Ilmoitukset

Varaa hetki aikaa lukeaksesi seuraavat: käyttäjäsopimus käyttäjien tietosuojailmoitus myyjien käytäntö myyjien maksupalvelusopimus evästeilmoitus FanProtect®-takuu varmistaaksesi, että ymmärrät kaikki muutokset ja miten ne vaikuttavat sinuun. Sen lisäksi sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta. Jatkamalla StubHubin ja palveluidemme käyttöä hyväksyt päivitetyt sopimukset, ilmoitukset ja käytännöt

Päivitä loki

24. huhtikuuta 2024 Olemme päivittäneet tietosuojailmoituksen, evästeilmoituksen ja myyjien maksupalvelusopimuksen. Lisäksi olemme integroineet mobiilikäyttäjien tietosuojailmoituksen sisällön pääasialliseen tietosuojailmoitukseen.
27. marraskuuta 2023 Olemme päivittäneet käyttäjäsopimuksen, myyjien käytännöt ja FanProtect®-takuun.
25. maaliskuuta 2020 Olemme päivittäneet Käyttäjäsopimustamme, Käyttäjän Tietosuojailmoitustamme, Mobiilikäyttäjien tietosuojailmoitus, Myyjän käytännöt varmistaaksesi ja FanProtect®-takuu.
1. lokakuuta 2018 Olemme päivittäneet Käyttäjäsopimustamme ja Käyttäjän Tietosuojailmoitustamme.
1. heinäkuuta 2015 Päivitetty Käyttäjäsopimus ja Käyttäjän tietosuojailmoitus tulevat voimaan uusille käyttäjille.
16. kesäkuuta 2015 Edellinen lisäys Käyttäjäsopimukseen oli voimassa kaikille käyttäjille.
16. kesäkuuta 2015 Käyttäjän Tietosuojailmoituksemme on voimassa jo olemassaoleville käyttäjille. Edellinen lisäys Käyttähän Tietosuojailmoitukseen tuli voimaan kaikille käyttäjille 21. maaliskuuta 2013.
16. kesäkuuta 2015 Päivitetty Käyttäjäsopimuksemme on voimassa jo olemassaoleville käyttäjille.
1. kesäkuuta 2015 Olemme päivittäneet Käyttäjäsopimustamme ja Käyttäjän Tietosuojailmoitustamme.

Käyttäjäsopimuksen päämuutoksiin sisältyvät seuraavat:

24. huhtikuuta 2024

 • Käyttäjäsopimus – jäljempänä, maailmanlaajuisesta sijainnistasi riippumatta, kun ostat tai myyt lippuja alustallamme, teet sopimuksen Ticketbis S.L:n kanssa.
 • Yleiset määräykset – StubHub International on rekisteröitynyt arvonlisäverovelvolliseksi Saudi-Arabian kuningaskunnassa. 

27. marraskuuta 2023

 • Käyttäjäsopimus – muutimme käyttäjäsopimusta poistaaksemme kaikki viittaukset StubHubiin, joten StubHub (UK) Limitediin ja Ticketbis S.L:ään viitataan aina nimellä "StubHub International", lukuun ottamatta viittauksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa tapahtuvaan toimintaan.
 • Tilisi – muutimme osion 4.5 sisältämään pyynnön lisätodisteista mahdollisen epäilyttävän käyttäytymisen selvittämiseksi.
 • Pakolliset maksut ja muut kulut – muutimme osion 6 vastaamaan sitä, että StubHub International voi määrätä velanhoitokomission käyttäjille, joilla on maksamattomia saldoja ja jotka eivät toimita tarvittavia pankkitietoja.
 • Lippujen ostaminen – muutimme osion 9 antamaan kattavan selityksen siitä, miten hinnoitteluvirheisiin puututaan, sekä yrityksen harkintavallasta muuttaa toimitustapoja ja ilman pätevää syytä tehtyjen takaisinveloitusten seurauksista. Lisäksi olemme ryhtyneet toimenpiteisiin lisätäksemme avoimuutta toteamalla nimenomaisesti, että kun tilaus on tehty, myyntiä pidetään lopullisena, eikä hyvityksiä tehdä "ostajan katumuksen" perusteella.
 • Immateriaalioikeuksien suojaaminen – muutimme osion 17 selittääksemme, miten käyttäjät voivat lähettää väitettyyn rikkomukseen liittyvän ilmoituksen SHI:lle.
 • Sovellettavat lait ja lainkäyttöalue – muutimme osion 20 vastaamaan sovellettavan lainkäyttöalueen päivityksiä.

25. maaliskuuta 2020

 • Käyttäjän tietosuojailmoitus - muutimme Käyttäjäsopimusta poistaaksemme kaikki viitteet eBay Inc:n ja muille eBay Inc. -konsernin.
 • Yleinen käyttäjäsopimus - muutimme osion 1 osoittamaan välitön vaikutus julkaistuihin sopimuksiin, ilmoituksiin ja politiikkoihin.
 • Sopijapuoli - muutimme osion 2 päivittääksesi asiaankuuluvien StubHub-sopijapuolin nimen ja osoitteen.
 • Lippujen ostaminen - muutimme osion 9 selventääksemme, että StubHub antaa hyvityksiä tai hyvityksiä, jos tapahtuma peruutetaan eikä sitä ajoiteta uudelleen.
 • Tapahtuman peruuntuminen, siirtäminen myöhemmäksi ja muut tapahtuman muutokset - muutimme osion 11 selventääksemme, että StubHub antaa hyvityksiä tai hyvityksiä, jos tapahtuma peruutetaan eikä sitä ajoiteta uudelleen.
 • Välimiesmenettely - olemme muuttaneet osiota 22 päivittääkseen ilmoituslomaksen vastaanottajan nimen ja osoitteen.
 • Välimiesmenettelyä koskevasta sopimuksesta kieltäytyminen - olemme muuttaneet osiota 22 päivittääkseen hylkäysilmoitusen vastaanottajan nimen ja osoitteen.
 • Ylivoimainen este - lisäsimme osion 26 ylivoimaisen esteen täytäntöönpanon osoittamiseksi.
 • Oikeuksien loukkaamista koskeva ilmoitus - olemme muuttaneet osiota liite 1 päivittääksemme StubHubin nimeäman edustajan nimen, osoitteen ja puhelinnumeron.

1. lokakuuta 2018

 • Yleinen käyttäjäsopimus - meillä on nyt yksi sopimus kaikille asiakkaillemme maailmanlaajuisesti. Se korvaa eri käyttäjäsopimuksen kaikilla nettisivustoillamme ja auttaa asiakkaita listaamaan, myymään ja ostamaan lippuja haluamaltaan sivulta, missä tahansa tapahtuma järjestetäänkin.
 • Sopijapuoli - olemme muuttaneet osiota 2 niin, että siinä ilmoitetaan Kanadassa sijaitsevaan tapahtumaan lippuja ostaville tai myyville käyttäjille, että he ryhtyvät 1. lokakuuta 2018 alkaen sopimukseen StubHub Canada Ltd:n kanssa.
 • Sopijapuoli - olemme muuttaneet osiota 2 niin, että siinä ilmoitetaan sijaitsevaan tapahtumaan lippuja ostaville tai myyville käyttäjille, että he ryhtyvät sopimukseen eri sopijapuolipukanssa.
 • Kansainväliset maksutapahtumat - lisäsimme Osion 12 kuvailemaan niitä sääntöjä, jotka kpskevat kansainvälisten tapahtumien lippujen ostajia ja myyjiä. Kansainvälinen tapahtuma on tapahtuma, joka järjestetään eri paikassa kuin lipun listaavan nettisivun sijainti.
 • Sovellettavat lait ja lainkäyttöalue - muutimme Osion 21 osoittamaan lain ja lainsäädännön valinnan niille, jotka eivät asu Yhdysvalloissa.
 • Riita-asiat - olemme tehneet muutoksia kohdan 22 välimiesmenettelyehtoihin.
 • Maakohtaiset lisäehdot - lisäsimme Osion 24 näyttääksemme listan maakohtaisista säännöistä, jotka pätevät asiakkaisiin heidän kotimaansa mukaan.

Tietosuojailmoituksen tärkeimmät muutokset ovat:

24. huhtikuuta 2024

 • Käyttäjien tietosuojailmoitus – olemme päivittäneet tietosuojailmoituksen sanamuodon tarjotaksemme selkeitä selityksiä ja parantaaksemme käyttäjien      ymmärrystä yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tämä sisältää yksityiskohtaiset tiedot siitä, kuka käsittelee henkilötietojasi, mihin tarkoituksiin niitä käsittelemme, minkä tyyppisiä henkilötietoja keräämme, miksi käytämme niitä, miten saamme ne, henkilötietoihisi liittyvät oikeutesi, kenelle jaamme niitä ja kuinka kauan säilytämme niitä.
 • Käyttäjien tietosuojailmoitus – olemme ottaneet käyttöön uuden sähköpostiosoitteen, johon voi ottaa yhteyttä StubHub Internationaliin tietosuoja-asioissa.
 • Käyttäjien tietosuojailmoitus – olemme yhdistäneet mobiilikäyttäjien tietosuojailmoituksen sisällön pääasialliseen tietosuojailmoitukseen.

25. maaliskuuta 2020

 • Käyttäjän tietosuojailmoitus - muutimme Käyttäjän tietosuojailmoitusta poistaaksemme kaikki viitteet yleisistä tietosuojastandardeistamme.
 • Käyttäjän tietosuojailmoitus - muutimme Käyttäjän tietosuojailmoitusta poistaaksemme kaikki viitteet eBay Inc:n ja muille eBay Inc. -konsernin.
 • Käyttäjän tietosuojailmoitus - olemme muuttaneet Yhteystiedota näyttääksemme päivittääkseen yleiseen tietoturvakeskukseen nimen ja osoitteen.

1. lokakuuta 2018

 • Yleinen tietosuojailmoitus - meillä on nyt vain yhdet käytännöt kaikille asiakkaillemme maailmanlaajuisesti.
 • Kanadassa asuvien rekisterinpitäjä - muutimme Kanassa asuvien rekisterinpitäjäksi StubHub Canada Ltd:n.
 • Rekisterinpitäjät - muutimme Soveltamis- ja Sisältöosiota näyttääksemme tarkistetun listan rekisterinpitäjistä.
 • Sosiaalinen jakaminen - muutimme Valintaosiota näyttääksemme lisää sosiaalisen jakamisen vaihtoehtoja.

Myyjän käytäntöjen tärkeimmät muutokset ovat:

24. huhtikuuta 2024

 • Myyjien käytäntö – olemme päivittäneet sanamuodon vastaamaan Yhdysvaltain verohallinnon (Internal Revenue Service / IRS) määräyksiä ilmoittamalla, että myyjiä voidaan vaatia antamaan verotunnistenumero veroraportointia varten.

27. marraskuuta 2023

 • Myyjiä koskevat käytännöt – muutimme myyjiä koskevia käytäntöjä poistaaksemme viittaukset "StubHubiin", joten StubHub (UK) Limitediin ja Ticketbis S.L:ään viitataan aina nimellä "StubHub International", lukuun ottamatta viittauksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa tapahtuvaan toimintaan.
 • Oikean toimitustavan valitseminen lipputyypille – muutimme osion 2.2. selventääksemme, että StubHub International näyttää tapahtuman ilmoittamisen aikana saatavilla olevat toimitustavat, jotka voivat vaihdella tapahtumittain ja muuttua ajan myötä. Jos kyseessä on perinteiset liput, valitse toimitusvaihtoehto, sillä sähköinen toimitus ei ole mahdollista. Jos perinteisiä lippuja yritetään muuntaa PDF-tiedostoiksi tai vastaaviin muotoihin, se voi johtaa tilauksen peruuttamiseen.
 • Lippujen toimittaminen ajallaan ja luvatusti – muutimme osion 3.2 sen selventämiseksi, että liput on lähetettävä ostajalle vähintään yksi (1) viikko ennen tapahtumaa, mutta jos tapahtuman järjestäjä ei toimita lippuja annettuun määräaikaan mennessä, myyjien on noudatettava StubHub Internationalin asiakaspalvelun asettamaa toimituksen määräaikaa sen varmistamiseksi, että ostaja saa liput ajoissa.
 • Seuraamukset lopetetuista myynneistä sekä virheellisistä ja kelvottomista lipuista – muutimme osion 3.3 selventääksemme mahdollisia epäonnistumisskenaarioita lipun vaativissa tapahtumissa: lopetettu myynti, virheellisten lippujen toimittaminen ja kelvottomien lippujen myynti. Lisäksi olemme päivittäneet Maksut-osion kertomaan seurauksista, jos lippuja ei toimiteta oikein StubHubin kautta. Tällaisissa tapauksissa voidaan periä maksuja, ja summa määräytyy tapahtuman sijainnin ja korvaavan lipun tarpeen mukaan.

25. maaliskuuta 2020

 • Lopetettu myynti - muutimme osion 3.3 näyttämään lisääntyneen hallinnollisen maksun Yhdysvalloissa ja Kanadassa sijaitsevien tapahtumien pienentyneen myynnin vuoksi.
 • Lisämaksu virheellisistä lipuista - muutimme osion 3.3 näyttämään lisääntyneen hallinnollisen maksun lopetettu myynti vuoksi.
 • Hallinnollinen maksu - muutimme kohtaa 3.3 osoittamaan alennetun hallinnollisen maksun johtuen peruutettuihin myynteihin tai kelpaamattomiin lippuihin liittyvien tilanteiden ratkaisemisesta.

1. kesäkuuta 2015

 • 1 Myyjän käytäntö - meillä on nyt vain yhdet käytännöt kaikille asiakkaillemme maailmanlaajuisesti.
 • Lopetettu myynti - muutimme osion 3.3 näyttämään lisääntyneen hallinnollisen maksun Saksassa sijaitsevien tapahtumien pienentyneen myynnin vuoksi. Tämä varmistaa, että käytäntömme on yhtenevä kaikkialla Euroopassa.
 • Maksun saaminen lipuista - muutimme Osiota 5.1 selventääksemme Yhdysvalloissa ja Kanadassa sijaitsevien tapahtumien maksujen ajoituksen. Tämä tehtiin tunnistaaksemme, että tietyissä tapahtumissa tai tietyissä tilanteissa maksu saatetaan tehdä 5-8 päivää tapahtuman jälkeen.

Myyjien maksupalvelusopimuksen tärkeimpiin muutoksiin sisältyy seuraava:

24. huhtikuuta 2024

 • Maksupalvelusopimus – olemme korjanneet asiakirjan vastaamaan Hyperwalletin päivitettyjä käyttöehtoja.

Evästeilmoituksen tärkeimpiin muutoksiin sisältyvät seuraavat:

24. huhtikuuta 2024

 • Evästeilmoitus – olemme korjanneet evästeilmoituksen sanamuodon tarjotaksemme selkeitä selityksiä ja parantaaksemme käyttäjien ymmärrystä yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tämä sisältää yksityiskohtaisia tietoja käyttämistämme evästetyypeistä, evästeiden käytön tarkoituksista alustallamme, tavoista, joilla kolmannet osapuolet käyttävät evästeitä mainontaan, sekä ohjeita evästeiden muokkaamiseen ja poistamiseen.

Mobiilikäyttäjien tietosuojailmoituksen tärkeimmät muutokset ovat:

24. huhtikuuta 2024

 • Mobiilikäyttäjien tietosuojailmoitus – poistimme tämän osion ja asetimme sen sisällön saataville pääasialliseen tietosuojailmoitukseen.

25. maaliskuuta 2020

 • Mobiilikäyttäjien tietosuojailmoitus - muutimme Mobiilikäyttäjien tietosuojailmoitus tietosuojailmoitusta poistaaksemme kaikki viitteet yleisistä tietosuojastandardeistamme.

FanProtect® -takuimuksen päämuutoksiin sisältyvät seuraavat:

27. marraskuuta 2023

 • FanProtect®-takuu – muutimme FanProtect®-takuuta poistaaksemme kaikki viittaukset "StubHubiin", joten StubHub (UK) Limitediin ja Ticketbis S.L:ään viitataan aina nimellä "StubHub International", lukuun ottamatta viittauksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa tapahtuvaan toimintaan.
 • Lippujen voimassaolo – muutimme Lippujen voimassaolo -osion yrityksen harkinnan selventämiseksi toimitustapojen muuttamisessa.
 • Muut ehdot – muutimme Muut ehdot -osiota selventääksemme tilanteita, joissa FanProtect®-takuu ei ole voimassa.
 • Jos et ole saanut maksua myymistäsi lipuista – päivitimme tämän osion tarjotaksemme selkeämmän käsityksen erityisehdoista, kun käyttäjä on valinnut maksun vastaanottamisen PayPalin kautta.
 • FanProtect®-takuun väärinkäyttö – olemme päivittäneet tämän osion ottaaksemme käyttöön suojatoimenpiteen, joka suojaa StubHub Internationalia väärien vaatimusten riskiltä.

25. maaliskuuta 2020

 • FanProtect-takuu - muutimme FanProtect-takuu selventääksemme, että StubHub antaa hyvityksiä tai hyvityksiä, jos tapahtuma peruutetaan eikä sitä ajoiteta uudelleen.