottavat fanit kaikkialla maailmassa. 
Myy lippuja turvallisesti 
Lippujen ilmoittaminen myyntiin on maksutonta. Määritä hinta, kun ilmoitat liput myyntiin – voit muuttaa hintaa milloin tahansa, kunnes liput menevät kaupaksi. Kun lippusi on myyty, niiden toimittaminen onnistuu nopeasti ja helposti, ja saat maksun ajallaan. Me huolehdimme yhteydenpidosta ostajiin.
Osta lippuja turvallisesti
Saat sellaiset liput kuin ostit hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja pääset niillä sisään. Jos jokin näistä ehdoista ei täyty, etsimme sinulle vastaavat tai paremmat liput, saat rahasi takaisin tai saat hyvityksen, jonka voit käyttää myöhemmin. Jos tapahtuma peruuntuu eikä sitä järjestetä myöhemmin, saat rahasi takaisin.
Maailman suurin lippumarkkinapaikka 
StubHubissa on yli 10 miljoonaa urheilu-, musiikki- ja teatteritapahtumaa yli 40 maasta. StubHubissa ostetaan lippuja 1,3 sekunnin välein.
Maailmanlaajuinen yhteisö
Oletko lähdössä lomalle ja haluaisit nähdä jonkin tapahtuman? Osta liput missä tahansa ja mihin tahansa tapahtumaan. StubHubissa myydään lippuja suosituimpiin tapahtumiin kaikkialla maailmassa. Ostoksen turvaa FanProtect-takuumme.
Olemme aina valmiina auttamaan
Autamme ratkaisemaan mahdolliset ongelmat mahdollisimman pian. Etsi vastauksia tai ota meihin yhteyttä milloin tahansa sivuston ohjetyökalujen kautta.

Maailmanlaajuiset kumppanit

Tietoja yhtiöstä

Sivuston www.stubhub.fi palveluntarjoaja:
Ticketbis S.L.
Gran Vía 45, Planta 7
48011 Vizcaya (Bilbao)
España
Yritystunnus: B95630034
Sopimuskumppani ja myyjille tarjottavien maksupalvelujen tietojenkäsittelijä:
PayPal Pte. Ltd
5 Temasek Boulevard
#09-01 Suntec Tower Five
Singapore 038985
Ja
PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal
L-2449 Luxemburg

Ota yhteyttä napauttamalla tästä .

Takaisin ylös