6. Muita kiellettyjä seikkoja


6.1. Ostajien yhteystietojen väärinkäyttö SHIbin sivustolla ja palveluissa


Saat meiltä ostajan yhteystiedot, jotta voit lähettää liput hänelle. Et saa kuitenkaan ottaa yhteyttä ostajaan muissa asioissa kuin myymiesi lippujen toimittamiseksi, etkä saa kertoa ostajalle olevasi liikesuhteessa StubHubiin tai SHIin edustaja.


SHIin sivustoa tai palveluja ei saa käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

 • yhteydenotot muihin StubHubin käyttäjiin

 • yhteydenottopyynnöt muille StubHubin käyttäjille

 • lippujen osto, myynti tai toimitus muualla kuin SHIissa


6.2. Ei ylimääräistä materiaalia (kuten yhteystietoja, yrityksesi markkinointimateriaalia tms.) kirjekuoriin


Kun lähetät lippuja ostajille UPS:n (tai muun kuriirin) kirjekuoressa, oheismateriaalinen laittaminen mukaan voi tuntua houkuttelevalta ja harmittomalta, mutta se on näiden myyjiä koskevien käytäntöjen vastaista. Markkinointi- tai mainosmateriaalia, joita ei saa laittaa mukaan lähetyksiin, ovat esimerkiksi seuraavat:


 • SHIilta tässä tarkoituksessa saamaasi tavaraa tai esitteitä lukuun ottamatta et saa laittaa kirjekuoreen mitään ylimääräisiä kohteita (kuten yhteystietojasi, markkinointimateriaaleja tms.)

 • Luettelot

 • käyntikortit tai vastauskortit

 • kirjanmerkit

 • Kupongit

 • mainoslehtiset

 • tarjoukset

 • muu markkinointi- tai mainosmateriaali

 • tarralaput, joihin on merkitty yhteystietosi.


7. Seuraamukset sääntöjen rikkomisesta


Näiden myyjiä koskevien käytäntöjen rikkomisesta voi aiheutua erilaisia seuraamuksia:

 • edellä kohdassa 3 (Lippujen toimittaminen ostajille) mainitut lisämaksut, mukaan lukien korvaavien lippujen hankkimisesta ja uudelleentulostuksesta aiheutuvat kulut, ylimääräiset toimituskulut, käsittelykulut ja rahojen palautus ostajalle

 • varoitukset

 • myynti-ilmoitusten poistaminen

 • tilauksen peruuttaminen

 • osto- ja myyntioikeuksien rajoitukset

 • maksujen pidättäminen

 • tilin asettaminen väliaikaiseen tai pysyvään käyttökieltoon

 • muut käyttäjäsopimuksen kohdassa 19 määritellyt seuraamukset.

Muista, että SHIin käyttäjäsopimukseen ja kaikkiin SHIin käytäntöihin (kuten näihin myyjiä koskeviin käytäntöihin) perehtyminen on omalla vastuullasi.


8. Maakohtaiset lisäehdot


Vain verkkosivustolla stubhub.co.uk myyntiin ilmoitetut tapahtumat:


Edellä kohdassa 1 (Kielletyt myynti-ilmoitukset) mainitun tyyppisten lippujen lisäksi seuraavantyyppisten lippujen ilmoittaminen myyntiin on kielletty:


 • Liput määritettyihin jalkapallo-otteluihin: Lippuja ei saa ilmoittaa myyntiin rikoslain (Criminal Justice and Public Order Act 1994) kohdassa 166 määriteltyyn jalkapallo-otteluun lippujen kaupustelua koskevan lain (Ticket Touting (Designation of Football Matches) Order 2007) mukaisesti (http://www.opsi.gov.uk/SI/si2007/20070790.htm). Näihin sisältyvät (i) ottelut, joissa pelaava joukkue tai joukkueet ovat jäseninä Premier Leaguessa (eli Valioliigassa; poikkeuksena joukkueet, jotka ovat SHIin yhteistyökumppaneita tai jotka ovat muutoin antaneet luvan myydä ottelulippuja SHIissa), Football Leaguessa, Football Conferencessa (Englannin konferenssissa) tai League of Walesissa (Walesin Valioliigassa), (ii) Englannissa ja Walesissa pelattavat ottelut, joissa pelaa muunmaalainen joukkue tai seura, (iii) Englannin ja Walesin ulkopuolella pelattavat ottelut, joissa pelaa Englantia tai Walesia edustava kansallinen joukkue, (iv) kaikki UEFA Champions Leaguen (Mestarien liigan) ottelut ja (v) FIFA World Cup Tournament -kilpailut (jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut) sekä UEFA European Championships (jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailut).
 • Liput ilmaistapahtumiin: Myyjät eivät saa myydä lippuja tapahtumiin, joihin on maksuton pääsy.

Euroopan talousalueella järjestettävät tapahtumat:


 • Edellä kohdassa 2 (Lippujen myynti-ilmoituksia koskevat säännöt) kuvattujen vaatimusten lisäksi lipun myynti-ilmoitukseen on liitettävä myös lipun arvo. Arvo on lippuun painettu hinta ilman palvelumaksua ja toimituskuluja.

9. Ota meihin yhteyttä


9.1. Asiakaspalvelut


2. Myyntitapahtumissa, jotka tapahtuvat EU:ssa tai Isossa-Britanniassa 1. heinäkuuta 2021 tai sen jälkeen sovelletaan Hyperwalletin käyttöehtoja ja Hyperwalletin tietosuojakäytäntöjä alla esitetyn mukaisesti:


Hyperwalletin KäyttöehdotNämä Käyttöehdot ovat voimassa 1. tammikuuta 2021 alkaen. Katso kohdasta 1.2.4 lisätietoja siitä, miten muutoksia saatetaan tehdä. Rekisteröimällä Maksuportaalisi suostut noudattamaan näitä Käyttöehtoja.


1. Johdanto


1. Hyperwallet ja sinä


1.1.1. Hyperwallet on PayPal-Palvelu. Tarjoamme maksupalveluja ja niihin liittyviä toimintoja ja teknologiaa käyttäen maailmanlaajuista maksualustaa ja finanssikumppaneiden verkostoa toimittaaksemme erilaisia maksuratkaisuja Hyperwalletin yritysasiakkaille (kukin erikseen "Maksaja") ("Palvelut"), jotka haluavat suorittaa maksuja nimetyille Maksunsaajilleen, kuten Sinulle ("Maksunsaaja").


1.1.2. Hyperwallet toimii ja tarjoaa Palveluja paikallisten osakkuusyhtiöiden, mukaan lukien PayPal-yritysryhmän jäsenten (kukin erikseen "Osakkuusyhtiö"), kautta ympäri maailmaa. Näitä Osakkuusyhtiöitä kutsutaan yhdessä vastaavien emoyhtiöidensä, tytäryhtiöidensä ja osakkuusyhtiöidensä kanssa yksittäin ja yhdessä näissä Käyttöehdoissa nimellä "Hyperwallet". Asianmukaiset sääntelyvirastot voivat rekisteröidä ja lisensoida Osakkuusyhtiöitä eri lainkäyttöalueilla verkkosivuston Lisenssit ja valitukset -osion mukaisesti. Myös Osakkuusyhtiöt, jotka on määritelty Osakkuusyhtiöt ja sovellettava laki -taulukossa, tarjoavat palveluja Maksajille.


1.1.3. Hyperwallet on luonut teknologiaportaalin, johon pääsee verkkosivuston, sovelluksen ohjelmointirajapinnan/API:n kautta, ja joka on upotettu tai integroitu Maksajan omaan alustaasi tai järjestelmään tai muulla tavalla, ja joka voi brändätty Maksajan brändilläsi tai yhteisbrändätty Hyperwallet-brändillä ("Maksuportaali"). Maksuportaali on käyttöliittymä, joka voi helpottaa tiettyjä Maksajalta vastaanottamiasi maksuja ("Maksut" ja kukin erikseen "Maksu"). Maksuominaisuudet ovat saatavilla useissa valuutoissa, ja ne voidaan toteuttaa useilla eri tavoilla. Saatat pystyä vastaanottamaan maksuja Maksajaltasi ja sen ohjeiden mukaan yhdellä useista, Maksajasi määrittelemistä tavoista, kuten (mutta ei niihin rajoittuen) siirto pankkitilillesi, lataus kolmannen osapuolen myöntäjän Sinulle myöntämälle prepaid-kortille ("Hyperwallet-kortti"), lataus suljetun piirin sähköiselle lahjakortille, lataus nykyiselle Maksukortillesi, sekki, käteisnouto kolmansien osapuolten rahansiirtopalvelujen tarjoajilta (esim. Western Unionilta), ja muut Maksutavat (kukin erikseen "Maksutapa" ja kaikki yhdessä "Maksutavat"), siten kuten kaikkia tuetaan ja asetetaan saataville ajoittain. Jotkut Maksutavat saattavat edellyttää pääsyä Maksuportaaliin. Maksut voivat sisältää rahan ja/tai arvo-osuuden lähetyksen. Maksut toimitetaan Osakkuusyhtiöiden sekä pankkien ja rahoituspalveluntarjoajien verkoston ("Verkostokumppanit") kautta. Maksuihin sovelletaan lisäehtoja, jotka on määritetty Maksutaulukossa.


1.1.4. ETA:ssa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvien Maksunsaajien on tehtävä Maksutavoista sopimus suoraan meidän kanssamme Maksunkäsittelypalveluiden (kuten määritelty alla) käyttämiseksi Maksajan markkinapaikka-alustalla. Näihin Maksunkäsittelypalveluihin sovellettavat ehdot näkyvät Maksutaulukon kohdassa 11.


1.1.5. Palvelumaksut


1.1.5.1. MAKSUPORTAALIN KÄYTÖSTÄSI SAATETAAN VELOITTAA MAKSAJSI MÄÄRITTELEMIÄ PALVELUMAKSUJA. NÄIHIN PALVELUMAKSUIHIN VOI SISÄLTYÄ TOISTUVIA KUUKAUSIMAKSUJA, VUOSIMAKSU JA/TAI MAKSUPORTAALIN KÄYTTÄMÄTTÄ JÄTTÄMISESTÄ AIHEUTUVIA MAKSUJA. Voit tarkastella Maksuportaalin käyttöön sovellettavaa palvelumaksutaulukkoa napsauttamalla Maksuportaalin etusivun ylätunnistevalikon Resurssit-osiossa olevaa Palvelumaksut-kohtaa. Tai voit napsauttaa etusivun alareunassa olevaa Palvelumaksut-osiota ("Palvelumaksutaulukko"). Palvelumaksut veloitetaan vain, jos sovellettava laki sallii sen.


1.1.5.2. HYVÄKSYMÄLLÄ NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT SUOSTUT MAKSAMAAN PALVELUMAKSUTAULUKOSSA NÄKYVÄT PALVELUMAKSUT. Hyväksyt myös, että Hyperwallet voi tarvittaessa kerätä palvelumaksut automaattisesti Maksuportaalissasi näkyvistä käytettävissä olevista varoistasi tai summista, jotka olet siirtänyt Maksutapojen kautta. Lisäksi hyväksyt, että kolmannet osapuolet, jotka helpottavat Maksutapoja, voivat periä tapahtumista palvelumaksuja, jotka voidaan vähentää Maksuportaalisi saldossa näkyvistä käytettävissä olevista varoistasi suoritettavamasi tapahtumatyypin mukaan. Nämä palvelumaksut näytetään Sinulle ennen tapahtuman suorittamista. Katso kohdasta 3 Palvelumaksuihin liittyvät lisäehdot.


1.1.6. Maksujen ja Maksuportaalin lisäksi Hyperwallet saattaa myös luoda veloituskirjauksia suoraan pankkitililtäsi ja toimittaa ne Maksajallesi ("Suoraveloitukset"). Hyperwallet luo Suoraveloituskirjauksia, kun Maksajasi kehottaa sitä siihen edellyttäen, että olet antanut Maksajallesi kirjallisen valtuutuksen veloittaa varoja Maksuportaaliisi liittyvältä pankkitililtä. Sinun on allekirjoitettava kyseinen valtuutus ja laadittava se muodossa, joka täyttää sovellettavan lain asettamat vaatimukset, mukaan lukien minkä tahansa selvitysverkoston sovellettavat säännöt, joiden kautta Suoraveloituskirjauksia voidaan ratkaista. Hyperwallet luottaa yksinomaan Maksajaasi Suoraveloitusmerkintöjen summaan ja tiheyteen liittyvissä ohjeissa. Hyperwallet ei ole vastuussa mistään menetyksistä, lisämaksuista tai sakoista, joita Sinulle saattaa aiheutua Suoraveloitusten käsittelystä pankkitililtäsi voimassa olevan valtuutuksen nojalla. Ellei sovellettavassa laissa säädetä valtuutuksen automaattisesta päättymisestä, Sinun on ilmoitettava aikeestasi peruuttaa valtuutus lähettämällä kirjallinen peruutuspyyntö Maksajallesi. Jos pankkisi hylkää Suoraveloituskirjauksen riittämättömien varojen takia tai riidan yhteydessä, Hyperwallet voi esittää Suoraveloituskirjauksen uudelleen kaksi kertaa. Kolme Suoraveloituskirjausta, jotka pankkisi palauttaa riittämättömien varojen takia 60 päivän kuluessa, mitätöi valtuutuksesi automaattisesti. Suoraveloituskirjauksen riitauttamiseksi Sinun on ilmoitettava pankkitilistäsi vastaavalle rahoituslaitokselle, että aiot riitauttaa kirjauksen, 60 päivän kuluessa päivästä, jolloin tiliäsi veloitettiin. Kun olet ilmoittanut riidasta pankkisi kanssa, ota yhteyttä Maksajaan ilmoittaaksesi sille riidasta.


1.1.7. Hyperwallet voi milloin tahansa ja oman harkintansa mukaan siirtää minkä tahansa Palvelun, velvollisuuden ja/tai vaatimuksen suorittamisen mille tahansa Osakkuusyhtiölleen, edustajalleen, toimittajalleen ja urakoitsijalleen, ja Hyperwallet voi luovuttaa mille tahansa kyseiselle yksikölle kaikki niiden vaatimat tiedot, jotta ne voivat suorittaa niille siirretyt tehtävät Tietosuojakäytännön mukaisesti (katso verkkosivuston Tietosuoja-osio).


1.2. Miksi nämä Käyttöehdot ovat Sinulle tärkeät?


1.2.1. Termit "Sinä" ja kaikki sen taivutusmuodot "Sinun" ja "Maksunsaaja" viittaavat käyttäjiin, jotka käyttävät Maksuportaalia Maksujen saamiseen. Termit "Hyperwallet", "me" ja kaikki sen taivutusmuodot, "meidän" ja vastaavat termit viittaavat tässä kuvattuun Hyperwalletiin. Muiden isolla alkukirjaimella kirjoitettujen termien, joita ei ole muutoin määritelty Käyttöehtojen leipätekstissä, tarkoitukset on määritelty Määritelmätaulukossa.


1.2.2. Maksajasi on sitoutunut Hyperwallet-palveluun toimittaakseen sille Palveluita, jotta se toimittaa myöhemmin tiettyjä Maksuja Sinulle. Antamalla tietojasi Maksuportaalissa, rekisteröitymällä siihen, omaamalla sen käyttöoikeuden tai käyttämällä sitä hyväksyt kaikki näiden Käyttöehtojen ja niihin liittyvien Taulukoiden ehdot:


(i) Maksutaulukko


(ii) Määritelmätaulukko


(iii) Osakkuusyhtiöt ja sovellettava laki -taulukko


(iv) ja taustalla olevat Hyperwallet-käytännöt, joihin sisältyy:


(a) Tietosuojakäytäntö (katso verkkosivuston Tietosuoja-osio)


(b) Sähköiseen allekirjoitukseen ja viestinnän toimittamiseen liittyvä käytäntö (katso verkkosivuston Oikeudelliset asiat -osio) ja


(c) jos Sinulle myönnetään Hyperwallet-kortti, siihen liittyvän Kortinhaltijasopimukseen ehdot.


1.2.3. Käyttöehdot säätelevät suorittamaasi Maksujen vastaanottoa Maksutapojen kautta. Koska Maksajasi päättää, mitkä Maksutavat asetetaan saatavillesi, kaikkia käyttöehtoja ei välttämättä sovelleta. Saatetaan soveltaa vain niitä käyttöehtoja, jotka liittyvät tiettyihin Maksajasi määrittämiin maksutapoihin, jotka asetetaan Sinulle saataville. Nämä ovat kuitenkin tärkeitä asiakirjoja, jotka Sinun on luettava ja omaksuttava huolellisesti. Tulosta tai tallenna kopio näistä Käyttöehdoista.


1.2.4. Pidätämme oikeuden muuttaa Käyttöehtoja milloin tahansa julkaisemalla niiden tarkistetun version Maksuportaalissa. Tarkistettu versio tulee voimaan siitä hetkestä, kun julkaisemme sen Maksuportaalissa. Olet vastuussa Käyttöehtojen säännöllisestä tarkistamisesta. Jatkuva mahdollisuutesi kirjautua Maksuportaaliin ja/tai Maksutapojen käyttö tai Maksujen vastaanottaminen muulla tavoin minkä tahansa muutoksen voimaantulon jälkeen merkitsee sitä, että hyväksyt kaikki uudet tai muutetut Käyttöehdot. Jos et halua hyväksyä uusia tai muutettuja Käyttöehtoja, Sinun on lopetettava Maksuportaaliin kirjautuminen ja Maksujen vastaanottaminen.


1.2.5. Jos Taulukoiden ja Käyttöehtojen minkä tahansa muun osan välillä on mikä tahansa ristiriita, Käyttöehtojen muut osat ovat etusijalla, lukuun ottamatta Maksutaulukon kohtaa 11, joka on etusijalla kaikkien muiden Taulukoiden osiin nähden ja sellaisiin ETA:ssa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseviin Maksunsaajiin liittyviin Käyttöehtoihin nähden, jotka käyttävät Maksunkäsittelypalveluja Maksajan markkinapaikka-alustalla.


2. Maksut


2.1. Pääsy maksuihin


2.1.1. Jotta voit käyttää Maksuportaalia Maksujen vastaanottamiseen Maksajaltasi, Sinun on


(i) oltava vähintään kahdeksantoista (18) vuotias


(ii) sijaittava maassa, jota Hyperwallet tukee


(iii) rekisteröitävä Maksuportaalin käyttösi toimittamalla ajantasaisia, täydellisiä ja oikeita tietoja Maksuportaalin rekisteröintiprosessin edellyttämällä tavalla


(iv) suostuttava joko Maksuportaalissa esitettyihin tai Maksajasi esittämiin Käyttöehtoihin.


2.1.2. Joitakin rekisteröintitietoja ja muita tunnistamisesi mahdollistavia tietoja voidaan toimittaa ajoittain Hyperwalletille suoraan Maksajaltasi. Useat rekisteröinnit ovat kiellettyjä. Voit rekisteröityä vain kerran, ja jokaisella käyttäjällä on oltava erillinen rekisteröinti. Jos havaitsemme useita aktiivisia rekisteröintejä yhdelle käyttäjälle, pidätämme oikeuden yhdistää tai lopettaa rekisteröinnit ja kieltäytyä sallimasta Maksujen vastaanottamistasi ilmoittamasta siitä Sinulle.


2.1.3. Maksunsaajien, jotka ovat yrityksiä tai rekisteröityneet toiminimellä, oletetaan antavan kaikki vaaditut tiedot ja hyväksyvän nämä Käyttöehdot valtuutetun edustajansa välityksellä. Jos rekisteröidyt yrityksen puolesta tai toiminimellä, vakuutat, että olet yrityksen Maksunsaajan laillinen edustaja ja että Sinulla on valtuudet antaa mitä tahansa tietoja yrityksestä ja hyväksyä nämä Käyttöehdot yrityksen puolesta.


2.2. Rajoitukset


2.2.1. Maksajalle tarjottaviin Palveluihin sovelletaan tiettyjä rajoituksia ja saatavuutta. Kaikki Maksutavat ei välttämättä ole saatavillasi. Ellei näissä Käyttöehdoissa toisin määrätä, Palveluja ei tarjota Maksunsaajille, kuluttajille tai suurelle yleisölle.


2.2.2. Maksutavat on tarkoitettu Maksujen suorittamiseen liiketoimintaan ja kaupalliseen toimintaan Maksajasi kanssa olevaan suhteeseesi liittyen, eikä niitä ole tarkoitettu henkilökohtaisiin, perheeseen tai kotitalouteen liittyviin tarkoituksiin, eikä niitä saa käyttää kyseisiin tarkoituksiin. Rekisteröitymällä Maksuportaaliin todistat, että harjoitat kaupankäyntiä tai liiketoimintaa voiton saavuttamiseksi joko yksinyrittäjänä tai muulla tavoin ja käytät Maksuportaalia kaupallisiin tarkoituksiin Maksajan itsenäisenä urakoitsijana eikä kuittia vastaan palkoista, joista pidätetään veroja palkanlaskennassa tai muutoin henkilökohtaisiin, perheeseen tai kotitalouteen liittyviin tarkoituksiin. Maksutaulukon kohdassa 11 esitetyllä tavalla hyväksyt, ettet luo liikesuhdetta kanssamme.


2.2.3. Hyperwallet ei ole vastuussa mistään tuotteista, palveluista tai toiminnoista, joista saat maksun Maksuportaalin kautta, eikä mistään Maksajan tai kolmannen osapuolen toiminnasta tai toimimattomuudesta, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, mistään riidasta mihinkään kyseisen Maksajan Sinulle maksamien tai maksettavien varojen määrään riippuen tai muulla tavoin. Maksujen vastaanottamiseen liittyvät lisärajoitukset on esitetty Maksutaulukossa.


2.3. Kolmansien osapuolten Palvelut


2.3.1. Saatat pystyä valitsemaan vastaanottavasi tiettyjä palveluja muilta Hyperwalletin palveluntarjoajilta (kukin tällainen palvelu "Kolmannen Osapuolen Palvelu" ja kukin kyseinen yksikkö "Palveluntarjoaja"). Hyperwallet ei ole vastuussa kyseisistä Palveluntarjoajista, Kolmannen Osapuolen Palveluista eikä mistään kyseisten Kolmannen Osapuolen Palveluiden kautta saatavasta materiaalista, tiedoista tai tuloksista. Asianmukaiset Palveluntarjoajat voivat vaatia Sinua hyväksymään Sinulle suoritettavaan Kolmannen Osapuolen Palveluiden tarjoamiseen liittyvät käyttöehdot tai sopimukset. Olet yksin vastuussa kaikista Kolmannen Osapuolen Palveluiden valitsemisesta ja niiden vastaanottamisesta sekä kyseisistä toimista aiheutuvista riskeistä.


2.3.2. Jos päätät vastaanottaa Kolmannen Osapuolen Palvelua, valtuutat Hyperwalletin lähettämään asianmukaiselle Palveluntarjoajalle kaikki asiakirjat ja tiedot sinusta ja Maksajastasi, jotka kyseinen Palveluntarjoaja tarvitsee tarjotakseen Kolmannen Osapuolen Palvelua Sinulle, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, kyseisen Palveluntarjoajan pyytämät, tunnistamisesi mahdollistavat tiedot, jotka olet toimittanut Hyperwalletille tämän sopimuksen ja suorittamasi Maksujen vastaanottamisen yhteydessä. Olet vastuussa kaikkien meille toimittamiesi ja Palveluntarjoajille lähetettäviksi hyväksymiesi tietojen oikeellisuudesta. Vakuutat ja takaat, että Sinulla on kaikki oikeudet kaikkiin tarvittaviin tietoihin, jotka on tarpeen tietojen toimittamiseksi Hyperwalletille ja että Hyperwalletin suorittama jäljempänä esitetyn mukainen tietojen käyttö ei riko mitään oikeutta yksityisyyteen tai muita omistusoikeuksia eikä minkään sovellettavan paikallisen, valtion, osavaltion tai liittovaltion lakia, asetuksia, määräyksiä tai sääntöjä.


2.3.3. Hyväksyt, että valitsemalla Kolmannen Osapuolen Palvelun vastaanottamisen ja suostumalla siihen, että Hyperwallet lähettää tietosi Palveluntarjoajalle ja valtuuttamalla Hyperwalletin siihen, olet luopunut kaikista Hyperwalletia vastaan esitetytävistä vaatimuksista, jotka johtuvat siitä, että Palveluntarjoaja käyttää tietojasi. Näissä Käyttöehdoissa mainittua lukuun ottamatta Hyperwallet ei ole vastuussa Sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle mistään suorista, epäsuorista, välillisistä, erityisistä tai rangaistuksellisista menetyksistä tai vahingoista riippumatta siitä, perustuvatko kyseiset vahingot sopimukseen, vahingonkorvaukseen (mukaan lukien huolimattomuuteen) ankaraan vastuuseen tai mihin tahansa muuhun teoriaan tai toimintamuotoon tai siitä, onko Hyperwallet tiennyt tai olisiko sen pitänyt tietää kyseisten vahinkojen todennäköisyys missä tahansa olosuhteissa.


2.4. Henkilöllisyyden vahvistus ja kolmansien osapuolten käyttöoikeudet


2.4.1. Tunnustat ja hyväksyt, että Hyperwallet voi milloin tahansa pyytää Maksujen vastaanottamisen ehtona ja Tietosuojakäytäntömme mukaisesti (katso verkkosivuston Tietosuoja-osio) pyytää sinulta tietoja, joiden avulla voimme kohtuullisesti tunnistaa sinut, vaatia Sinua ryhtymään toimiin vahvistaaksesi meille toimittamiesi tietojen oikeellisuuden ja/tai täydellisyyden ja/tai tarkistaa tietosi kolmansien osapuolten tietokannoista tai muilla tavoin voidakseen tarjota Maksuja Sinulle ja/tai kuten saatetaan vaatia vaadittujen, Maksuportaalissa suorittamiisi toimintoihisi liittyvien seulonnan, seurannan ja tutkinnan suorittamiseksi sekä sovellettavien lakien noudattamiseksi. Tiedot, joita saatamme pyytää sinulta, voivat olla nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi, henkilötunnuksesi, verovelvollisen tunnistenumerosi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoittesi ja muita tietoja, joiden avulla voimme tunnistaa sinut. Saatamme vaatia Sinua toimittamaan asiakirjoja, joita voivat olla passisi, ajokorttisi tai muu valtion myöntämä valokuvallinen henkilötodistuksesi. Saatamme myös ottaa Sinuun yhteyttä, jos meillä on lisäkysymyksiä. Hyväksyt sen, että Hyperwallet pidättää oikeuden arvioida suoraan palvelumaksusi, jotka liittyvät suorittamaamme henkilöllisyyden vahvistamiseen, seulontaan, seurantaan, tutkintaan ja vastaaviin toimiin, jotka liittyvät Maksuportaaliisi ja/tai Maksujen vastaanottamiseen. Hyperwallet pidättää oikeuden sulkea, keskeyttää, rajoittaa tai estää pääsyn Maksuihin tai Maksuportaaliin oman harkintamme mukaan, jos emme pysty saamaan näitä tietoja mistä tahansa syystä tai ei mistään syystä.


2.4.2. Hyväksyt tietojesi luovuttamisen kolmansien osapuolten vahvistuspalveluiden tarjoajille, Verkostokumppaneille, valtion virastoille ja muille kolmansille osapuolille henkilöllisyyden vahvistamista varten rahanpesuun, terrorismin rahoitukseen, tapahtumien seurantaan ja epäilyttävään toimintaan liittyvien raportointivaatimusten täyttämiseksi tai kun muutoin vaaditaan Maksutapojen toimittamiseksi Sinulle. Hyväksyt ja valtuutat, että Maksuportaalin käyttämiseen käyttämäsi laitteen sijaintitietoja voidaan käyttää sijainnin arviointiin, että kyseisiä tietoja voidaan saada milloin tahansa, kun olet kirjautuneena Maksuportaaliin, ja että kyseisiä tietoja voidaan käyttää tai luovuttaa Maksutapojen osana ja Maksujen vastaanottamiseen liittyvän kelpoisuutesi määrittämiseksi. Kaikki kolmannet osapuolet, joille tietosi siirretään, sitoutuvat säilyttämään tietojesi luottamuksellisuuden, eivätkä ne saa käyttää toimitettuja tietoja mihinkään luvattomaan tarkoitukseen, vaan ainoastaan henkilöllisyytesi vahvistamiseen sekä oikeudellisten, sääntelyyn ja riskeihin liittyvien vaatimustemme täyttämiseksi, Maksutapojen toimittamiseen tai muutoin tässä tai Tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla (katso verkkosivuston Tietosuoja-osio).


2.5. Vastuusi


2.5.1. Olet vastuussa kaikkien tunnisteiden, käyttäjätunnusten, salasanojen, henkilökohtaisten tunnistenumeroiden (PIN-koodien) tai muiden koodien, joita käytät Maksuportaaliin kirjautumiseen tai Maksujen vastaanottamiseen, riittävän turvallisuuden ja valvonnan ylläpidosta. Tunnustat ja hyväksyt nimenomaisesti sen, että näiden asioiden turvallisuuden ylläpitämättä jättäminen voi johtaa sellaisiin luvattomiin tapahtumiin ja/tai menetyksiin Sinulle, joista Hyperwallet ei ole velvollinen korvaamaan Sinulle tai muutoin maksamaan Sinulle kyseisistä menetyksistä. Suostut ilmoittamaan Hyperwalletille välittömästi Maksuportaalisi luvattomasta käytöstä tai muusta tietoturvaloukkauksesta. Olet vastuussa kaikista Maksuportaalisi kautta vastaanotetuista varojen siirtopyynnöistä, ellei meille ilmoiteta luvattomasta käytöstä näiden Käyttöehtojen mukaisesti. Sinua kehotetaan toteuttamaan asianmukaiset suojatoimet ennen tietojen lataamista Maksuportaalista. Emme ole vastuussa mistään tietokonelaitteille tai muulle omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, jotka voivat johtua Maksuportaalin käytöstä tai minkä tahansa asian lataamisesta Maksuportaalista.


2.5.2. Edellä esitetystä huolimatta olet vastuussa kaikista Maksuportaalissasi esiintyvistä toiminnoista, toimista tai laiminlyönneistä, mukaan lukien Maksuportaalisi kautta välitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Olet vastuussa internetyhteydestäsi tai mistä tahansa muusta menetelmästä, jota käytät muodostaessasi yhteyden Maksuportaaliin. Vakuutat, että sähköpostitilisi ja kaikki sähköpostitilillesi ja sieltä lähetetyt tiedot ovat turvallisia, eikä kenelläkään ei ole Sinun lisäksesi pääsyä sähköpostitilillesi. Tunnustat myös, että luvan myöntäminen kolmannelle osapuolelle tiettyjen toimien tekemiseksi puolestasi ei vapauta Sinua mistään tämän Sopimuksen mukaisesta vastuustasi. Lisäksi tunnustat ja hyväksyt sen, ettet pidä Hyperwalletia vastuullisena, että puolustat Hyperwalletia kaikesta vastuusta ja hyvität sille kaiken vastuun, joka johtuu kyseisen kolmannen osapuolen toiminnasta tai toimimattomuudesta myöntämiesi lupien yhteydessä.


2.5.3. Kohdan 7.5 mukaisesti ja huolimatta näistä Käyttöehdoista et voi luovuttaa tai siirtää kolmannelle osapuolelle oikeuttasi käyttää Maksuportaalia tai muulla tavoin myöntää millekään kolmannelle osapuolelle laillista tai kohtuullista etua Maksuportaaliin liittyen.


2.5.4. Hyväksyt, ettet saa käyttää Maksuportaalia


(i) mihinkään tarkoitukseen, joka on laitonta, petollista, totuudenvastaista, harhaanjohtavaa, epärehellisiä tai liittyy jollain tavalla laittomaan, epäeettiseen tai moraalisesti kyseenalaiseen toimintaan tai liittyy suoraan tai epäsuorasti edellä mainittuihin


(ii) jos sijaitset, asut, työskentelet tai harjoitat liiketoimintaa missä tahansa maassa, jota jokin seuraavista rajoittaa, mitä Hyperwallet saattaa päivittää ajoittain ilmoittamatta siitä Sinulle etukäteen: Special Economic Measures Act (Kanada), United Nations Act (Kanada), Freezing Assets of Corrupt Foreign Officials Act (Kanada), Office of Financial Sanctions Implementation, HM Treasury (UK), U.S. Office of Foreign Assets Controls’ (OFAC), Specially Designated Nationals and Blocked Persons List tai U.S. Department of State’s Designated Foreign Terrorist Organizations List vastaavasti ja jota voidaan muuttaa ajoittain, tai b) Foreign Affairs and International Trade Canadan, OFSI:n, OFAC:n tai Yhdistyneiden kansakuntien tai minkä tahansa muun Kanadan, Yhdysvaltojen, Australian tai Euroopan valtion viranomaisen mahdolliset sovellettavat rangaistukset, seuraamukset tai ohjeet tai muut terrorismiin tai rahanpesuun liittyvät toimet


(iii) laittomiin tarkoituksiin, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, petoksiin ja rahanpesuun. Ilmoitamme seuraavista epäilyttävistä toiminnoista asianomaiselle lainvalvontaviranomaiselle:


(iv) kaikista yrityksistä väärinkäyttää, hyödyntää tai kiertää mitä tahansa lakia tai asetusta


(v) kaikista tavoista, joilla yritetään muuttaa, hakkeroida, muokata, kehystää, "syvälinkittää" tai muuten ohittaa tai yrittää ohittaa Palvelun tai Maksuportaalin tietoturva, toiminnallisuus, sisäänkirjautumiskohdat tai muut ominaisuudet


(vi) yritetään suoraan tai epäsuorasti joko erikseen tai osana muuta palvelua ohjata Maksut takaisin


(vii) käyttötarkoituksiin, jotka on vastaavasti kielletty PayPalin Hyväksyttävän Käytön Käytännössä, jota saatetaan päivittää ajoittain


(vii) kaikista tarkoituksista, jotka Hyperwallet kieltää oman harkintansa mukaan tai joka muutoin kielletään Käyttöehdoissa.


3. Muut palvelumaksut


3.1. Palvelumaksutaulukossa näkyvien Palvelumaksujen lisäksi olet vastuussa myös seuraavista maksuista:


(i) pankin käsittelymaksut, valuutanvaihtomaksut tai välittäjämaksut, jotka kolmannet osapuolet, kuten oma pankkisisi tai maksupalveluntarjoajasi, joka ei ole yhteydessä meihin, voivat periä


(ii) Hyperwalletille aiheutuneet palvelumaksut, jotka liittyvät Maksuun, joka hylättiin toimittamissasi Maksutapatiedoissa olevien virheiden tai puutteiden takia


(iii) Maksuportaaliin liittyvät palvelumaksut ja/tai verot, jotka johtuvat sovellettavasta laista, mukaan lukien myynti- ja käyttöverot, arvonlisäverot (ALV:t) sekä tavara- ja palveluverot (GST-verot)


(iv) internetin ja matkaviestinoperaattoreiden, joita käytät Maksuportaalin tai Palvelujen käyttämiseen tietokoneella tai mobiililaitteella, perimät palvelumaksut.


3.2. Palvelumaksuihin tehtävät muutokset


Pidätämme oikeuden muuttaa Palvelumaksutaulukossa mainittuja maksuja Maksajasi ohjeiden mukaan tai muutoin oman harkintamme mukaan. Julkaisemme päivitetyt palvelumaksut Maksuportaalissa. Palvelumaksut astuvat voimaan välittömästi, ellei näissä Käyttöehdoissa toisin määrätä. Jos Sinulla on kysyttävää jostakin palvelumaksusta, mukaan lukien mahdollisista riidoista, jotka koskevat mitä tahansa palvelumaksua, jonka olet maksanut tai maksat Maksutavoilla, ota yhteyttä suoraan Maksajaasi tai ohjaa kysymykset Hyperwalletille ottamalla meihin yhteyttä.


3.3. Palvelumaksujen valuutta


Kaikki palvelumaksut perustuvat Maksajasi määrittämään valuuttaan. Jos Sinua laskutetaan muussa valuutassa kuin Maksajasi valuutassa tai pyydät Maksua muussa valuutassa kuin Maksuportaalisi saldon valuutassa, saatetaan soveltaa valuuttakurssimaksua.


3.4. Hyperwallet-kortin palvelumaksut


Hyperwallet-Korttiin liittyvät lisämaksut määrittää Kortin Myöntäjä ja ne on määritelty Myöntäjän Kortinhaltijasopimuksessa. Kortinhaltijasopimus tulee kortin mukana, kun Kortti lähetetään Sinulle. Kopio Kortinhaltijasopimuksesta on saatavilla Maksuportaalin Palvelumaksut-sivulla.


4. Maksuportaalin sisältö


4.1. Tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet


Maksuportaali sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, tavaramerkkejä ja muita omistusoikeuksien alaisia ja luottamuksellista tietoja Hyperwalletista ja muista (yhdessä "Omistusoikeuksien Alainen Materiaali"), joka voi sisältää, mutta ei rajoitu niihin, tekstiä, asiakirjoja, tietoja, dataa, artikkeleita, kuvia, valokuvia, grafiikkaa, ohjelmistoja, sovelluksia, videotallenteita, äänitallenteita, ääniä, malleja, ominaisuuksia ja muita materiaaleja (yhdessä Omistusoikeuksien Alaisen Materiaalin kanssa "Sisältö"). Kaikki Omistusoikeuksien Alainen Materiaali on Hyperwalletin, sen lisenssinantajien ja useiden kolmansien osapuolten omistuksessa, ja Materiaalia suojaavat sovellettavat immateriaalioikeudet, mukaan lukien tekijänoikeus-, patentti- ja tavaramerkkilainsäädäntö ja -sopimukset. Suostut olemaan muokkaamatta, julkaisematta, kopioimatta, siirtämättä, rekisteröimättä tai vaatimatta omistusoikeutta, osallistumatta siirtoon tai myyntiin, luomatta johdannaisia teoksia tai millään tavalla hyödyntämästä kokonaan tai osittain Omistusoikeuksien Alaista Materiaalia, lukuun ottamatta kopiointia, joka tapahtuu tavallisen internetin selauksen kautta ja Maksuportaalin tiedoista otetta sellaisia henkilökohtaisia kopioita, jotka otat henkilökohtaiseen käyttöön, myös omiin tietueihisi. Suostut kunnioittamaan kaikkia tekijänoikeuksia, tavaramerkki- ja patenttioikeuksia sekä muita omistusoikeuksia, jotka sisältyvät Maksuportaalin Omistusoikeuksien Alaiseen Materiaaliin. Ainoat oikeudet, jotka Sinulla voi olla Omistusoikeuksien Alaiseen Materiaaliin Käyttöehtojen ulkopuolella, ovat ne oikeudet, jotka Hyperwallet tai muut omistajat, joilla on oikeudet Omistusoikeuksien Alaiseen Materiaaliin, myöntävät kirjallisesti.


4.2. Linkit ja sisältö


4.2.1. Maksuportaaliin sisältyvät linkit voivat aiheuttaa poistumisesi Maksuportaalista saadaksesi pääsyn muille verkkosivustoille, mukaan lukien Kolmannen Osapuolen Palveluihin liittyville sivustoille ("Linkitetyt Sivustot"). Linkitetyt Sivustot eivät ole Hyperwalletin valvonnassa, emmekä ole vastuussa minkään linkitetyn sivuston sisällöstä, millään linkitetyllä Sivustolla tarjotuista palveluista, linkitetyllä Sivustolla olevista linkeistä tai tällaisten sivustojen muutoksista tai päivityksistä, ellei tällaisilla sivustoilla toisin mainita. Tarjoamme nämä linkit Sinulle vain mukavuuden vuoksi. Voimme muuttaa linkkejä Maksuportaalissa, lisätä linkkejä siihen tai poistaa linkkejä siitä oman harkintamme mukaan. Linkin sisällyttäminen Maksuportaalissamme oleviin Linkitettyihin Sivustoihin tai mihin tahansa kolmannen osapuolen Sivustolla olevassa, Maksuportaaliimme ohjaavassa linkissä ei merkitse meidän antamaa hyväksyntää eikä välttämättä kuvaa mitään yhteyttä heidän operaattoreihinsa. Kun käytät Linkitettyjä Sivustoja, teet sen omalla vastuullasi.


4.2.2. Sisältö on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Vaikka toteutamme asianmukaisia toimenpiteitä varmistaaksemme sisällön laadun ja oikeellisuuden, siinä saattaa olla virheitä, tai toimitetut tiedot eivät välttämättä ole täydellisiä, ajantasaisia tai sovellettavissa tiettyyn tilanteeseesi. Emme ole vastuussa mistään virheistä tai puutteista. Olet vastuussa kaikkien mielipiteiden, neuvojen tai muun Maksuportaalin kautta saatavan tai Linkitetyltä Sivustolta saadun sisällön oikeellisuuden, täydellisyyden ja hyödyllisyyden arvioinnista.


4.3. Ei vahvistusta


Maksuportaali tai Maksutavat eivät ilmaise minkään kolmannen osapuolen tai niiden neuvojen, mielipiteiden, tietojen, tuotteiden tai palveluiden vahvistusta tai hyväksyntää, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, minkään Maksajan tai muun kolmannen osapuolen vahvistusta tai hyväksyntää.


5. Vastuut


5.1. Vastuuvapauslausekkeet


5.1.1. Maksuportaalin käyttö ja Maksujen vastaanottaminen ovat omalla vastuullasi. Maksuportaali ja kaikki siihen liittyvät tiedot, sisältö ja/tai materiaalit toimitetaan sellaisenaan ilman minkäänlaisia takuita. Hyperwallet kieltäytyy täten kaikista nimenomaisisita ja implisiittisistä takuista, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, seuraavista: omistusta koskevat takuut tai implisiittiset myyntikelpoisuustakuut, jotka liittyvät myyntikelpoisuuteen, soveltuvuuteen tiettyyn tarkoitukseen tai siihen, että rikkomusta ei ole tapahtunut, ja ne takuut, jotka johtuvat laista tai kaupankäynnin kanssa tekemisissä olemisen tai kaupankäynnin käytön yhteydessä, sekä muut kuin sellaiset takuut, jotka on määrätty ja joita ei voida sulkea pois, rajoittaa tai muuttaa tähän sopimukseen sovellettavien lakien nojalla. Takuiden ja vastuun rajoitusten vastuuvapauslausekkeita sovelletaan sovellettavan lain sallimassa laajuudessa.


5.1.2. Rajoittamatta edellä mainitun yleisyyttä hyväksyt, että Hyperwallet ei takaa tai seuraavia tai vastaa seuraavista:


(i) Maksuportaalin ja Maksutapojen toiminta on keskeytymätöntä tai virheetöntä tai että viat korjataan.


(ii) Maksuportaalissa tai palvelimissa, jotka tarjoavat Maksuportaalin tai Maksutavat saataville, ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja, ja/tai


(iii) Maksuportaalin tai Maksutapojen käyttö tai käytön tulokset ovat oikeita, tarkkoja, oikea-aikaisia tai muuten luotettavia.


5.1.3. Toteutamme kohtuullisia toimenpiteitä pitääksemme virukset poissa Maksuportaalista, mutta emme voi varmistaa, että Maksuportaalissa ei ole koskaan viruksia tai muita haitallisia ohjelmistoja.


5.1.4. Hyväksyt lisäksi rajoittamatta edellä mainitun yleisyyttä, että Hyperwallet ei ole vastuussa Sinulle seuraavista:


(i) mistään Maksajan toimista tai toimimattomuudesta, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, Sinulle maksetuista tai maksettavista summista tai Maksajan Sinulle maksamisen suorittamatta jättämisestä


(ii) maksutavoista, joilla saat tai aiot vastaanottaa maksuja Maksajalta riippumatta siitä, vastaanotetaanko ne Maksuportaalin kautta


(iii) luvattomasta pääsystä lähetyksiisi tai tietoihisi tai lähetystesi tai tietojesi muuttamisesta, mistään Maksuportaalin kautta tai Maksutapoihin liittyen lähetettyihin tai vastaanotettuihin tai lähettämättömiin tai vastaanottamattomiin materiaaleihin tai tietoihin tai mihin tahansa Maksuportaalin kautta tai Maksutapoihin liittyen suoritettuihin tapahtumiin


(iv) mistään tappioista, jotka johtuvat tahattomille käyttäjille suoritetuista maksuista, jotka johtuvat suorittamastasi virheellisten tietojen antamisesta tai maksuista, joiden summa on virheellinen


(v) mistään palvelun keskeytyksistä, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, järjestelmäviat, virtakatkot tai muut keskeytykset, jotka voivat vaikuttaa Maksuportaalin tai Maksutapojen yhteydessä tapahtuvaan käsittelyyn, suoritukseen, hyväksymiseen tai maksamiseen


(vi) mistään kolmannen osapuolen, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, minkä tahansa Verkostokumppanin tai Palveluntarjoajan toiminnasta tai toimimattomuudesta, ja/tai


(vii) kyvyttömyydestä suorittaa velvollisuuksiamme sellaisten tekijöiden takia, joita emme voi hallita.


5.2. Rajoitus


5.2.1. Missään tapauksessa Hyperwallet, mukaan lukien Osakkuusyhtiöt, edustajat, alihankkijat, edustajat, Verkostokumppanit tai Maksajasi, eivät ole vastuussa Sinulle tai millekään muulle osapuolelle, ja sinä luovut täten kaikista oikeuksistata, joita Sinulla saattaa olla, haastaa mikä tahansa edellä mainittu yksikkö oikeuteen mistä tahansa menetyksestä tai vauriosta tai mistä tahansa vahingosta, joko suorasta, epäsuorasta, rangaistuksellisesta, erityisestä, tahattomasta, seuraamuksellisesta tai muunlaisesta (mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, menetetyistä voitoista tai menetetyistä säästöistä), jotka johtuvat millä tahansa tavalla seuraavista tai liittyvät millä tahansa tavalla seuraaviin: a) suorittamaasi Maksuportaalin käyttö tai Maksujen vastaanottaminen millä tahansa Maksutavalla, b) virheet, epäonnistumiset tai viivästykset, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, Maksuportaalin minkä tahansa toiminnon tai minkä tahansa komponentin käyttö tai kyvyttömyys käyttää sitä mistä tahansa syystä, c) Hyperwalletin tai sen edustajien, alihankkijoiden tai verkostokumppaneiden, minkä tahansa Maksajan, kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tuotteiden tai palvelujen tai linkitettyjen sivustojen suorittaminen tai suorittamatta jättäminen, d) mitkä tahansa luvattomat tai vilpilliset tapahtumat, jotka vaikuttavat Sinuun, tai e) jotka johtuvat siitä, että mikä tahansa kolmannen osapuolen palveluntarjoaja käyttää jaettua tietoa, vaikka kyseiselle osapuolelle on ilmoitettu edellä mainittujen asioiden aiheuttamien vahinkojen mahdollisuudesta. Tätä vastuurajoitusta sovelletaan riippumatta siitä, perustuuko esitetty vaatimus sopimukseen, tuottamukseen, huolimattomuuteen, ankaraan vastuuseen tai muuhun.


5.2.2. Hyperwallet, sen Osakkuusyhtiöt, johtajat, virkamiehet tai työntekijät tai Maksajasi eivät ole missään tapauksessa vastuussa minkään kolmannen osapuolen, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, minkään Hyperwalletin edustajan, alihankkijan, toimittajan tai verkostokumppanin, minkä tahansa muun Maksuportaalin käyttäjän, kolmannen osapuolen palveluntarjoajan, linkitetyn sivuston tarjoajan mistään toiminnasta tai laiminlyönnistä tai olosuhteista, jotka eivät ole Hyperwalletin kohtuullisessa hallinnassa.


5.2.3. Missään tapauksessa Hyperwalletin (mukaan lukien kaikkien sen Osakkuusyhtiöiden, edustajien, alihankkijoiden, edustajien ja verkostokumppaneiden) Sinuun liittyvä kokonaisvastuu kaikista vahingoista yhdessä tai useammassa vaatimuksen perusteessa ei ylitä pienempää Sinulle aiheutuneista todellisista välittömistä vahingoista ja lisämaksuista, jotka olet maksanut palveluista, joita asia koskee, ja joihin vaatimuksesi tai vahingonkorvauskanteesi perustuu.


5.2.4. Jotkut lainkäyttöalueet eivät salli tiettyjen takuiden poissulkemista tai välillisiin tai seuraamuksellisiin vahinkoihin liittyvän vastuun rajoittamista tai poissulkemista. Vastaavasti lainkäyttöalueesi laeissa saatetaan rajoittaa joitakin yllä olevista rajoituksista siltä osin kuin tällaisia lakeja sovelletaan Käyttöehtoihin. Siltä osin kuin voimassa oleva Käyttöehtoja koskeva laki rajoittaa tai kieltää, siten kuten sitä sovelletaan Sinuun, minkä tahansa Käyttöehdoissa esitetyn rajoituksen, niin kyseisen rajoitusten tai kiellon rajoissa Hyperwalletin (mukaan lukien kaikkien sen Osakkuusyhtiöiden, edustajien, alihankkijoiden ja verkostokumppaneiden) Sinuun liittyvä kokonaisvastuu on suorittaa se tapahtuma, johon asia vaikutti, ja jota ei voitu suorittaa Sinulle Hyperwalletin suorittaman palvelujen tarjoamisen laiminlyönnin vuoksi.


5.2.5. Luovut täten kaikista oikeuksista esittää Maksuportaaliin liittyviä vaatimuksia tai toimia yhden (1) vuoden kuluttua siitä, kun sellainen teko, tapahtuma, olosuhde tai laiminlyönti, johon tällainen vaatimus tai toimi perustuu, on tapahtunut ensimmäisen kerran.


5.2.6. Mikään tässä Sopimuksessa ei sulje pois vastuutamme vastuusta, jota sovellettavan lain mukaan ei voida sulkea pois. Osapuolet tunnustavat, että toinen osapuoli teki tämän Sopimuksen vedoten tässä osiossa esitettyihin vastuun rajoituksiin, ja nämä rajoitukset ovat olennainen perusta osapuolten väliselle sopimukselle.


5.3. Vahingonkorvaus


5.3.1. Suostut korvaamaan ja vastaamaan Hyperwalletille, Osakkuusyhtiöille, niiden osakkeenomistajille, tytäryhtiöille, johtajille, virkamiehille ja työntekijöille kaikentyyppisistä ja -luonteisista, tunnetuista ja tuntemattomista, epäillyistä ja ei-epäillyistä, paljastetuista ja paljastamattomista menetyksistä, vaatimuksista tai vahingoista (todellisista ja seuraamuksellisista), mukaan lukien kaikista kolmansien osapuolten vaatimuksista, vastuista, tappioista, kuluista, vahingoista, sakoista ja seuraamuksista (mukaan lukien myönnetyistä vahingonkorvauksista tai sovituista summista ja kohtuullisista asianajajapalkkioista), jotka johtuvat näiden Käyttöehtojen rikkomisesta tai jotka tapahtuvat suorittamastasi näiden Käyttöehtojen rikkomisesta tai siihen liittyen, Sinun ja Maksajasi välillä olevasta suhteestasi tai liiketoimistasi Maksajan kanssa, suorittamastasi Maksuportaalin käytöstä tai Maksujen vastaanottamisesta millä tahansa Maksutavalla.


5.3.2. Suostut korvaamaan Hyperwalletille kaikki tappiot, jotka aiheutuvat siitä, että me toimimme Sinun tai Maksajasi ohjeiden mukaan (paitsi jos tappiot johtuvat törkeästä huolimattomuudestamme, tahallisesta tarkoituksesta tai petoksesta).


5.3.3. Suostut korvaamaan meille kaikki tappiot, jotka voivat aiheutua virheestä, jonka olet tehnyt antaessasi tietoja tai ohjeita Hyperwalletille joko suullisesti tai kirjallisesti Maksuportaalin kautta (paitsi jos ne johtuvat törkeästä huolimattomuudestamme tai tahallisesta laiminlyönnistä tai petoksesta) tai Maksutapojen yhteydessä.


5.3.4. Kaikki ilmoitukset Hyperwalletille on lähetettävä postitse sijaintimaahasi liittyvän Osakkuusyhtiön Oikeudellisen Tiedonannon Postitusosoitteeseen, joka on määritelty Osakkuusyhtiöt ja sovellettava laki -taulukossa.


5.4. Välimiesmenettely


5.4.1. Seuraavat Välimiesmenettelysopimuksen määräykset koskevat Sinua, jos sijaitset Yhdysvalloissa ja jos kyseisiin Maksutapohin sovelletaan Yhdysvaltojen lakeja, jotka on määritelty Osakkuusyhtiöt ja sovellettava laki -taulukossa.


5.4.2. Tämä Välimiesmenettelysopimus sisältää määräyksiä, jotka säätelevät Sinun ja meidän välillä syntyvien oikeudellisten vaatimusten ratkaisemista, mikä edellyttää, että lähetät meitä koskevat vaatimuksesi sitovaan ja lopulliseen välimiesmenettelyyn, ellet ole irtisanonut Välimiesmenettelysopimusta 30 päivän kuluessa siitä päivämäärästä lähtien, jolloin hyväksyt Käyttöehdot ensimmäisen kerran.


5.4.3. Suostut täten kaikkien vaatimusten välimiesmenettelyyn yhden välimiehen edessä. Välimies valitaan ja välimiesmenettely suoritetaan Yhdysvaltain sovitteluelinten yhdistyksen (American arbitration association / AAA) kaupallisten välimiesmenettelysääntöjen ja sovittelumenettelyjen mukaisesti. "Luokan" tai vastaavan ryhmän välimiesmenettely ei ole sallittu. Kaikki välimiesmenettelyihin liittyvät kuulemiset tai vastaavat menettelyt pidetään Austinissa, Texasissa, vaikka voit valita puhelimen kautta suoritettavat kuulemiset tai luopua mistä tahansa kuulemisesta.


5.4.4. AAA:n kaupallisen välimiesmenettelyn säännöt ja sovittelumenettelyt ovat nähtävissä osoitteessa https://www.adr.org/aaa/faces/rules (etene seuraavasti: Rules > Commercial arbitration rules and mediation procedures). Suostumalla noudattamaan Käyttöehtoja joko a) tunnustat ja hyväksyt, että olet lukenut ja ymmärtänyt nämä säännöt, tai b) luovut mahdollisuudestasi lukea nämä säännöt ja väittää, että nämä säännöt ovat epäoikeudenmukaisia tai että niitä ei pitäisi soveltaa mistään syystä.


5.4.5. Välitystuomio on lopullinen ja sitova, ja sen voi panna täytäntöön mikä tahansa toimivaltainen tuomioistuin.


5.4.6. Ymmärrät, että vastineeksi tähän kohtaan liittyvästä hyväksymisestäsi voimme tarjota Sinulle palvelua määrätyin ehdoin ja että tähän kohtaan liittyvä suostumuksesi on välttämätöntä tälle sopimukselle.


5.4.7. Tunnustat ja ymmärrät myös, että minkä tahansa vaatimuksen suhteen:


(i) luovut oikeudestasi saada valamiesoikeudenkäynti ja tuomarioikeudenkäynti


(ii) olet luopumassa oikeudestasi saada tuomioistuin ratkaisemaan mikä tahansa tällainen riita


(iii) olet luopumassa oikeudestasi toimia edustajana, yksityisenä asianajajana tai missä tahansa muussa edustajan ominaisuudessa tai osallistua kantajaryhmän jäsenenä mihin tahansa välimiesmenettelyyn tai oikeudenkäyntiin, johon tällainen riita liittyy.


5.4.8. Jos et kieltäydy tästä ehdosta, 1) voit esittää Hypperwalletille korvausvaatimuksia vain henkilökohtaisesti, et ryhmä- tai joukkokanteen kantajana tai osapuolena, ja 2) voit hakea korvausta (mukaan lukien rahallisia korvauksia sekä kielto- tai vaivistusmääräyksiä) vain henkilökohtaisesti.


5.4.9. Jos Sinun ja Hyperwalletin välillä syntyy riitaa, tavoitteemme on tutkia huolenaiheesi ja puuttua niihin, ja jos emme pysty tekemään niin Sinua tyydyttävällä tavalla, tarjota Sinulle neutraali ja kustannustehokas tapa ratkaista riita nopeasti. Sinun ja Hyperwalletin välisiä Maksutapoja ja/tai Maksuja koskevista riidoista voidaan ilmoittaa ottamalla meihin yhteyttä ja edellä olevassa riidanratkaisumääräyksessä määrätään.


5.4.10. Sinä ja Hyperwallet hyväksytte, että kaikki riidat tai vaatimukset, jotka ovat syntyneet tai saattavat syntyä Sinun ja Hyperwalletin välille, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, liittovaltion ja osavaltion lakisääteiset vaatimukset, common law -vaatimukset sekä sopimukseen, tuottamukseen, petokseen, vääristelyyn tai mihin tahansa muuhun oikeusteoriaan perustuvat vaatimukset ratkaistaan yksinomaan lopullisessa ja sitovassa välimiesmenettelyssä, ei tuomioistuimessa, paitsi että voit esittää vaatimuksia pieniä vaatimuksia käsittelevässä tuomioistuimessa, jos vaatimuksesi hyväksytään sinne, ja niin kauan kuin asia on sellaisessa tuomioistuimessa ja etenee vain yksityishenkilöön liittyvällä (ei luokkaan tai edustajaan liittyvällä) perusteella. Välimiesmenettelyä koskeva sopimus on tarkoitettu laajasti tulkittavaksi.


5.4.11. Sinä ja Hyperwallet hyväksytte, että kumpi tahansa voi esittää vaatimuksia vastapuolta vastaan vain yksilöinä, ei kantajana tai jäsenenä ryhmä- tai joukkokanteessa. Ellette sinä ja Hyperwallet toisin sovi, välitystuomari ei / välitystuomarit eivät välttämättä yhdistele useamman henkilön tai osapuolen kvaatimuksia eikä / eivätkä muutoin ohjaa minkäänlaista joukko- tai ryhmäkanteen käsittelyä. Välitystuomari voi / välitystuomarit voivat myös määrätä korvauksen (mukaan lukien rahallisen korvauksen sekä kielto-tai vahvistusmäätäyksen) ainoastaan yksittäisen korvausta hakevan osapuolen eduksi ja vain siinä määrin kuin on tarpeen kyseisen osapuolen vaatimuksen/vaatimusten täyttämiseksi. Myönnetty hyvitys ei voi vaikuttaa muihin Hyperwalletin asiakkaisiin.


5.4.12. Voit hylätä tämän Välimiesmenettelysopimuksen lähettämällä meille allekirjoitetun, kirjallisen kieltäytymisilmoituksen, joka sisältää nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jota/joita käytit kirjautuaksesi Maksuportaaliin, johon kieltäytyminen liittyy. Hylkäysilmoituksen postileiman on oltava viimeistään 30 päivää sen päivämäärän jälkeen, jona hyväksyit Käyttöehdot ensimmäisen kerran. Sinun on lähetettävä kieltäytymisilmoitus osoitteeseen PayPal, Inc., Attention: Hyperwallet Legal Department, 2211 North First Street, San Jose, CA 95131, U.S.A. Tämä kohta on tehty osavaltioiden välistä kauppaa sisältävän tapahtuman perusteella, ja sitä säädellään ja se pannaan täytäntöön Yhdysvaltojen välimiesmenettelystä annetun liittovaltion lain (Federal Arbitration Act), 9 USC 1–16:n mukaisesti.


6. Irtisanominen


6.1. Maksutapojen keskeyttäminen tai lopettaminen


Hyperwallet voi milloin tahansa keskeyttää tai lopettaa kaikki Maksutavat tai minkä tahansa osan niistä, mukaan lukien pääsyn Maksuportaaliin, mistä tahansa syystä, jonka Hyperwallet on määritellyt ja/tai joka on määritelty Maksajasi ohjeiden mukaan, kukin oman harkintansa mukaan. Tällaisessa tapauksessa suorittamasi Maksuportaaliin kirjautuminen ja/tai sen käyttö ja Maksujen vastaanottaminen keskeytetään tai lopetetaan välittömästi tapauksesta riippuen.


6.2. Maksuportaalin sulkeminen


6.2.1. Voit sulkea Maksuportaalin milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä. Kun Maksuportaali suljetaan, peruutamme kaikki odottavat tapahtumat ja Sinulla on jäljellä olevien varojen siirtämiseen rajoitettu aika (Hyperwalletin määrittelemä), jonka aikana Maksuportaalisi on käytettävissä jäljellä olevien varojen tai saldon Maksutavallesi siirtämistä varten. Tunnustat, että jos päätät sulkea Maksuportaalisi, et voi enää vastaanottaa Maksuja Palvelujemme kautta, ellei Maksuportaaliasi avata uudelleen tai jos suoritat uuden Maksuportaalin rekisteröintiprosessin loppuun.


6.2.2. Et voi sulkea Maksuportaaliasi välttääksesi tutkintaa. Jos yrität sulkea Maksuportaalin suorittamamme tutkinnan aikana, voimme pitää hallussamme varoja tai saldoja enintään 180 päivän ajan Hyperwalletin, Osakkuusyhtiöiden, minkä tahansa verkostokumppanin tai kolmannen osapuolen suojaamiseksi kumoamisen, takaisinmaksujen, vaatimusten, lisämaksujen, sakkojen, rangaistusten tai muiden vastuiden riskiltä. Suostut toimimaan yhteistyössä kaikkien epäiltyjen laittomien, petollisten tai sopimattomien toimintojen tutkinnoissa ja pysyt vastuussa kaikista Maksuportaaliisi tai Maksuihin liittyvistä velvoitteista myös sen jälkeen, kun Maksuportaali on suljettu.


6.3. Käyttämättömän Maksuportaalin varojen siirtäminen valtiolle


6.3.1. Jos et kirjaudu sisään Maksuportaaliisi tai käytä sitä yhden tai useamman vuoden aikana, Hyperwallet voi sulkea Maksuportaalisi ja tarvittaessa siirtää (lähettää) valtiolle kaikki Maksuportaalissasi olevat varat valtiossasi tai asuinmaassasi nimitetylle lunastamattoman omaisuuden hallinnointiviranomaiselle. Jos saat Maksuja Yhdysvalloissa sijaitsevalta Maksajalta, Hyperwallet määrittää asuinpaikkasi Maksuportaalin profiilissasi olevan osoitteen perusteella. Jos osoitteesi on tuntematon tai rekisteröity ulkomailla sijaitsevaan maahan tai alueelle, Maksuportaalisi varat siirretään Delawaren osavaltiolle. Hyperwallet lähettää Sinulle tarvittaessa ilmoituksen ennen Maksuportaalin varojen siirtämistä valtiolle. Jos et vastaa tähän ilmoitukseen, Maksuportaalisi varat voidaan siirtää sovellettavalle valtiolle. Jos haluat vaatia valtiolle siirrettyjä varoja sovellettavalta valtiolta, ota yhteyttä asianomaisen valtion lunastamatta jääneen omaisuuden hallinnointiviranomaiseen.


6.3.2. Edellä esitetystä huolimatta Hyperwallet-korteilla olevien varojen mahdollista valtiolle siirtämistä hallinnoidaan sovellettavassa Kortinhaltijasopimuksessa kuvatulla tavalla. Hyperwallet pidättää oikeuden määrittää suoraan Maksuportaaliisi ja/tai Maksutapaasi liittyvät palvelumaksut, jotka liittyvät valtiolle siirtämistoimintoihimme.


7. Sekalaista


7.1. Viestintä


7.1.1. Sähköisen allekirjoituksen ja viestinnän jakelun käytännössä (katso verkkosivuston Oikeudelliset asiat -osio) kuvataan, kuinka Hyperwallet viestii kanssasi sähköisesti. Suurimmassa sallitussa laajuudessa hyväksyt ja suostut vastaanottamaan kaikki viestit, sopimukset, käytännöt, taulukot, lisäykset, lausunnot, historia- ja tapahtumatiedot, asiakirjat, oikeudelliset ja sääntelyyn liittyvät ilmoitukset ja kaikentyyppisen tai -luonteisen sisällön (yhdessä "Viestintä"), jonka tarjoamme Maksuportaalin ja Maksujen yhteydessä sähköisesti paperimuodon sijaan.


7.1.2. Edellä kuvatun sähköisen Viestinnän lisäksi ymmärrät ja hyväksyt, että voimme ottaa Sinuun yhteyttä käyttämällä automaattisesti soitettuja tai ennalta nauhoitettuja viestipuheluita tai tekstiviestejä puhelinnumeroon / puhelinnumeroihin, jonka olet antanut meille, jotta voimme a) toimittaa Maksuihin, Maksuportaaliisi tai Maksuportaalissa suorittamaasi toimintaan liittyviä ilmoituksia, b) vastata tiedusteluihisi ja/tai c) tutkia tai estää petoksia. Tavallisia minuuttikohtaisia puhelumaksuja sekä tekstiviestimaksuja voidaan periä.


7.1.3. Ymmärrät ja hyväksyt, että voimme seurata tai nauhoittaa Sinun tai Sinun puolestasi toimivan henkilön kanssa käymiämme puhelinkeskusteluja ilman erillistä ilmoitusta tai varoitusta ja oman harkintamme mukaan. Tunnustat ja ymmärrät, että viestintääsi Hyperwalletin kanssa voidaan kuunnella, valvoa tai tallentaa ilman erillistä ilmoitusta tai varoitusta.


7.1.4. Jos Sinulla on kysyttävää Maksuista, Maksutavoista, Maksuportaalista, jostain tapahtumasta ja/tai tarvitset teknistä tukea, ota yhteyttä Hyperwalletin tukikeskukseen numeroon 1 877 546 8220 (Pohjois-Amerikassa) tai +1 604 638 6657 (kaikkialla maailmassa), tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@Hyperwallet.com.


7.2. Lainkäyttöalue


7.2.1. Käyttöehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan sen Osakkuusyhtiöön sovellettavan lain mukaisesti, joka tarjoaa Sinulle kyseisen Maksutapojen osan Osakkuusyhtiöt ja sovellettava laki -taulukon mukaisesti, panematta täytäntöön mitään lainvalintaperiaatteita. Jos sovelletaan Yhdysvaltojen lakeja, kaikki Käyttöehdoista johtuvat tai niihin liittyvät vaatimukset ja riidat on ratkaistava sitovalla välimiesmenettelyllä ja sellaisten muiden ehtojen mukaisesti, jotka on määritelty edellä mainitussa Välimiesmenettelysopimuksessa. Kun sovelletaan Englannin ja Walesin tai Luxemburgin suurherttuakunnan lakeja, Englannin ja Walesin tai Luxemburgin kaupungin tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ratkaista kaikki Käyttöehdoista tai niiden aiheista johtuvat riidat tai vaatimukset (mukaan lukien sopimukseen perustumattomat riidat tai vaatimukset). Jos sovelletaan Kanadan lakia, Käyttöehtojen nojalla syntyvät tai niihin liittyvät vaatimukset ja riidat on toimitettava Brittiläisen Kolumbian provinssin tuomioistuinten toimivallalle ja niihin on sovellettava kyseisten tuotmioistuinten toimivaltaa, ja täten sinä alistut Brittiläisen Kolumbian provinssin tuomioistuinten toimivaltaan kaikkien sellaisten kanteiden, menettelyjen tai oikeudenkäyntien ratkaisut, jotka johtuvat Maksutavoista, Maksuista tai Maksuportaalista tai liittyvät niihin.


7.2.2. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa ja Käyttöehtoihin sovellettavan Välimiesmenettelysopimuksen määräyksen mukaisesti osapuolet luopuvat täten ehdoitta vastaavista oikeuksistaan valamiehistöön tai ryhmäkanteeseen tai kaikkiin vaatimuksiin tai kaikkiin kanteisiin, jotka perustuvat suoraan tai epäsuorasti Käyttöehtoihin, mihin tahansa niihin liittyvään asiakirjaan ja/tai niiden välisiin toimenpiteisiin, tai jotka johtuvat suoraan tai epäsuorasti niistä, ja jotka koskevat Käyttöehtojen aihetta.


7.3. Kolmannen osapuolen edunsaajat


Tunnustat ja hyväksyt, että a) et ole kolmannen osapuolen edunsaaja missään Hyperwalletin ja minkä tahansa kolmannen osapuolen välillä tehdyssä sopimuksessa, ja b) jos vastaanotat Maksuja Maksajalta, että Maksaja on yksin vastuussa Sinulle maksamisesta ja että kaikki riidat, jotka liittyvät Maksajan suorittamaan maksamisen laiminlyöntiin, ovat yksinomaan Sinun ja Maksajan välillä. Huolimatta tässä mainituista päinvastaisista asioista Maksaja ja sen osakkuusyhtiöt ovat tarkoitettu näissö Käyttöehdoissa tarkoitettuja kolmannen osapuolen edunsaajia, ja niillä on oikeus tässä mainittuihin oikeuksiin ja etuihin, ja ne voivat panna täytäntöön tämän sopimuksen määräykset ikään kuin olisivat tämän sopimuksen osapuolia.


7.4. Luopuminen


Jos emme ryhdy toimiin Sinun tai muiden suorittaman Käyttöohjeiden mukaisten velvollisuuksien rikkomisen vuoksi, se ei merkitse sitä, että luovumme oikeudestamme ryhtyä toimiin myöhempien tai vastaavien rikkomusten kohdalla.


7.5. Myöntäminen


Et saa myöntää, uudistaa tai muutoin siirtää mitään Käyttöehtojen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman Hyperwalletin etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Voimme myöntää ja/tai muutoin uudistaa minkä tahansa Käyttöehtojen mukaisen oikeuden tai velvollisuuden ilman Sinun suostumustasi.


7.6. Pätevyys


Jos minkä tahansa Käyttöehtojen osan todetaan olevan pätemätön tai täytäntöönpanokelvoton sovellettavan lain mukaisesti, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, edellä mainitut takuun- ja vastuunrajoitukset ja loput käyttöehdoista ovat edelleen kaikilta osin voimassa. Ellei tässä toisin mainita, Käyttöehdot muodostavat koko Sinun ja Hyperwalletin välisen, Maksutapoja, Maksuja ja Maksuportaalia koskevan sopimuksen ja korvaavat kaikki aikaisemmat tai nykyhetkeen liittyvät Sinun ja Hyperwalletin väliset viestityja ehdotukset, niin sähköiset, suulliset kuin kirjalliset, Maksutapoihin, Maksuihin ja Maksuportaaliin liittyen. Käyttöehtojen kappaleiden otsikoita käytetään yksinomaan osapuolten mukavuuden vuoksi, eikä niillä ole oikeudellista tai sopimuksellista merkitystä. Osapuolten nimenomainen tahto on, että Käyttöehdot ja kaikki niihin liittyvät asiakirjat on laadittu englanniksi. Voimme asettaa käyttöehdot saataville muulla kielellä kuin englanniksi oman harkintamme mukaan. Jos luet Käyttöehtoja jollakin muulla kielellä, englanninkielinen teksti on etusijalla, jos englannin kielen ja jonkun muun kielen / joidenkin muiden kielten välillä on ristiriitoja.


Maksutaulukko


1. Käyttö


Tämä maksutaulukko Käyttöehtojen taulukko, ja siinä asetetaan lisäehtoja, joita sovelletaan tiettyihin maksupalveluihin ja toimintoihin, jotka voidaan asettaa saataville Maksutavan ja Maksuportaalin kautta ja joita tietyt Osakkuusyhtiöt tarjoavat. Koska Maksajasi päättää, mikä Maksutapa asetetaan saatavillesi, kaikkia ehtoja ei välttämättä sovelleta. Ainoastaan Sinulle saataville asetettuun Maksutapaan liittyviä ehtoja sovelletaan. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä taulukkoa milloin tahansa julkaisemalla tarkistetun version Maksuportaalissa. Tarkistettu versio tulee voimaan siitä hetkestä, kun julkaisemme sen Maksuportaalissa. Kaikilla isoilla alkukirjaimilla kirjoitetuilla termeillä, joita ei ole muutoin määritelty tässä, on merkitys, joka niille on annettu Käyttöehdoissa.


2. Maksutavan kuvaus


2.1. Maksuportaalin kautta voit vastaanottaa Maksuja Maksajaltasi yhden tai useamman Maksajasi määrittelemän maksutavan kautta. Maksutavat voivat sisältää mahdollisuuden vastaanottaa Maksusi seuraavilla tavoilla:


(i) siirto pankkitilillesi paikallisten selvitysverkkojen tai pankkisiirron kautta


(ii) siirto Hyperwallet-kortillesi (alla määritellyn mukaisesti)


(iii) siirto henkilökohtaiselle Maksukortillesi


(iv) siirto PayPal-tilillesi (alla määritellyn mukaisesti)


(v) tallennetun arvo-osuustilin myöntäminen (jokainen tuettuna, ja jos ne ovat saatavillamme)


(vi) sekki;


(vii) käteisnouto kolmansien osapuolien rahansiirtopalvelun tarjoajien (esim. Western Union, MoneyGram) tarjoamista sijainneista


(viii) siirto suljetun silmukan virtuaaliselle elektroniselle lahjakortille


(ix) muut Maksutavat, joita Hyperwallet tukee ja asettaa saataville ajoittain.


2.2. Edellyttäen, että olet oikeutettu käyttämään Maksutapoja vastaanottaaksesi maksuja Käyttöehtojen mukaisesti ja kun olet rekisteröinyt maksutavan tiedot (esim. pankkitilin tiedot) ja mieltymykset, joko sinä itse tai Maksajasi kautta, sitten ja siinä määrin kuin Hyperwallet on vastaanottanut varoja ja saanut Maksajaltasi täydelliset Maksutapaohjeet, voit vastaanottaa kyseiset varat valitsemallasi Maksutavalla kyseisten Maksajan ohjeiden mukaisesti. Sinulla voi olla mahdollisuus valita Maksutapa kullekin Maksulle tai asettaa oletusmaksutapa saadaksesi kaikki tai kaikki toistuvat Maksusi. Maksutavat sisältävät joko Hyperwalletin suorittaman rahalähetyksen Maksajalta ja Maksajan puolesta Sinulle Maksutavan kautta tai, jos nimenomaisesti ilmoitetaan, Hyperwalletin puoleastasi hallussaan olevat varat arvo-osuutena jäljempänä esitetyn mukaisesti ja lunastetaan myöhemmin yhden tai useamman saatavillesi asetetun Maksutavan kautta.


3. Yleiset Maksuehdot


3.1. Pankkitili


Ohjaamalla meidät ja/tai Maksajasi (tapauksesta riippuen) tekemään siirron pankkitilillesi vahvistat, että olet pankkitilin omistaja, että olet vahvistanut meille toimitettujen pankkitilitietojen oikeellisuuden, ja että Sinulla on valtuudet aloittaa pankkitiliä koskevat tapahtumat. Hyperwallet suorittaa sähköisiä hyvityksiä ja veloituksia pankkien selvitysverkkojen kautta ja/tai pankkisiirtona pankkiisi määränä, jonka Maksaja määrittelee, ellei varoja ole käytettävissä riittävästi. Hyväksyt, että pyyntösi siirtää pankkitilillesi muodostaa valtuutuksesi Hyperwalletille suorittaa siirtoja nimetylle käyttö- tai säästötilillesi ja kyseisiltä tileiltä, mukaan lukien kaikki virheellisesti hyvitetyille tai veloitetuille tapahtumille tarvittavat muutokset. Saatamme sallia Sinulle tai saatamme käyttää muita menetelmiä tietyn siirron, kuten pankkisiirron, käsittelemiseksi. Kun olet antanut valtuutuksesi siirtoon, et voi peruuttaa sähköistä siirtoa, ellet tee niin tavalla, joka antaa meille ja pankillesi kohtuullisen mahdollisuuden toimia kyseisen peruutuksen suhteen.


Voi kestää kahdesta viiteen arkipäivää, ennen kuin siirrosta saatavat varat siirretään pankkitilillesi. Joissakin tilanteissa saatamme toimittaa Sinulle Maksuportaalin kautta arvion käsittelyajasta, jonka tapahtumasi vaatii. Vaikka saatamme pystyä määrittelemään ajanjakson, jonka kuluessa varat saapuvat nimettyyn pankkiisi, emme voi olla vastuussa viivästyksistä, jotka johtuvat pankin selvitysverkostosta tai pankkisi suorittamasta taphtuman käsittelystä, emmekä voi taata, että pankkisi asettaa varat saatavillesi sinä päivänä, jona se vastaanottaa siirron.


Sinun on annettava meille oikeat tiedot pankkitilistä, jolle haluat siirtää varoja. Jos syötät virheellisiä pankkitilitietoja, hyväksyt, että et pidä Hyperwalletia vastuussa mistään vaatimuksista tai tappioista, jos tapahtumaa ei suoriteta asianmukaisesti, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, siitä, jos varat lähetetään pankkitilille virheellisesti tai muutoin. Pankkisi ja/tai pankki, joka on osa pankin selvitysverkkoa, saattaa veloittaa palautusmaksun tai muun asiaan liittyvän maksun siirtoyrityksen yhteydessä. Jos Hyperwalletille aiheutuu tai jos siltä muutoin peritään tällainen maksu, maksu siirretään Sinulle ja vähennetään Maksuportaalisi saldosta tai muutoin Sinulle maksettavista summista.


Emme ole vastuussa, jos Sinulla ei ole tarpeeksi rahaa käytettävissä siirtoon, jos pankkitilisi on suljettu, jos tapahtuma ylittää meidän tai pankkisi asettamat dollari- tai taajuusrajoitukset, jos pankkisi hylkää tapahtuman tai ei osallistu sähköiseen rahoitukseen, jos tapahtumaa ei käsitellä tai jos pankkisi palauttaa tapahtuman tai jos muutoin ilmoitamme Sinulle, että pyyntöäsi ei käsitellä. Emme ole vastuussa mistään toimista, joita pankkisi voi tehdä kyseiseen pankkitilillesi tehtävään siirtoon liittyen, mukaan lukien sellaisten summien korvaamisesta, jotka ollaan velkaa kyseiselle pankille tällaisesta siirrosta ylitetyn tilin, maksamatta olevien lisämaksujen tai jonkun muun asian takia.


3.2. Hyperwallet-kortti


Sinulle voidaan myöntää Visa®- tai MasterCard®-prepaid-kortti Maksutapojen yhteydessä ("Hyperwallet-kortti"). Hyperwallet-kortille voidaan merkitä Hyperwallet-nimi ja -logo tai Maksajan nimi ja logo. Hyperwallet-kortti voi olla fyysinen kortti ja/tai virtuaalikortti. Hyperwallet-korttisi on myöntänyt rahoituslaitos ("Myöntäjä"). Hyperwallet-kortin käyttöösi sovelletaan sovellettavien Myöntäjän Kortinhaltijasopimutsen ehtoja, mukaan lukien palvelumaksuja. Voit saada kopion tällaisesta Kortinhaltijasopimuksesta ottamalla meihin yhteyttä.


Hyperwallet-kortti ei ole Sinun nimissäsi oleva luottokortti tai sekki, säästö- tai talletustili tai muunlainen pankkitili. Se on saatavana vain kaupankäyntiisi tai liiketoimintaasi liittyen ja kyseisessä kaupankäynnissä tai liiketoiminnassa kaupallisesta toiminnastasi Maksajaltasi vastaanottamiisi tuottoihin liittyen tai Maksujen muodossa. Se ei ole kuluttajatili, eikä sitä ole millään tavalla yhdistetty mihinkään muuhun Sinulla mahdollisesti olevaan tiliin. Hyperwallet-kortillesi siirrettyjä varoja ei enää pidetä Hyperwalletin hallussa, vaan Myöntäjä pitää ne hallussaan. Myöntäjä voi pitää hallussaan mitä tahansa Hyperwallet-kortin saldoa sovellettavassa Yhdysvaltain liittovaltion talletusten vakuutusyhtiössä (Federal Deposit Insurance Corporation / FDIC) tai vastaavalla valtion vakuuttamalla tilillä / vastaavilla valtion vakuuttamilla tileillä. Hyperwallet voi näyttää Sinulle Hyperwallet-korttisi saldon määrän Maksuportaalissa vain tiedoksi.


Jos sinä tai Maksajasi ohjaa meitä siirtämään varoja Hyperwallet-kortillesi, valtuutat meidät lataamaan varoja Hyperwallet-kortillesi säännöllisesti ja ilman erillisiä ohjeita tai toimia, jollei Hyperwallet-kortillesi sovellettavista rajoituksista muuta johdu. Pidätämme oikeuden viivästyttää tai muuten rajoittaa Hyperwallet-kortillesi ladattuja summia milloin tahansa oman harkintamme mukaan ja/tai vaatia lisätietoja ennen varojen lataamista.


Hyperwallet-kortillesi siirretyt varat ovat yleensä käytettävissä yhden (1) työpäivän (määritelty jäljempänä) jälkeen päivästä, jona tapahtumapyyntö lähetetään meille. Hyperwallet-kortille ladattu valuutta määräytyy Maksajalta saamiesi varojen ja Myöntäjän vaatimusten mukaan. Visa® tai MasterCard® voi tarvittaessa määrätä valuutan (tapauksesta riippuen).


Hyperwallet-kortit eivät tarjoa Hyperwallet-korteille mitään luotto- tai tilinylitysominaisuuksia. Hyperwallet ei salli prepaid-korttitapahtumia, jos kortilla ei ole riittävästi varoja tai jos kortilla ei ole ollenkaan varoja. Jos kauppiaan pakottamat tapahtumat, veloituksen ajoitus tai virheet aiheuttavat negatiivisen kortin saldon, Hyperwallet ei veloita tilinylitysmaksua sinulta.


Jos kortin myöntäjä sallii, Hyperwallet voi siirtää varoja Hyperwallet-kortiltasi Maksuportaalissa määritetylle pankkitilillesi. Tunnustat ja hyväksyt, että kaikki Hyperwalletille tekemäsi pyynnöt tällaisten siirtojen (purkamiset) suorittamiseksi täytetään Hyperwalletin harkinnan mukaan ankarasti palveluntarjoajan ominaisuudessa ja sen pankin ohjelmajohtajan ominaisuudessa, joka myönsi Hyperwallet-kortin Sinulle. Hyväksyt lisäksi, että kaikki sellaiset pyytämäsi siirrot suoritetaan kaupankäyntisi tai liiketoiminnan yhteydessä ja niiden puolesta.


3.3. Henkilökohtainen Maksukortti


Tietyissä tapauksissa Maksajasi voi tukea mahdollisuuttasi siirtää maksusi olemassa olevalle Visa®- tai MasterCard®-Maksukortille, joka on liitetty yhdysvaltalaiseen pankkitiliisi ("Maksukortti"). Maksukorttisi myöntäneen pankin on otettava käyttöön Maksukorttisi. Maksukorttisi, mukaan lukien saldon, tapahtumahistorian, palvelumaksujen ja muiden rajoitusten, käyttöön sovelletaan pankkisi määrittämiä ehtoja.


Ohjaamalla meidät ja/tai Maksajasi (tapauksesta riippuen) tekemään siirron Maksukortillesi vahvistat, että olet Maksukortin ja siihen yhdistetyn pankkitilin omistaja, että olet vahvistanut meille toimitettujen Maksukortin tietojen oikeellisuuden, ja että Sinulla on valtuudet aloittaa Maksukorttia koskevat tapahtumat. Hyperwallet suorittaa sähköisiä hyvityksiä ja veloituksia Visa®- ja MasterCard®-selvitysverkostojen ja muiden pankkien selvitysverkostojen kautta määrittelemälläsi summalla, paitsi jos varoja ole käytettävissä riittävästi. Hyväksyt, että pyyntösi siirtää Maksukortillesi muodostaa valtuutuksesi Hyperwalletille suorittaa siirtoja nimetylle Maksukortillesi ja kyseiseltä kortilta, mukaan lukien kaikki virheellisesti hyvitetyille tai veloitetuille tapahtumille tarvittavat muutokset. Siirrot Maksukortille, jota et omista, tai siirrot mille tahansa luottokortille, riippumatta siitä, omistatko sen vai et, ei ole sallittua.


Kun varat on siirretty Maksukortillesi, Hyperwallet ei enää pidä hallussaan kyseisiä varoja, vaan sen sijaan Sinulle Maksukortin myöntänyt pankki pitää niitä hallussaan. Jos sinä tai Maksajasi ohjaa meitä siirtämään varoja Maksukortillesi, valtuutat meidät lataamaan varoja Maksukortillesi säännöllisesti ja ilman erillisiä ohjeita tai toimia, jollei Maksukortillesi sovellettavista rajoituksista muuta johdu. Pidätämme oikeuden rajoittaa Maksukortillesi ladattuja summia milloin tahansa oman harkintamme mukaan ja/tai vaatia lisätietoja ennen varojen lataamista.


Maksukortillesi siirretyt varat ovat yleensä käytettävissä yhden (1) työpäivän (määritelty jäljempänä) jälkeen päivästä, jona tapahtumapyyntö lähetetään meille. Emme voi olla vastuussa viivästyksistä, jotka johtuvat Visasta® tai MasterCardista®, mistä tahansa verkostosta tai kolmannen osapuolen ksäittelijästä tai pankkisi suorittamasta käsittelystä tai tapahtuman epäonnistumisesta tai viivästymisestä, emmekä voi taata, että pankkisi asettaa varoja saatavillesi Sinulle päivänä, jona se vastaanottaa siirron Maksukortillesi. Maksukortille ladattu valuutta määräytyy Maksajalta saamiesi varojen ja Maksukorttisi myöntäneen pankin vaatimusten mukaan. Visa® tai MasterCard® voi tarvittaessa määrätä valuutan (tapauksesta riippuen).


Sinun on annettava meille oikeat tiedot Maksukortista, jolle haluat siirtää varoja. Jos syötät virheellisiä Maksukortin tietoja, hyväksyt, että et pidä Hyperwalletia vastuussa mistään vaatimuksista tai tappioista, jos tapahtumaa ei suoriteta asianmukaisesti, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, siitä, jos varat lähetetään toiselle Maksukortille virheellisesti tai muutoin. Pankkisi voi veloittaa palautusmaksun tai muun vastaavan maksun siirtoyrityksen yhteydessä. Jos Hyperwalletille aiheutuu tai jos siltä muutoin peritään tällainen maksu, maksu siirretään Sinulle ja vähennetään Maksuportaalisi saldosta tai muutoin Sinulle maksettavista summista.


Emme ole vastuussa, jos Sinulla ei ole tarpeeksi rahaa käytettävissä siirtoon, jos Maksukorttisi ja siihen yhdistetty pankki on suljettu, jos tapahtuma ylittää meidän, Visan® tai MasterCardin®, minkä tahansa verkoston tai kolmannen osapuolen käsittelijän tai pankkisi asettamat dollari- tai taajuusrajoitukset, jos pankkisi hylkää tapahtuman tai ei osallistu sähköiseen rahoitukseen, jos tapahtumaa ei käsitellä tai jos pankkisi palauttaa tapahtuman tai jos muutoin ilmoitamme Sinulle, että pyyntöäsi ei käsitellä. Emme ole vastuussa mistään toimista, joita pankkisi voi tehdä kyseiseen Maksukortillesi tehtävään siirtoon liittyen, mukaan lukien sellaisten summien korvaamisesta, jotka ollaan velkaa kyseiselle pankille tällaisesta siirrosta ylitetyn tilin, maksamatta olevien lisämaksujen tai jonkun muun asian takia.


3.4. PayPal-tili


Jos Maksajasi sallii sen ja koska Hyperwallet voi halutessaan asettaa sen saataville aika ajoin, voit vastaanottaa maksuja nimissäsi olevalle PayPal-tilille (kuten alla on määritelty). PayPal-tilillesi ohjattuihin siirtoihin sovelletaan PayPal-tilisi myöntäjän asettamia ehtoja. Ohjaamalla meidät ja/tai Maksajasi (tapauksesta riippuen) tekemään siirron PayPal-tilillesi vahvistat, että olet PayPal-tilin omistaja, että olet vahvistanut meille toimitettujen tilitietojen oikeellisuuden, ja että Sinulla on valtuudet aloittaa siirrto PayPal-tilille. Emme ole vastuussa, jos Sinulla ei ole tarpeeksi rahaa Maksun tekemiseksi PayPal-tilillesi, jos Paypal-tilisi on suljettu, jos tapahtuma ylittää meidän tai PayPalin asettamat dollari- tai taajuusrajoitukset tai jos PayPal palauttaa tai hylkää tapahtuman mistä tahansa syystä.


Emme ole vastuussa PayPalin määräämistä palvelumaksuista tai mukautuksista tai PayPalin käyttämän Maksutavan tai mistään PayPalin Maksutavan käsittelemiseksi käyttämän kolmannen osapuolen käsittelijän viivästyksestä. Hyperwallet voi päättää oman harkintansa mukaan Maksutapojen saatavuuden mille tahansa PayPal-tilille ja/tai valuutalle, jota käytetään PayPal-tilille suoritettavassa siirrossa.


3.5. Sekki


Jos ohjaat meidät siirtämään varoja Sinulle ja lähetät sekin Maksutapanasi, olet vastuussa antamasi postiosoitteen oikeellisuuden vahvistamisesta. Emme lähetä sekkejä postilaatikoihin. Myönnämme vain sekkejä, jotka maksetaan Sinulle Maksajan hyväksyttynä Maksunsaajana, emmekä myönnä sekkiä millekään kolmannelle osapuolelle.


Sekkiin siirrettävät varat postitetaan yleensä ensimmäisen luokan postissa viiden (5) työpäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet pyyntösi ja vahvistuksen täydellisistä ja oikeista maksusta ja postitustiedoista. Postitusajat vaihtelevat maantieteellisen sijainnin mukaan. Hyperwallet ei tarjoa nopeutettua toimituspalvelua. Hyperwallet voi rajoittaa sekkien kautta tehtävien siirtojen määrää ja/tai osoitetta tai maata, johon sekki voidaan postittaa. Jos et lunasta sekkiä 90 päivän kuluessa myöntämispäivästä, sekki peruutetaan ja palautamme varat Maksuportaaliin, mistä veloitetaan palvelumaksu.


3.6. Käteisnouto


Jos ohjaat meidät siirtämään rahaa suorittamaasi käteisnoutoa varten Hyperwallet tukemien kolmansien osapuolten käteisnoutopalvelun tarjoajien, kuten Western Unionin tai MoneyGramin tarjoamista sijainneista, valtuutat meidät siirtämään tiedot, joista sinut voidaan tunnistaa, Maksun varat ja rahoitusohjeet kyseisille kolmansille osapuolille. Käteisnoutopalveluihin sovelletaan näiden yksiköiden ehtoja, mukaan lukien Western Unionin tai MoneyGramin (tapauksesta riippuen) arvioimia sovellettavia palvelumaksuja, kuten Sivustolla www.westernunion.com tai www.moneygram.com kuvataan valitsemastasi palvelusta riippuen (saatavuuden mukaan).


Tällainen Maksutapa ja varojen saatavuus riippuvat tietyistä tekijöistä, mukaan lukien valitusta palvelusta, viivästyneiden toimitusvaihtoehtojen valinnasta, lähetetystä määrästä, kohdemaasta, valuutan saatavuudesta, sääntelyasioista, kuluttajansuoja-asioista, tunnistamisvaatimuksista, toimitusrajoituksista, virkailijan sijainnin kellonajasta ja aikavyöhykkeiden eroista.


Tapahtumille, joita ei ole nostettu tai peruutettu lähetyspäivän jälkeen Western Unionin tai MoneyGramin (tapauksesta riippuen) vaatimassa ajassa, voidaan määrätä hallinnollisia maksuja ja/tai valuuttakurssimaksuja/tai tappioita, jotka voidaan vähentää lähetetystä summasta.


3.7. Elektroniset lahjakortit


Jos Maksajasi sallii sen ja koska Hyperwallet voi päättää asettaa en saataville aika ajoin, saatat saada Maksusi suljetun silmukan virtuaalisena lahjakorttina, joka voidaan lunastaa yhdeltä vähittäiskauppiaalta verkossa tai fyysisessä kaupassa tavaroista ja palveluista ("Sähköinen lahjakortti"). Maksajasi voi valita sähköinen lahjakortin jälleenmyyjän tai sinä voit valita sen jälleenmyyjävalikosta, jonka Hyperwallet saattaa asettaa saatavillesi. Sinulle myönnetyt sähköiset lahjakortit lähetetään Maksuportaaliin liittyvään sähköpostiosoitteeseen. Sähköisen lahjakortin kautta saamasi Maksut ovat yleensä käytettävissäsi välittömästi Sinulle lähetetyllä sähköisellä lahjakortilla. Pidätämme oikeuden viivästyttää tai muuten rajoittaa sähköisen lahjakortin kautta saamiesi Maksujen summia milloin tahansa oman harkintamme mukaan.


Sähköiselle lahjakortille vastaanotetut Maksut ovat saatavilla vain lunastettaviksi tuotteista ja palveluista valitulta sähköisen lahjakortin jälleenmyyjältä, eikä niitä voi siirtää sähköiseltä lahjakortilta Sinulle millään muulla Maksutavalla. Kun sähköinen lahjakortti on myönnetty, sitä ei voi ladata myöhemmistä mahdollisesti saamistasi Maksuista peräisin olevista varoista. Lisäksi sähköisen lahjakortin käyttöön sovelletaan sähköisen lahjakortin jälleenmyyjän asettamia ehtoja, mukaan lukien lisämaksuja. saada kopion sähköiseen lahjakorttiisi sovellettavista ehdoista ottamalla meihin yhteyttä.


3.8. Valuutat


Tietyissä olosuhteissa Sinulle maksettavat Maksajan varat saattavat olla käytettävissä eri valuutoissa, joita tuemme aika ajoin. Saataville astetetut olevat valuutat riippuvat Maksajasi rahoitusvaatimuksista. Sinulla ei ole lupaa muuntaa varoja Maksuportaalissasi pitääksesi varoja hallussasi eri valuutassa (lukuun ottamatta maksua Maksutavalle, jossa tällaiset valuuttavaihtoehdot ovat käytettävissä) ja suostut siihen, ettet yritä käyttää useita valuuttoja spekulatiiviseen kaupankäyntiin. Voit pyytää Maksuportaalissasi näkyvien varojen vastaanottamista eri valuutassa vain pyydetyn maksusi ajankohtana ja pyydettyyn Maksuusi liittyvän Maksutavan kautta. Jos pyydät Maksua muussa valuutassa kuin siinä valuutassa, jossa Maksuportaalisi rahoitettiin, valuuttakurssi, joka sisältää tapahtumamaksun, määritetään tapahtumasi käsittelyn yhteydessä ja vähennetään siirretystä summasta. Tapahtumaan liittyvät palvelumaksut ja valuuttakurssi ilmoitetaan Sinulle Maksuportaalissa, kun aloitat tapahtuman. Olet vastuussa kaikista riskeistä, jotka liittyvät Maksun vastaanottamiseen missä tahansa valuutassa.


3.9. Valinnaiset lisäpalvelut


Hyperwallet voi tarjota Sinulle ajoittain valinnaisia lisäpalveluja. Tällaisiin palveluihin voi kuulua mahdollisuus ostaa tai kannustaa ostamaan tavaroita ja palveluita Maksajalta Maksuportaalistasi ("Spendback" ja "Promo"), siirtää varoja Hyperwallet-kortilta pankkitilillesi, Yhdysvaltion liittovaltion verolomakkeiden täyttäminen ja tuottaminen kotimaisille ja ulkomaisille Maksunsaajille sekä muut palvelut ja toiminnot, joita tarjoamme ja tuemme aika ajoin. Hyperwallet voi tarjota, rajoittaa, rajoittaa tai lopettaa tällaisia palveluja ilmoittamatta siitä Sinulle.


4. Muut rajoitukset


Minkä tahansa suorittamasi Maksun vastaanottamisen mihin tahansa Maksuun, palvelumaksuun, hintaan sekä saatavuuteen ja ajoitukseen voi vaikuttaa, se voi olla rajoitettua, viivästyä tai olla rajoitettu useiden sellaisten tekijöiden takia, joita emme voi hallita, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, Maksajasi suorittama rahoitus, valittu Maksutapa, verkostokumppanin vaatimukset, valuutan saatavuus, sääntely- ja vaatimustenmukaisuusvaatimukset, maa- ja toimitusrajoitukset, aikavyöhykkeiden erot sekä sosioekonomiset ja valtiolliset tekijät. Hyperwallet ei takaa minkään Maksutavan saatavuutta, eikä se anna mitään ilmoitusta, takuuta tai muuta mihinkään tiettyyn palvelutasoon, palvelumaksuihin, hintoihin, saatavuuteen tai aikatauluun liittyen, eikä ole vastuussa mistään Sinulle aiheutuvista negatiivisista vaikutuksista, rajoituksista, viivästyksistä tai rajoituksista.


Vakuutat täten, että käytät Maksuja käsitelläksesi tapahtumia vain rekisteröidyn Maksuportaalin haltijan nimissä. Hyperwallet kieltää Maksujen käytön niin, että esitetään olevansa joku muu henkilö tai yksikkö tai väitetään valheellisesti yhteydestä johonkin henkilöön tai yksikköön. Jos Maksaja lähettää Maksuja ladattaviksi Maksuportaaliisi, voit siirtää kyseiset varat vain pankkitilille tai muulle sallitulle Maksutavalle, jonka nimetty haltija olet.


Et voi siirtää varoja kolmansien osapuolten tileille. Voimme pitää petoksena mitä tahansa yritystäsi lähettää varoja tilille tai Maksutavalle tai muulle maksuvälineelle, jonka nimetty haltija et ole.


Et saa lisätä rahaa, lähettää / siirtää varoja kenellekään muulle kuin itsellesi Maksuportaalin tai Maksujen vastaanottamisen kautta. Maksuportaalin, Maksutapojen tai Maksujen käyttö henkilöiden välisiin siirtoihin on ehdottomasti kielletty. Et voi käyttää Maksuportaalia, Maksutapoja tai Maksuja useiden valuuttojen hallintaan, spot-kaupankäyntiin tai termiinisopimusten luomiseen. Pidätämme oikeuden hylätä tai rajoittaa Maksutapoja milloin tahansa oman harkintamme mukaan, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, rahanpesun torjuntaan tai riskienhallintaan liittyvien asioiden takia. Pidätämme täyden harkintavallan kieltäytyä hyväksymästä käyttäjiä tai suorittamasta Maksajalta tai sinulta saatuja ohjeita Maksujen suorittamiseen Maksuportaalin tai Maksutapojen kautta.


5. Hylätyt tapahtumat


Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan hylätä minkä tahansa siirron tai muun pyynnön. Kieltäytymisen syitä voivat olla muun muassa riittämättömät varat, virheelliset tai vanhentuneet tiedot tai toiminta, jota pidämme epäilyttävänä. Yritämme yleensä ilmoittaa Sinulle kaikista hylkäämisistä käyttämällä saatavillamme olevia tai Profiilissasi olevia yhteystietoja ja ilmoittamalla (mikäli mahdollista) hylkäämisen syyt ja sen, voidaanko ongelma korjata. Emme ilmoita Sinulle kieltäytymisestä, jos se olisi laitonta tai muuten laissa kiellettyä.


Maksuihin voidaan soveltaa myös siirtorajoituksia. Näitä rajoituksia voidaan säätää dynaamisesti riippuen meille toimittamasi henkilöllisyystodistuksen / toimittamiesi henkilöllisyystodistusten tyypistä sekä muista ajoittain vaatimistamme kriteereistä. Saatamme edellyttää, että toimitat meille tietoja, jotka vahvistavat henkilöllisyytesi, osoitteesi tai muut tiedot ennen varojen nostamisen tai siirron sallimista. Suostut tekemään yhteistyötä kanssamme tällaisissa pyynnöissä.


6. Tapahtumien peruuttaminen


Voit peruuttaa Spendback- tai Promo-hyvityspyynnön, josta vähennetään sovellettavat tapahtumamaksut, 30 minuutin kuluessa siirtopyynnön valtuuttamisesta tai b) milloin tahansa sen jälkeen vain, jos emme ole jo aloittaneet tapahtuman käsittelyä tilauksesi mukaisesti. Siirtoja ja takaisinmaksuja kyseisille Maksutavoille ei voida peruuttaa Maksutavoille tehtävien siirtojen, kuten pankkisiirtojen, käsittelyä koskevien erityisvaatimusten ja -sääntöjen takia. Jos uskot, että siirrossa on virhe, Sinun tulee ilmoittaa asiasta meille välittömästi ottamalla meihin yhteyttä.


7. Vastuu siirtovirheistä


Sinun on varmistettava, että varojen siirron yhteydessä antamasi Maksutapatiedot ovat oikeat ja täydelliset. Oikeellisten tietojen Hyperwalletille toimittaimisen suorittamatta jättäminen on yksin Sinun vastuullasi. Emme ole vastuussa toimista, jotka olet toteuttanut ohjataessamme meitä siirtämään varoja, ja saatamme luottaa antamiisi tietoihin. Emme ole vastuussa Sinulle aiheutuvista menetyksistä, jos Maksu kohdennetaan väärin Sinun toimittamissasi Maksutapatiedoissa olevien virheiden takia. Sinun vastuullasi on varmistaa ennen lähettämistä, että kaikki Maksuportaalin tiedot, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, mahdolliset pankkitilin numerot, pankkitilin tarjoajan tiedot, kortin tiedot, valittu valuutta jne, ovat oikein. Jos tällaiset tiedot ovat virheellisiä, varasi voidaan veloittaa tai hyvittää väärälle tilille, kortille tai muuhun kohteeseen, eikä niitä voida palauttaa. Jos uskot, että siirrossa on virhe, Sinun tulee ilmoittaa asiasta meille välittömästi ottamalla meihin yhteyttä.


8. Kuittausoikeus, pidätykset, peruutukset ja varaukset


Hyväksyt, että meillä on milloin tahansa valtuudet kuitata Maksuportaalissasi olevat varat tai Maksajasi Sinulle velkaa olevat varat meille velkaa olevista veloistasi tai vastuistasi, mukaan lukien mutta ei niihin rajoittuen, niistä, otka johtuvat Käyttöehtojen rikkomisesta. Hyväksyt myös sen, että voimme peruuttaa tai asettaa Maksutapahtumiasi pitoon tai varata Maksuportaalissasi olevia varoja tai Maksajasi muutoin Sinulle velkaa olevia varoja, jos olet rikkonut Käyttöehtoja tai jos se sallitaan muutoin Käyttöehdoissa. Voimme käyttää mitä tahansa tämän kohdan oikeuksia ilmoittamatta siitä Sinulle.


9. Riitojen ratkaisu


Tiedot vastaanotetuista Maksuista, Maksuportaalistasi tehdyistä siirroista, Hyperwallet-kortin toiminnasta ja tietyistä muista Maksuista näkyvät Maksuportaalin Historia-osiossa. Sinun tulisi tarkistaa tapahtumahistoriasi säännöllisesti ja ilmoittaa mahdollisista luvattomista tapahtumista, luvattomista muutoksista, epäilyttävästä toiminnasta, virheistä, väärinkäytöksistä tai muista valituksista mahdollisimman pian ottamalla meihin yhteyttä.


Jotta voit tehdä vaatimuksen luvattomasta tai virheellisesti suoritetusta tapahtumasta, Sinun on ilmoitettava siitä meille mahdollisimman pian tapahtuman päivämäärän jälkeen. Huolimatta siitä, milloin ilmoitat meille, ymmärrät, ettemme välttämättä pysty peruuttamaan tai korjaamaan luvatonta tai virheellistä tapahtumaa. Kaikkien Hyperwallet-korttitapahtumien osalta Sinun on noudatettava Kortinhaltijasopimuksessasi annettuja ohjeita ja aikatauluja.


Kun olet ottanut meihin yhteyttä, teemme tarvittaessa yhteistyötä Sinun ja Maksajan kanssa yrittääksemme ratkaista valituksesi mahdollisimman nopeasti kyseessä olevissa olosuhteissa. Saatamme vaatia, että toimitat meille valituksesi tiedot kirjallisesti ja pyytää lisätietoja valituksesi tutkimiseksi. Jos sinusta tuntuu, että kysymyksesi tai ongelmasi jää ratkaisematta otettuasi meihin yhteyttä, voit myös ottaa yhteyttä suoraan asianmukaiseen alueelliseen riitojenratkaisujärjestöön, kuten verkkosivuston Lisenssit ja valitukset -osiossa tarkemmin määritellään.


10. Kanadaa ja Yhdysvaltoja koskevat lisäehdot


10.1. Rahalähetys


Yhdysvalloissa ja Kanadassa, ellei Hyperwallet ole nimenomaisesti sopinut toisin tässä Maksutaulukossa, Hyperwallet toimii Maksajan edustajana suorittaessaan Maksutapaan liittyviä ohjeita ja kyseisten Maksajien rahansiirtoa nimetyille Maksunsaajille. Maksajan edustajana mikä tahansa Maksuportaalin varojen saldo ei edusta Sinun omistamaasi arvo-osuutta, vaan kuuluu Maksajalle ja on Maksajan omaisuutta, kunnes olet tosiasiallisesti vastaanottanut varat Maksutavallasi huolimatta mahdollisuudesta, joka Sinulla voi olla ohjata tai kehottaa meitä suorittamaan kaikki Maksuportaalissa näkyvät maksut Maksutavallesi ja/tai suorittamaan kaikki mahdolliset Valinnaiset lisäpalvelut, kuten esimerkiksi Spendbackin tai Promot.


10.2. Arvo-osuus


Jos vain Hyperwallet nimenomaisesti niin ilmoittaa, Maksuportaalin saldoa voidaan pitää Sinun omistamana arvo-osuutena. Näissä tilanteissa Hyperwallet tunnistaa Maksuportaalin saldosi Sinun omistamaksi arvo-osuudeksi Maksuportaalissa. Tällainen arvo-osuus ei ole lahjakortti. Jos Hyperwallet on tunnistanut Maksuportaalisi saldon arvo-osuudeksi, Sinun ei tarvitse ylläpitää saldoa Maksuportaalissasi saadaksesi Palveluja, vaikka Hyperwallet pidättää oikeuden sulkea Maksuportaalisi oman harkintansa mukaan. Tunnustat, että palvelut ja Maksuportaali eivät ole pankkitilejä ja että Hyperwallet ei ole rahoituslaitos. Maksuportaalissa näkyvät tai sen yhteydessä siirretyt varat eivät kerrytä Sinulle maksettavia korkoja.


Hyperwallet yhdistää saldosi muiden käyttäjien saldoihin ja suojaa nämä varat Yhdysvaltojen osavaltioiden rahalähetyslakien mukaisesti. Pidämme yhdistettyjä saldoja erillään yritysrahastostamme emmekä käytä saldoja toimintakuluihimme tai muihin yritystarkoituksiin. Emme aseta saldoja vapaaehtoisesti velkojien saataville maksukyvyttömyystilanteessa.


11. Vain Euroopan talousaluetta ("ETA") ja Yhdistynyttä kuningaskuntaa koskevat ylimääräiset maksuehdot


11.1. Johdanto


Tässä kohdassa 11 kuvatut lisämaksuehdot ovat a) Sinun, ETA:ssa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivan Maksunsaajan ja b) PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A:n (R.C.S. Luxembourg B 118 349), joka on 5. huhtikuuta 1993 rahoitusalasta annetun lain, sellaisena kuin se on muutettuna, 2 pykälän mukainen asianmukaisesti hyväksytty luxemburgilainen luottolaitos, ja jonka toiminnan vakautta Luxemburgin rahoitusalan valvontalautakunta, Commission de Surveillance du Secteur Financier, valvoo, välillä. 1. tammikuuta 2021 alkaen katsotaan, että PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A:n Yhdistyneen kuningaskunnan Rahoitusmarkkinaviranomaisen (Financial Conduct Authority) valtuuttama ja säätelemä. Kuluttajansuojan luonne ja laajuus voivat poiketa Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevien yritysten suojasta. Yksityiskohtaiset tiedot väliaikaisten lupien järjestelmästä, jonka avulla ETA-alueella toimivat yritykset voivat toimia Yhdistyneessä kuningaskunnassa rajoitetun ajan täysiä valtuuksia hakiessaan, ovat saatavissa Rahoitusmarkkinaviranomaisen verkkosivustolta.


PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. tarjoaa Sinulle palveluja tämän kohdan 11 mukaisesti. Jos vastaanotat Maksunkäsittelypalveluja, PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. toimittaa ne Sinulle kohdan 11.5 mukaisesti.


11.2. Turvallisuus ja säänneltyjen kolmannen osapuolen palveluntarjoajien käyttö


Kuten Käyttöehdoissa todetaan, Sinun on toteutettava kaikki kohtuulliset toimenpiteet ylläpitääksesi kaikkien tunnisteiden, käyttäjätunnusten, salasanojen, henkilökohtaisten tunnistenumeroiden (PIN-koodien) tai muiden Maksuportaaliin kirjautumiseen tai Maksujen vastaanottamiseen liittyvien tai Maksutapojen käytön yhteydessä käyttämiesi muiden koodien riittävän turvallisuuden ja valvonnan, jotta kukaan luvaton henkilö tai yksikkö ei voi käyttää kirjautumistietojasi kirjautuakseen Maksuportaaliisi. Sinun on ilmoitettava meille niin pian kuin mahdollista ottamalla meihin yhteyttä, jos epäilet jonkun käyttävän Maksuportaalia ilman lupaasi. Ennen kuin käytät kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa, Sinun on tarkistettava sääntelyviranomaiselta, onko palveluntarjoajalla lupa, ja tarkistaa sen ehdot. Jos olemme kohtuudella osoittaneet ja perustelleet kolmannen osapuolen palveluntarjoajaan liittyvät huolenaiheet valtuutukseen tai petokseen liittyvistä syistä, voimme evätä kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta pääsyn tilillesi. Tällöin ilmoitamme Sinulle ja rahoitusmarkkinaviranomaiselle ennen pääsyn epäämistä tai välittömästi sen jälkeen, ellei se vaarantaisi turvallisuusongelmiamme tai se olisi laitonta.


11.3. Rajoitukset


11.3.1. Spendbackin tarjoaminen


Jos Hyperwallet asettaa Spendbackin saatavillesi Maksajan toimittamien tuotteiden tai Palveluiden ostamiseen, ja jollei toisin ole sovittu, Hyperwallet toimii Maksajan edustajana suorittaessaan Maksutapaan liittyviä ohjeita, joita voidaan muuttaa vastaamaan nettoutettuja määriä suorittaakseen Spendback-ostot sen Maksuportaalin kautta, joka tarjotaan tämän kohdan tarkoituksiin säänneltynä rahansiirtopalveluna. Maksuportaalissa Spendbackille saatavilla olevat määrät eivät edusta Sinun omistamaasi sähköistä rahaa, vaan ovat Maksajan omaisuutta ja ovat sitä siihen asti, kunnes olet tosiasiallisesti vastaanottanut määrät Maksutavallasi, huolimatta mahdollisuudesta, joka Sinulla saattaa olla ohjata tai kehottaa meitä suorittamaan kaikki Maksuportaalissa näkyvät varojen maksut Maksutavallesi ja/tai muiden mahdollisten Valinnaisten lisäpalveluiden, kuten esimerkiksi Speedbackin suorittamiseksi. Epäselvyyden välttämiseksi Maksuportaali ei ole tarkistetun maksupalveludirektiivin 2 (PSD2) direktiivin mukainen maksutili. Hyperwallet voi tarjota, rajoittaa, rajoittaa tai lopettaa tällaisia palveluja ilmoittamatta siitä Sinulle.


11.3.2. Kulutusrajat


Hyväksyt sen, että voimme soveltaa Hyperwallet-tiliisi kulutusrajoituksia, ja kerromme Sinulle, jos teemme niin.


11.3.3. Maksutavan lopettaminen


Voimme lopettaa maksutavan, jos:


(i) tililläsi ei ole tarpeeksi rahaa maksun suorittamiseen


(ii) Maksutapa ylittäisi kaikki käyttöön ottamamme kulutusrajat


(iii) uskomme kohtuudella ja havaitsemme, että Maksutapa voi olla luvaton tai että saatat toimia laittomasti tai että se olisi lain vastaista, jos sallisimme Maksutavan käsittelyn, ja/tai


(iv) Maksutapa rikkoisi tai Käyttöehtojen ehtoja.


11.3.4. Maksuvälineesi estäminen


Jos meillä on syytä uskoa, että olet rikkonut näitä Käyttöehtoja tai muita sovellettavia lakeja ja määräyksiä, saatamme ryhtyä erilaisiin toimiin suojellaksemme Hyperwalletia, Maksajaa, kolmatta osapuolta tai Sinua maksuilta, sakoilta, rangaistuksilta ja miltä tahansa muulta vastuulta. Toimia, joihin saatamme ryhtyä, ovat mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, seuraavat:


(i) Voimme milloin tahansa ja ilman vastuuta keskeyttää, estää, rajoittaa, sulkea tai peruuttaa oikeutesi käyttää tiliäsi kokonaan tai oikeutesi johonkin tiettyyn tapahtumaan, mikä puolestaan voi keskeyttää, estää, rajoittaa, sulkea tai peruuttaa pääsyn Maksutapoihin. Ilmoitamme Sinulle yleensä etukäteen mahdollisista keskeytyksistä tai peruutuksista, mutta saatamme, jos on järkevää tehdä niin (esimerkiksi jos rikot näitä Käyttöehtoja tai jos pidämme sitä suositeltavana turvallisuussyistä), keskeyttää tai peruuttaa oikeutesi käyttää tiliäsi ilman Sinulle tehtävää ennakkoilmoitusta tai


(ii) hylätä minkä tahansa tietyn Maksutavan milloin tahansa mistä tahansa syystä, jolloin meitä vaaditaan vain ilmoittamaan hylkäämisen tosiasiat ja syyt sekä tapa, jolla voit ratkaista ongelman, mikäli mahdollista, pyynnöstä ja edellyttäen, ettei sitä kielletä laissa.


11.4. PSD2-määräykset


Tietyt edellä kuvatut Maksutavat muodostavat säännellyn rahansiirtopalvelun ETA:ssa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa saataville asetetuista Maksuista riippuen, eivätkä ne merkitse sitä, että Sinulla olisi sähköistä rahaa meillä tai jossakin Osakkuusyhtiössä. Siinä tapauksessa, että Maksutavat muodostavat rahansiirron, maksupalveluntarjoajasi on kolmas osapuoli, kuten pankkisi tai korttisi myöntäjä, ja Sinun on viitattava kyseisen osapuolen ehtoihin säänneltyjen maksupalvelujen tarjoamiseksi Sinulle.


Siinä tapauksessa, että olet saanut Maksunkäsittelypalveluja kohdan 11.5 mukaisesti, olemme maksupalveluntarjoajasi ja Sinulle suorittamamme säänneltyjen maksuPalvelujen tarjoamista ohjaavat kaikki tässä olevat ehdot, ja suorittamaamme tarjoamiseen sarjoamiseen ei sovelleta tiettyjä EU: n maksupalveludirektiivin (direktiivi 2015/2366/EU) ("PSD2") määräyyksiä. Hyväksyt, että jos ja siltä osin kuin minkä tahansa Maksujen suorittamiseen milloin tahansa sovelletaan minkä tahansa lainkäyttöalueen lainsäädäntöä, joka on pantu täytäntöön PSD2:n saattamiseksi osaksi kansallista lainsäädäntöä, seuraavia PSD2:n määräyksiä ei sovelleta tähän sopimukseen tai kyseisten Maksujen tarjoamiseen:


(i) Seuraavat artiklat: 40 (Tiedoista veloitettavat palvelumaksut), 41 (Tietojenantovaatimuksia koskeva todistustaakka), 42 (Tietojenantovaatimuksista poikkeaminen pienmaksuvälineiden ja sähköisen rahan osalta), 44 (Ennakolta annettavat yleiset tiedot), 45 (Tiedot ja ehdot), 46 (Maksajalle ja maksunsaajalle maksutoimeksiannon käynnistämisen jälkeen annettavat tiedot), 47 (Maksajan tiliä ylläpitävälle maksupalveluntarjoajalle maksutoimeksiantopalvelun osalta annettavat tiedot), 48 (Maksajalle maksutoimeksiannon vastaanottamisen jälkeen annettavat tiedot), 49 (Maksunsaajalle maksutapahtuman toteuttamisen jälkeen annettavat tiedot), 51 (Ennakolta annettavat yleiset tiedot), 52 (Tiedot ja ehdot), 53 (Puitesopimusta koskevien tietojen ja ehtojen saatavuus), 54 (Puitesopimuksen ehtojen muutokset), 55 (Sopimuksen irtisanominen), 56 (Ennen yksittäisten maksutapahtumien toteuttamista annettavat tiedot), 57 (Maksajalle yksittäisistä maksutapahtumista annettavat tiedot), 58 (Maksunsaajalle yksittäisistä maksutapahtumista annettavat tiedotta), 59 (Valuutta ja valuutan muunto), 60 (Tiedot ylimääräisistä palvelumaksuista tai alennuksista), 62 (1) (Sovellettavat palvelumaksut), 64 (3) (Hyväksyminen ja hyväksymisen peruuttaminen), 72 (Näyttö maksutapahtumien hyväksymisestä ja toteuttamisesta), 74 (Maksajan vastuu oikeudettomista maksutapahtumista, 76 (Palautukset maksunsaajan käynnistämien tai maksunsaajan välityksellä käynnistettyjen maksutapahtumien osalta), 77 (Palautuspyynnöt maksunsaajan käynnistämien tai maksunsaajan välityksellä käynnistettyjen maksutapahtumien osalta), 80 (Maksutoimeksiannon peruuttamattomuus) ja 89 (Maksupalveluntarjoajien vastuu toteuttamatta jääneistä, virheellisesti toteutetuista tai myöhästyneistä maksutapahtumista) ja


(ii) jos tapahtumia ei suoriteta euroissa eikä Englannin puntina, missä tahansa PSD2:n 83–85 artiklaan liittyvissä PSD2-säännösten täytäntöönpanossa ja aika-arvon päivämäärässä asetettuja vaatimuksia ei sovelleta tähän sopimukseen tai kyseisten Maksujen suorittamiseen sovellettavan lain sallimassa laajuudessa.


11.5. Markkinapaikan tai Maksaja-alustan ylimääräiset käyttöehdot


11.5.1. Jos päätät käyttää PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A:n ("PayPal") ("PayPal") tarjoamia Maksunkäsittelypalveluja (määritelty jäljempänä) sellaisen Maksajan kautta, joka ylläpitää markkinapaikka-alustaa ("Maksaja-alusta") ja muita Maksaja-alustalla olevia palveluita, tämän kohdan 11.5 (ajoittain muutettuina) ("Alustan käyttöehdot" käyttöehtoja sovelletaan Sinuun.


11.5.2. PayPalin Maksunkäsittelypalvelut ja Maksaja-alustan Palvelut


(i) PayPalin Maksunkäsittelypalvelut. PayPal tarjoaa PayPalin Maksunkäsittelypalvelut Sinun käyttöönsi vain Maksaja-alustan kautta ja näiden Käyttöehtojen mukaan kohdassa 11.5. määritellyn mukaisesti. Maksunkäsittelypalveluihin pääsee vain Maksaja-alustan tilin kautta, ja palveluita voidaan käyttää Maksujen hyväksymiseen ja vastaanottamiseen PayPal-merkkisiä tuotteita ja palveluita käyttäviltä ostajilta sekä riippumattomien korttitapahtumien vastaanottajien tuotteita ja palveluita, jotka ovat peräisin maksutileiltä, luottokorteilta, Maksukorteilta ja muilta sellaisilta myyntiisi liittyviltä maksutyypeiltä, jotka tapahtuvat vain Maksaja-alustalla vastineeksi tuotteista ja/tai palveluista ("Alustan Maksunsaajan Tili"). Epäselvyyden välttämiseksi Alustan Maksunsaajan Tili ei ole tarkistetun maksupalveludirektiivin 2 (PSD2) direktiivin mukainen maksutili.


(ii) Maksaja-alustan Palvelut. Maksaja-alusta voi myös tarjota Sinulle tiettyjä palveluita ("Alustapalvelut"), joista esimerkkejä voivat olla muun muassa seuraavat: Sinun auttamisesi Alustan Maksunsaajan Tilisi luomisessa, asiakaspalvelun tarjoaminen, avustaminen sellaisiin taphtumiin liittyvissä hyvitys- ja riitapalveluissa, joihin Alustan Maksunsaajan Tilisi liittyy, hallintapaneelien ja muiden sellaisten työkalujen tarjoaminen Maksaja-alustalle, joiden avulla voit hallinnoida Alustan Maksunsaajan Tilisi tiettyjä piirteitä, ja PayPalin Maksunkäsittelypalveluihin liittyvien teknisten Palvelujen tarjoaminen. Maksaja-alustan tarjoamia palveluja hallinnoidaan yksinomaan Maksaja-alustan kanssa tekemälläsi sopimuksella, eikä PayPal tai sen Osakkuusyhtiöt tarjoa niitä. Mikä tahansa riita, jonka Sinulla voi olla Maksaja-alustan kanssa Maksaja-alustan tarjoamista palveluista, on Sinun ja Maksaja-alustan välillä, eikä PayPal ole osapuolena tällaisessa riidassa. PayPal ei ole vastuussa Maksaja-alustan Palveluiden sovitun tarjoamisen laiminlyönnistä. PayPal ei ole sähköisen kaupankäynnin alusta tai markkinapaikka, ja se tarjoaa vain PayPalin Maksunkäsittelypalveluja.


11.5.3. PayPalin Maksunkäsittelypalveluiden ja Maksaja-alustan Palveluiden palvelumaksut


(i) PayPalin Maksunkäsittelypalveluiden palvelumaksut. Maksaja-alustan kautta suorittamaasi PayPalin Maksunkäsittelypalvelujen käyttöön liittyvät palvelumaksut ovat saatavilla Maksaja-alustalla tai muutoin, kuten Maksaja-alusta tai PayPal on Sinulle ilmoittanut. Sitoudut maksamaan tällaiset palvelumaksut, ja näiden palvelumaksujen maksaminen on pätevä huomio näiden Sinun ja PayPalin välillä olevien Alustan Käyttöehtojen kannalta. Maksajasi ohjeiden mukaan PayPalilla on oikeus vähentää Alustan Maksunsaajan Tilisi varoista PayPalin Maksunkäsittelypalveluihin liittyvät PayPalin palvelumaksut. Olet vastuussa PayPalin Maksunkäsittelypalvelujen palvelumaksuista, vaikka Sinulla ei olisi riittävästi varoja kattamaan tällaisia palvelumaksuja, jotka liittyvät Alustan Maksunsaajan Tiliisi. Jos Alustan Maksunsaajan Tilisi varat eivät riitä kattamaan palvelumaksuja, valtuutat PayPalin veloittamaan Maksuistasi määrän, jonka olet velkaa. Siinä tapauksessa, että PayPal ei pysty perimään mitään Alustan Maksunsaajan Tililtäsi maksettavaa summaa, PayPal voi lopettaa PayPalin Maksunkäsittelypalvelujen käytön 30 päivän kuluessa maksun eräpäivästä, ja olet edelleen velvollinen maksamaan PayPalille kaikki maksamattomat määrät.


(ii) Maksaja-alustan Palveluiden palvelumaksut. Hyväksyt täten, että Maksaja-alusta voi vähentää Alustan Maksunsaajan Tilisi saldosta kaikki Maksaja-alustan meille ilmoittamat Alustan Palvelumaksut tai muut Maksaja-alustalle maksettavat summat. Olet vastuussa tällaisista maksuista Maksaja-alustalle, vaikka Sinulla ei olisi riittävästi varoja kattamaan tällaisia palvelumaksuja, jotka liittyvät Alustan Maksunsaajan Tiliisi. Jos Alustan Maksunsaajan Tilisi varat eivät riitä kattamaan palvelumaksuja, valtuutat PayPalin veloittamaan välittömästi Maksutavoiltasi määrän, jonka olet velkaa. Siinä tapauksessa, että PayPal ei pysty perimään mitään Alustan Maksunsaajan Tililtäsi maksettavaa summaa, PayPal voi lopettaa PayPalin Maksunkäsittelypalvelujen käytön 30 päivän kuluessa maksun eräpäivästä, ja olet edelleen velvollinen maksamaan PayPalille kaikki maksamattomat määrät. Jos haluat peruuttaa tulevaisuuteen liittyvän valtuutuksen, voit sulkea tilisi Maksaja-alustalla.


(iii) Verot. Vastaat itse tekemiäsi tai vastaanottamiasi Maksuja koskevien mahdollisten verojen selvittämisestä sekä oikean veron keräämisestä, ilmoittamisesta ja tilittämisestä veroviranomaisille. PayPal ei ole vastuussa siitä, sovelletaanko Maksutapoihisi tai Maksuihisi veroja, tai mistä tahansa tapahtumasta johtuvien verojen keräämisestä, ilmoittamisesta tai maksamisesta.


11.5.4. Maksut


(i) Maksut. Saat maksun Alustan Maksunsaajan Tilisi varoista PayPalilta Käyttöehtojen Maksutaulukon kohdan 2 mukaisesti. Maksun muodostavat kaikki Alustan Maksunsaajan Tilillesi liittyvät varat ilman vähennyksiä sekä kuittaus- tai veloitusmäärät, jotka olet velkaa Maksaja-alustalle tai PayPalille. Jos jokin määrä, jonka olet velkaa PayPalille, ylittää Alustan Maksunsaajan Tiliisi liittyvien varojen määrän, PayPal voi aloittaa veloituksen maksutavastasi (jos sovellettavissa). Hyväksyt, että PayPal voi veloittaa sovellettavat määrät tililtäsi ja/tai kuitata sovellettavat määrät tuleviin Maksuihin. PayPalin pyynnöstä suostut toimittamaan PayPalille kaikki tarvittavat pankkitilin ja reitityksen ja muut asiaan liittyvät tiedot ja annat PayPalille vaaditun luvan veloittaa sovellettavat määrät Maksutavaltasi. Kaikki Maksut, mukaan lukien niiden ajoitus, ovat Maksaja-alustan vahvistamien ja Sinulle välittämien ehtojen mukaisia. Kaikki Maksut voidaan vähentää mistä tahansa syystä niiden palvelumaksujen, sakkojen ja velkojen määrästä, jotka olet velkaa PayPalille tai Maksaja-alustaille.


(ii) Maksujen keskeyttäminen. PayPal pidättää oikeuden keskeyttää Sinulle suoritettavat maksut, vaikka olet lopettanut Maksujen hyväksymisen Alustan Maksunsaajan Tilillesi Maksaja-alustan kautta. Esimerkkejä tilanteista, joissa PayPal voi tehdä niin, ovat a) kun Maksaja-alusta kehottaa PayPalia tekemään niin, b) kun on odottavia, ennakoituja tai liiallisia takaisinperintöjä, hyvityksiä, peruutuksia, riitoja tai mitätöityjä maksuja, c) jos PayPal epäilee tai saa tietää epäilyttävästä toiminnasta, d) jos sitä vaaditaan PayPalilta sovellettavan lain tai tuomioistuimen päätöksen nojalla. Jos PayPal käyttää oikeuttaan keskeyttää Maksu jostain syystä, PayPal työskentelee Maksaja-alustan kanssa ilmoittaakseen yleisen syyn maksun keskeyttämiseen ja antaa Sinulle aikataulun varojen vapauttamiselle ja mahdollisille tarvittaville toimenpiteille, jotka Sinun on toteutettava.


(iii) Virheelliset maksut. Maksujesi vastaanottamiseen tarvittavat tiedot riippuvat rahoituslaitoksesta, jossa pidät Maksutapaasi. Varmista, että kaikki PayPalille antamasi Maksutapaa koskevat tiedot ovat oikein ja täydellisiä. Jos Maksutapatietosi muuttuvat tai päätät vaihtaa toiseen Maksutapaan, Sinun on ilmoitettava siitä PayPalille noudattamalla Maksaja-alustan määrittämiä menettelyjä. Maksaja-alusta saattaa vaatia Sinua ilmoittamaan muutoksesta tietyn päivien lukumäärän aikana ennen muutoksen voimaantuloa. Ymmärrät, että tämä vaatimus on olemassa sen varmistamiseksi, että Maksaja-alustalla on riittävästi aikaa ilmoittaa meille muutoksesta ja antaa meille aikaa siirtää muutos järjestelmiimme. PayPal ei ole vastuussa ongelmista, jotka liittyvät Maksuun, joka johtuu siitä, että PayPal käyttää vääriä Maksutapatietoja, koska viivästytit ilmoituksen tekemistä Maksaja-alustalle.


11.5.5. Palveluun liittyvät vaatimukset ja rajoitukset


(i) Sovellettavan lain noudattaminen. Sinun on käytettävä PayPalin Maksunkäsittelypalveluja laillisella tavalla ja noudatettava kaikkia lakeja, sääntöjä ja määräyksiä, joita sovelletaan suorittamaasi PayPalin Maksunkäsittelypalvelujen käyttöön ja tapahtumiin. Tähän voi sisältyä soveltuvin osin rahoituspalvelun tarjoamiseen, ilmoittamiseen ja kuluttajansuojaan, vilpilliseen kilpailuun, yksityisyyteen ja väärään mainontaan liittyvien kansallisten ja kansainvälisten lakien sekä muiden liiketoimiin liittyvien lakien noudattaminen. Tähän voi sisältyä myös minkä tahansa korttiverkoston (esim. Visa, Mastercard, American Express ja Discover) tai Maksaja-alustan sääntöjen tai ohjeiden noudattaminen.


(ii) Kielletyt liiketoimet ja toimet. PayPalin Maksunkäsittelypalvelujen käytön yhteydessä Sinun on noudatettava Hyväksyttävän Käytön Käytäntöä. Et saa käyttää PayPalin Maksunkäsittelypalveluja missään sellaisessa maassa, organisaatiossa tai yksikössä tai edellä mainittujen tai minkään sellaisen henkilön hyödyksi, jolle valtio on asettanut kauppasaarron tai jonka se on estänyt, tai niiden hyväksi, jotka ovat Yhdysvaltojen ulkomaista varallisuutta valvovan toimiston (OFAC) määrittelemien pakotteiden alaisia. Et saa käyttää PayPalin Maksunkäsittelypalveluja laittomien tapahtumien helpottamiseen tai muiden sallimiseen käyttää PayPalin Maksunkäsittelypalveluja henkilökohtaiseen tai perheeseen tai kotitalouteen liittyvään tarkoitukseen.


(iii) Palvelun rajoitukset. PayPal voi kieltäytyä, ehdollistaa tai keskeyttää kaikki tapahtumat, joiden PayPal uskoo a) voivan rikkoa näitä Käyttöehtoja tai muita PayPalin kanssa mahdollisesti tekemiäsi sopimuksia, b) olevan luvattomia, petollisia tai laittomia tai b) altistavan sinut, PayPalin, Maksaja-alustan tai muut riskeille, joita PayPal ei voi hyväksyä. Jos PayPal epäilee tai tietää, että käytät tai olet käyttänyt PayPalin Maksunkäsittelypalveluja luvattomiin, petollisiin tai laittomiin tarkoituksiin, PayPal voi jakaa kaikki tällaiseen toimintaan liittyvät tiedot asianomaisen rahoituslaitoksen, sääntelyviranomaisen tai lainvalvontaviranomaisen kanssa PayPalin oikeudellisten velvoitteiden mukaisesti. Nämä tiedot voivat sisältää tietoja sinusta, Alustan Maksunsaajan Tilistäsi, asiakkaistasi ja tapahtumista, jotka on suoritettu PayPalin Maksunkäsittelypalveluja käyttämällä.


11.5.6. Sinun velvollisuutesi asiakkaita kohtaan ja asiakkaiden velvollisuudet Sinua kohtaan


Olet yksin vastuussa, ja PayPal ei ota vastuuta asiakkaillesi tai käyttäjillesi myytyjen tuotteiden tai Palvelujen tarjoamisesta osana suorittamaasi PayPalin Maksunkäsittelypalvelujen käyttöä eikä mistään velvollisuudestasi, jotka olet velkaa asiakkaillesi tai käyttäjillesi. PayPal ei ole vastuussa asiakkaisiisi liittyvistä velvollisuuksistasi, mukaan lukien myytävien tavaroiden tai palveluiden kuvailemisesta ja toimittamisesta asiakkaillesi. Olet yksin vastuussa, ja PayPal nimenomaisesti kieltäytyy kaikesta vastuusta, joka liittyy suorittamaasi sovellettavan lain noudattamiseen ja velvollisuuksiin, jotka liittyvät tavaroiden tai palvelujen toimittamiseen asiakkaillesi. Tähän voi sisältyä asiakaspalvelun tarjoaminen, kuluttajavalituksista tai hyvityksistä ilmoittaminen ja niiden käsittely, kuittien toimittaminen, oikeushenkilösi rekisteröinti tai muut toimet, jotka eivät liity PayPalin Maksunkäsittelypalveluihin. Suostut korvaamaan PayPalille vahingot, jotka meille aiheutuvat suorittamastasi tavaroiden tai Palvelujen oikeanlaisen kuvailemisen tai toimittamisen laiminlyönnistä tai oikeudellisten tai asiakkaisiin liittyvien sopimuksellisten velvoitteidesi täyttämättä jättäminen. PayPal ei ole vastuussa mistään määristä, jotka asiakkaasi ovat velkaa Sinulle, mukaan lukien Maksutapahtumien määrät, jotka myöntäjä tai muu asiakkaan maksutavan tarjoaja on valtuuttanut, mutta jotka myöhemmin hylättiin tai kumottiin.


11.5.7. Maksunsaajan luvat ja ohjeet PayPalille


(i) Luvat ja ohjeet. Nimität täten Maksaja-alustan tekniseksi palveluntarjoajaksesi seuraavia toimia varten:


a) pyytää, että kertaluonteisen tai toistuvan tapahtuman, jonka Maksaja-alusta on lähettänyt PayPalille Maksaja-alustalla PayPalin kanssa olevan teknisen integraation kautta Alustan Palveluiden tarjoamiseksi, katsotaan olevan Sinun lähettämä ja valtuuttama ja/tai Sinun puolestasi lähetty ja valtuutettu.


b) pyytää, että Maksujesi jakamiseen liittyvä ohje, jonka Maksaja-alusta on lähettänyt Maksaja-alustalla PayPalin kanssa olevan teknisen integraation kautta, katsotaan olevan Sinun lähettämä ja valtuuttama ja/tai Sinun puolestasi lähetty ja valtuutettu. Ohje maksun määrän jakamisesta on pyyntösi PayPalille a) vähentää Alustan Palveluiden palvelumaksut maksuista suhteessa Alustan Maksunsaajan Tiliisi ja b) järjestää tätä varten tietty summa, joka maksetaan suoraan Maksaja-alustalle puolestasi.


c) pyytää, että hyvitystapahtuma, jonka Maksaja-alusta on lähettänyt Maksaja-alustalla PayPalin kanssa olevan teknisen integraation kautta, katsotaan olevan Sinun lähettämä ja valtuuttama ja/tai Sinun puolestasi lähetty ja valtuutettu.


d) suostua hankkimaan asiakkaasi lupa, jos sitä vaaditaan laissa, asiakkaasi tietojen siirtämiseksi Alustalle PayPalin kautta a) PayPalin Maksunkäsittelypalvelujen tarjoamiseksi ja b) sovellettavan lain noudattamiseksi.


e) valtuuttaa PayPalin jakamaan tietoja ja luottamuksellisia tietoja Alustalle tarpeen mukaan vain a) PayPalin Maksunkäsittelypalvelujen tarjoamiseksi ja b) sovellettavan lain noudattamiseksi.


Suostut täten päämiehenä antamaan valtuutuksen Maksaja-alustalle yksinomaisena edustajanasi toimimaan seuraavasti:


a) käyttää Alustan Maksunsaajan Tiliäsi ja suorittaa kaikki siinä olevat sellaiset toiminnot nimissäsi, puolestasi ja sijastasi, jotka PayPalin ensisijainen tilin käyttäjä voi suorittaa, näiden Käyttöehtojen ja sovellettavan lain mahdollisten rajoitusten mukaisesti


b) kommunikoida PayPalin kanssa ainoana edustajanasi Alustan Maksunsaajan Tiliisi liittyen, tällaisen kirjallisen viestinnän katsotaan olevan saatu suoraan sinulta ja/tai viestitty suoraan Sinulle näiden Käyttöehtojen ja sovellettavan lain mahdollisten rajoitusten mukaisesti. Edustajana Maksaja-alusta vapautetaan sovellettavan lain mukaisista itse tehtävään sopimukseen liittyvistä rajoituksista.


Voit peruuttaa tässä olevat luvat ja ohjeet milloin tahansa. Jos kuitenkin päätät peruuttaa ne, et voi enää vastaanottaa PayPalin Maksunkäsittelypalveluja Maksaja-alustan kautta.


(ii) Lupiin ja ohjeisiin liittyvä vastuu. Hyväksyt täten lain sallimassa laajuudessa, että a) PayPal ei ole vastuussa viivästyksistä ja/tai virheistä Maksutapahtumien tai Maksujen suorittamisessa, jotka ovat suoraan tai epäsuorasti aiheutuneet Maksaja-alustalle tai sillä PayPalin kanssa olevalle tekniselle integraatiolle aiheutuneista teknisistä tai muista ongelmista, ja/tai että b) olet vastuussa kaikista määräyksistä, sakoista tai vastaavista, jotka korttiverkostot ovat määrittäneet PayPalille ja/tai sen pankkikumppaneille PayPalin Maksunkäsittelypalveluihin liittyen. Suostut lisäksi ottamaan täyden vastuun lain sallimassa laajuudessa edellä mainituista ohjeista ja valtuutuksista, jotka PayPalille on myönnetty Maksaja-alustalle, jotta se voi toimia puolestasi tiettyjen velvoitteidesi täyttämisen yhteydessä vastaanottaessasi palveluja PayPalilta.


11.5.8. Tietojen jakaminen


Ymmärrät ja hyväksyt, että Maksaja-alusta ja PayPal jakavat tiettyjä tietoja sinusta, toiminnasta Alustan Maksunsaajan Tililläsi, tapahtumistasi ja kaikkia muita tarvittavia tietoja suorittamasi PayPalin Maksunkäsittelypalveluiden käytön helpottamiseksi tai suorittamamme PayPalin Maksunkäsittelypalveluiden tarjoamisen helpottamiseksi. Kun PayPal vastaanottaa tällaisia tietoja, voimme käyttää niitä asiaankuuluvan Tietosuojakäytännön ja (soveltuvin osin) tietosuojaliitteen mukaisesti, joka ohjaa PayPalin Maksunkäsittelypalveluiden säännöksiä PayPalin Braintree-palvelun kautta ("Maksupalvelusopimus").


11.6. Lisäselvitykset


Jos olet kuluttaja, mikroyritys tai hyväntekeväisyysjärjestö, käyttöehtoihin ja maksuaikatauluun sovelletaan seuraavia selvityksiä:


Käyttöehdot:


(i) Kohdat 1.2.4 ja 3.3: Ilmoitamme Sinulle kaikista Käyttöhtojen muutoksista kaksi (2) kuukautta etukäteen, paitsi jos muutokset ovat Sinulle hyödyllisempiä, jolloin muutokset tapahtuvat välittömästi. Siinä tapauksessa, että et hyväksy muutoksia, Sinulla on oikeus irtisanoa milloin tahansa veloituksetta kahden (2) kuukauden irtisanomisajalla tai myöhempänä ajankohtana, jolloin muutoksen on määrä tulla voimaan.


(ii) Kohta 3.1.1: Maksuportaali sisältää kaikki olennaiset tiedot Maksuista, palvelumaksuista ja valuuttakursseista. Se tarjoaa myös kaikki olennaiset Maksutapahtumiin liittyvät tiedot, mukaan lukien a) viitteen, jonka avulla voit tunnistaa Maksutapahtuman ja tarvittaessa Maksajan, sekä kaikki Maksutapahtuman yhteydessä siirretyt tiedot, Maksutapahtuman määrän siinä valuutassa, jossa varat ovat käytettävissäsi, c) maksamiesi Maksutapahtumien mahdollisten palvelumaksujen määrän ja tarvittaessa erittelyn näiden palvelumaksujen määrästä, d) soveltuvissa tapauksissa Maksutapahtumassa käytetynn valuuttakurssi ja Maksutapahtuman määrän ennen kyseistä valuutan muuntamista ja e) tilillepanon arvopäivän.


(iii) Kohta 3.1: Suostut siihen, että voimme vähentää kaikki Maksuportaalissa luetellut soveltuvat palvelumaksut tililtäsi tai Sinulle lähettämistämme määristä.


(iv) Kohta 6.1: Näitä ehtoja sovelletaan siitä hetkestä, kun rekisteröidyt onnistuneesti Maksuportaalin käyttämiseen ja/tai Maksujen vastaanottamiseen, ja ne päättyvät, kun Maksuportaalisi suljetaan ja maksut lopetetaan jostain syystä, paitsi että nämä Käyttöehdot ovat voimassa irtisanomisen jälkeenkin siinä määrin ja niin kauan kuin meidän on käsiteltävä Maksuportaalisi sulkemista ja noudatettava sovellettavia lakeja ja määräyksiä. Lisäksi kohdat 5, 6 ja 7 ovat voimassa tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeen.


(v) Kohta 6.3: Voit lunastaa osan tai kaikki tililläsi olevista varoista milloin tahansa enintään kuusi (6) vuotta tämän sopimuksen irtisanomisesta tai päättymisestä.


(vi) Kohta 7.1: Voit pyytää paperisia lausuntoja ilmaiseksi lähettämällä kirjallisen pyynnön osoitteeseen Hyperwallet Systems Inc., Suite 300, 950 Granville Street, Vancouver, British Columbia, Canada, V6Z 1L2. Liitä mukaan nimesi, Maksuportaalisi, käyttäjätunnuksesi ja osoitteesi. Voit myös tulostaa tai ladata kopioita Maksuportaalista ilmaiseksi.


Maksutaulukko:


(i) Kohta 3.1: Suoritamme Maksutapahtumasi asianomaisten Maksujen vastaanottoa seuraavan työpäivän loppuun mennessä.


(ii) Kohta 5: Ilmoitamme Sinulle maksun hylkäämisestä mahdollisimman pian, ja tällaiseen ilmoitukseen sisältyy menettely epäämisen syyn oikaisemiseksi, mikäli mahdollista.


(iii) Kohdat 6 ja 7: Hyperwallet varmistaa, että jokaisen tapahtuman tiedot asetetaan saatavillesi tarkasteltavaksi verkossa vähintään 13 kuukauden ajaksi siitä, kun ne on asetettu ensimmäisen kerran saatavilla. Sinun on ilmoitettava meille ilman aiheetonta viivytystä, jos saat tiedon luvattomasta, virheellisesti suoritetusta Maksutapahtumasta tai jos luulet jonkun käyttävän turvatunnuksiasi ilman lupaasi ja joka tapauksessa viimeistään kolmentoista (13) kuukauden kuluessa veloituspäivästä. Olet vastuussa enintään 35 £ vahingoista, jotka aiheutuivat luvattomasta Maksutapahtumasta, lukuun ottamatta a) tapauksia, joissa et voinut havaita maksuvälineen menetystä, varkautta tai väärinkäyttöä ennen maksua, lukuun ottamatta jos Maksaja toimi petollisesti tai b) vahinkoa, joka johtui maksupalveluntarjoajan työntekijän, edustajan tai sivuliikkeen tai maksupalveluntarjoajan puolesta toimintaa harjoittavan yksikän toimista tai laiminlyönneistä. Olet vastuussa kaikista vahingoista, jotka aiheutuvat luvattomasta Maksutapahtumasta, jossa a) olet toiminut vilpillisesti tai b) olet jättänyt noudattamatta tahallaan tai törkeästä laiminlyönnistä tämän Käyttösopimuksen Maksuvälineisiin ja henkilökohtaisiin turvallisuustietoihin liittyviä ehtoja. Lukuun ottamatta tapauksia, joissa olet toiminut vilpillisesti, et ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuivat luvattomasta Maksutapahtumasta, joka on tapahtunut ilmoitettuasi meille asianmukaisesti. Jos löydämme käsittelyvirheen, korjaamme virheen. Jos virhe johti siihen, että sait vähemmän rahaa kuin mihin Sinulla oli oikeus, Hyperwallet hyvittää eron tilillesi. Jos virheen seurauksena saat enemmän rahaa kuin mihin Sinulla oli oikeus, Hyperwallet voi veloittaa ylimääräiset varat tililtäsi. Jos maksu suoritettiin tilillesi virheellisesti, Hyperwallet voi korjata virheen veloittamalla tai hyvittämällä (tapauksesta riippuen) sopivaa rahoituslähdettäsi / sopivia rahoituslähteitäsi. Jos virhe johti siihen, että tapahtumaa ei suoritettu loppuun ajoissa tai oikeassa määrässä, olemme velvollisia palauttamaan minkä tahansa määrän viallisen, myöhästyneen tai suorittamatta jääneen Maksutapahtuman seurauksena ja tämän laiminlyönnin suoraan ja kohtuullisesti ennakoitaviasti aiheuttamista tappioistasi tai vahingoistasi, lukuun ottamatta seuraavissa tapauksissa:


 1. Sinulla ei ollut riittävästi varoja tapahtuman suorittamiseen, mikä ei johdu meistä.
 2. Järjestelmämme ei toiminut kunnolla ja tiesit erittelystä aloittaessasi tapahtuman tai
 3. hallitsemattomat olosuhteet (kuten tulipalo, tulva tai internetyhteyden katkeaminen) estivät tapahtuman kohtuullisista varotoimistamme huolimatta.

Huolimatta näiden Käyttöehtojen muista ehdoista Hyperwallet ei ole vastuussa Maksutapahtuman suorittamatta jättämisestä tai Maksutapahtuman puutteellisesta tai myöhästymisestä, jos et ole ilmoittanut asiasta PayPalille ilman aiheetonta viivytystä saatuasi tiedon asiasta tai joka tapauksessa 13 kuukauden kuluessa Maksutapahtuman veloituspäivästä.


(iv) Kohta 9::


PayPal yrittää ratkaista kaikki valitukset, jotka liittyvät PayPalin Maksunkäsittelypalvelujen tarjoamiseen asiakaspalvelumme kautta. Ainoastaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseville käyttäjille: pyrimme vastaamaan valituksiin mahdollisimman nopeasti. Ongelman monimutkaisuudesta riippuen Maksuihin liittyvissä valituksissa voi kuitenkin kestää jopa 15 työpäivää ja jopa 8 viikkoa kaikissa muissa valituksissa. Jos lopullinen vastauksemme viivästyy, lähetämme Sinulle päivityksen edistymisestä. Lisäksi voit tehdä valituksen seuraaville:


 1. Euroopan kuluttajakeskus (ECC-Net). Vain ETA-alueella sijaitseville käyttäjille. Saat lisätietoja ECC-Netistä ja yhteydenotosta osoitteesta https://ec.europa.eu/info/departments/justice-and-consumers_fi/ . Vain mikroyrityksille.
 2. Yhdistyneen kuningaskunnan rahoituspalvelujenkuluttaja-asiamies (FOS). Vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseville käyttäjille: Rahoituspalvelujen kuluttaja-asiamies on ilmainen, riippumaton palvelu, joka voi pystyä ratkaisemaan Sinun ja meidän välillä olevan valituksen. Voit saada lisätietoja rahoituspalvelujen kuluttaja-asiamiehestä ja ottaa yhtettä siihen osoitteessa http://www.financial-ombudsman.org.uk. Ainoastaan pienille ja keskisuurille yrityksille (kuten rahoituspalvelujen kuluttaja-asiamies määrittelee), joiden kotipaikka on Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
 3. Rahoitusalan valvontalautakunta (CSSF). Rahoitusalan valvontalautakunta on viranomainen, joka vastaa rahoitusalan yritysten toiminnan vakauden valvonnasta Luxemburgissa. Voit ottaa yhteyttä rahoitusalan valvontalautakuntaan osoitteeseen 110 Route d’Arlon L-2991 Luxembourg. Lisätietoja rahoitusalan valvontalautakunnasta ja yhteydenotosta siihen on osoitteesta http://www.cssf.lu.

Siltä osin kuin Maksuja tarjotaan, jos sekä Maksajan että Maksunsaajan maksupalveluntarjoajat sijaitsevat ETA:ssa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja palvelu liittyy tapahtumaan muussa valuutassa kuin ETA-valtion tai Yhdistyneen kuningaskunnan valuutassa:


(i) PSD2:n III osastoa sovelletaan vain niihin tapahtuman osiin, jotka toteutetaan ETA:ssa, eikä 45 artiklan 1 kohdan b alakohtaa, 52 artiklan 2 kohdan e alakohtaa ja 56 artiklan a alakohtaa sovelleta ja


(ii) PSD2: n IV osastoa sovelletaan vain niihin tapahtuman osiin, jotka toteutetaan ETA: ssa, eikä 81–86 artiklaa sovelleta.


Siltä osin kuin Maksuja tarjotaan, jos joko Maksajan tai Maksunsaajan, mutta ei molempien, maksupalveluntarjoaja sijaitsee ETA:ssa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa:


(i) PSD2:n III osastoa sovelletaan vain niihin tapahtuman osiin, jotka toteutetaan ETA:ssa, eikä 45 artiklan 1 kohdan b alakohtaa, 52 artiklan 2 kohdan e alakohtaa, 52 artiklan 5 kohdan g alakohtaa ja 56 artiklan a alakohtaa sovelleta ja


(ii) PSD2:n IV osastoa sovelletaan vain niihin tapahtuman osiin, jotka toteutetaan ETA:ssa, eikä 62 artiklan 2 ja 4 kohtaa, 76, 77, 81, 83 artiklan 1 kohtaa, 89 ja 92 artiklaa sovelleta.


13. Australiaa koskevat lisäehdot


13.1. Palvelut


Hyperwalletilla on lupa


(ii) tarjota rahoitustuotteeseen liittyviä neuvoja muulla kuin käteisellä maksettaville tuotteille


(iii) myöntää, hakea, hankkia, vaihtaa tai hävittää muita maksuvälineitä kuin käteismaksuvälineitä


(iv) hakea, hankkia, vaihtaa tai hävittää muu kuin käteisellä maksettava tuote toisen henkilön tai vähittäis- ja tukkuasiakkaiden puolesta.


13.2. Talouspalveluopas


Kopio Hyperwallet Systems Australia Pty Ltd:n rahoituspalveluoppaasta on saatavana verkkosivuston Lisenssit ja valitukset -osiossa.


14. Japania koskevat lisäehdot


14.1. Shuno-Daiko-palvelu


Palvelut Japanissa tarjotaan "shuno-daiko" -palvelumallilla. Tämän palvelumallin mukaan Hyperwallet toimii vastaanottavana edustajanasi, joka hyväksyy Maksajalta vastaanottamasi maksut puolestasi ja lähettää nämä maksut Sinulle. Kun, mutta vain siinä määrin, että Hyperwallet vastaanottaa maksun Maksajaltasi, vastuu ja velvollisuus palauttaa tällaiset vastaanottamasi maksut ovat Hyperwalletin eikä Maksajasi vastuulla.


Määritelmätaulukko


Seuraavat isolla alkukirjaimella kirjoitettujen termien, joita ei ole muutoin määritelty muualla Käyttöehdoissa, tarkoitukset ovat seuraavat:


"ACH" tarkoittaa Yhdysvaltojen rahoituslaitosten käyttämää sähköistä siirtomenetelmää, jota hoitaa automatisoitu selvitysyhtiö.


"Osakkuusyhtiö" tarkoittaa mitä tahansa yksikköä, joka hallinnoi Hyperwalletin kanssa, jota Hyperwallet hallinnoi tai joka on saman hallinnan alaisena Hyperwalletin kanssa, tapauksesta riippuen. Termi "hallinta" tarkoittaa tässä määritelmässä laillista, tosiasiallista tai yhdenvertaista omistusta suoraan tai epäsuorasti yli 50 prosentista kaikista kyseisen yksikön äänivaltaisista oman pääoman ehtoisten osuuksien yhteenlasketusta kokonaismäärästä.


"BACS" tarkoittaa sähköistä siirtomenetelmää, jota Ison-Britannian rahoituslaitokset käyttävät ja jonka tarjoaa Bacs Payment Schemes Limited.


"Braintree" tai "PayPal" tarkoittaa PayPal (Europe) S.à r. l. et Cie, S.C.A:ta, rajavastuuyhtiötä, joka on rekisteröity numerolla RCS Luxembourg B 118 349 ja jonka kotipaikka on osoitteessa 22-24 Boulevard Royal, L-2449, Luxemburg.


"Työpäivä" tarkoittaa klo 6 -17 PST maanantaista perjantaihin, lukuun ottamatta liittovaltion vapaapäiviä Yhdysvalloissa tai lakisääteisiä vapaapäiviä Britannian Kolumbiassa, Kanadassa tai yleisiä vapaapäiviä Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Australiassa.


"Kortti" tarkoittaa muovista, kontaktitonta, sirullista ja pin-koodillista, magneettinauhallista tai virtuaalista korttia, jonka on myöntänyt rahoituslaitos tai muu valtuutettu laitos, jolle maksu voidaan suorittaa Palvelujen kautta.


"ETA" tarkoittaa Euroopan talousaluetta, johon kuuluvat seuraavat maat: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari ja Viro.


"Myöntäjä" tarkoittaa rahoituslaitosta tai muuta valtuutettua laitosta, joka myöntää kortteja.


"Verkostokumppanit" tarkoittaa kolmatta osapuolta, kuten osallistuvia pankkeja, rahapalvelualan yrityksiä, korttiyhdistyksiä, myöntäjiä, käsittelijöitä, käteisnoudon ja muiden palveluiden tarjoajia.


"Maksunkäsittelypalvelut" tarkoittavat PayPalin tarjoamia maksunkäsittelypalveluja, jotka tarjoavat Maksunsaajalle mahdollisuuden hyväksyä PayPalin, luotto- ja maksukortin sekä muut maksutyypit, jotka liittyvät Maksunsaajan suorittamaan tavaroiden tai Palvelujen myyntiin Maksaja-alustan kautta. Maksunkäsittelypalvelut sisältävät myyntitapahtumien reitityksen ja käsittelyn sovellettavan maksutyypin perusteella ja Maksunsaajalle suoritettavan maksettavaksi tulevasta summasta johtuvan maksun Maksunsaajan Maksutavalla.


"Maksut"-termin tarkoitus on määritelty kohdassa 1.1.3.


"Maksutapa" tarkoittaa yhtä tai useampaa maksutapaa, kuten pankki- tai tilisiirtoa, latausta prepaid-kortille tai maksukortille, sekkiä, käteisnoutoa tai muuta Hyperwalletin ajoittain tukemaa tapaa. "Maksuportaali" tarkoittaa ensisijaista teknologiarajapintaa Hyperwalletin tarjoamissa palveluissa. Maksuportaaliin pääsee verkkosivuston, sovelluksen ohjelmointirajapinnan / API:n kautta niin, että se on upotettu tai integroitu Maksajasi omaan alustaan tai muulla tavalla.


"PayPal-tili" on digitaalinen maksuväline, jota voidaan käyttää rahan lähettämiseen ja vastaanottamiseen tai Maksujen suorittamiseen tuetulla Maksutavalla. PayPal-tili voi olla sähköisen rahan PayPal-tili, PayPal Cash -tili, PayPal Cash Plus -tili tai Venmo-tili.


"Maksuportaali"-termin merkitys on määritelty kohdassa 1.1.3.


"Maksaja-alusta"-termin merkitys on määritelty kohdassa 11.5.1.


"Alustan Maksunsaajan Tili" -termin merkitys on määritelty kohdassa 11.5.2 a).


"Alustapalvelut"-termin merkitys on määritelty kohdassa 11.5.2 b).


"Profiili" tarkoittaa Maksuportaalissa olevia tunnistus- ja mieltymystietojasi.


"SEPA" tarkoittaa yhtenäistä euromaksualuetta, joka on Euroopan unionin maksuintegraatioaloite euromääräisten pankkisiirtojen yksinkertaistamiseksi.


"Palvelut"-termin tarkoitus on määritelty kohdassa 1.1.1.


"Käyttöehdot" tarkoittaa sovellettavia Käyttöehtoja, jotka koskevat Palveluihin ja Maksuportaaliin pääsyä, niiden käyttöä ja vastaanottamista, sellaisina kuin Hyperwallet tarjoaa ne ajoittain ja päivittää niitä ajoittain.


"Kolmannen Osapuolen Palvelu" -termin tarkoitus on määritelty kohdassa 2.3.1.


Osakkuusyhtiöt ja sovellettava laki -taulukko


Sijainti Hyperwalletin Osakkuusyhtiön palveluntarjoaja* Sääntelyyn liittyvät tiedot Käyttöehtoihin sovellettavat lait Oikeudellisenilmoituksen osoite
United States PayPal, Inc. PayPal, Inc. on Delawaren osavaltion lakien mukaan perustettu yritys. PayPal, Inc. on lisensoitu rahansiirtoryritys useissa Yhdysvaltain osavaltioissa. Katso täydellinen luettelo verkkosivuston Lisenssit ja valitukset -osiosta. Delaware, United States of America PayPal, Inc., Attention: Legal Department
2211 North First Street, San Jose, California 95131
ETA ja Yhdistynyt kuningaskunta PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. (PayPal) on kommandiittiyhtiö (Société en commandite par action), joka on rekisteröity Luxemburgin kauppa- ja yritysrekisteriin numerolla B118349, ja joka on luottolaitos, jota valvoo Luxemburgin rahoitusalan valvontalautakunta, Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF). Luxemburg Attention: Legal Department, 22-24 Boulevard Royal, L- 2449, Luxembourg
Kanada tai mikä tahansa muu maa, jossa Hyperwallet tarjoaa palveluitaan Hyperwallet Systems Inc. Hyperwallet Systems Inc. on Kanadan liittovaltion lakien nojalla perustettu yritys.
Hyperwallet Systems Inc. on rekisteröity rahapalveluliiketoiminnaksi Quebecin rahoitusmarkkinoiden valvontaviranomaisen (Autorité des Marchés Financiers / AMF) virastossa (viite 901204) ja Kanadan finanssitransaktio- ja raporttianalyysikeskuksessa (FINTRAC) (viite M08905000) rikoksen tuotosta (rahanpesusta) ja terrorismin rahoituksesta ja valuutanvaihdosta annetun lain (Proceeds of Crime and Terrorist Financing Act) mukaisesti varojen siirtämiseen ja valuutanvaihtoon liittyen.
Brittiläinen Kolumbia Attention: Legal Department, #1200 - 475 Howe Street, Vancouver, BC V6C 2B3
Australia Hyperwallet Systems Australia Pty Ltd Hyperwallet Systems Australia Pty Ltd on omistajayhtiö (Australian yritysnumero / ABN: 38 616 937 716).
Hyperwallet Systems Australia Pty Ltd on Australian arvopaperi- ja sijoituskomitean (Australian Securities and Investments Commission) valtuuttama (lisenssi nro 499092).
UusiEtelä-Wales, Australia Attention: Legal Department, Level 23, 1 York Street, Sydney. NSW 2000.

*Yleensä saat Palvelut Osakkuusyhtiöltä sijaintimaasi perusteella. Hyperwallet voi kuitenkin milloin tahansa ja oman harkintansa mukaan siirtää minkä tahansa palvelun, velvollisuuden ja/tai vaatimuksen suorittamisen mille tahansa Osakkuusyhtiöilleen, edustajalleen tai toimittajalleen.


Hyperwalletin tietosuojakäytäntöVoimaantulopäivä: 1. tammikuuta 2021


I. Yleistä


Tässä Tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka PayPal-yritysryhmän jäsenet, mukaan lukien PayPal, Inc., PaPayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A, Hyperwallet Systems Inc. ja Hyperwallet Australia Pty Ltd (yhdessä "PayPal", "Hyperwallet"), "me " ja kaikki sen taivutusmuodot tai "meidän") voivat kerätä, Käsitellä, jakaa, tallentaa ja siirtää Henkilötietojasi, jotka annat vieraillessasi Sivustoilla, käyttäessäsi palveluja ja mitä tahansa muuta Sivustoa vierailijana tai Käyttäjänä.


ETA:ssa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Brasiliassa sovellettavia tietosuojamääräyksiä sovellettaessa rekisterinpitäjä on PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A, joka on 5. huhtikuuta 1993 rahoitusalasta annetun lain, sellaisena kuin se on muutettuna, 2 pykälän mukainen asianmukaisesti hyväksytty luxemburgilainen luottolaitos, ja jonka toiminnan vakautta valvoo Luxemburgin rahoitusalan valvontalautakunta, Commission de Surveillance du Secteur Financier.


Tämän Tietosuojakäytännön tarkoituksena on auttaa Sinua saamaan tietoa tietosuojamenettelyistämme ja auttaa Sinua ymmärtämään tietosuojavalintasi, kun käytät Sivustojamme ja Paveluitamme. Huomaa, että Palvelutarjontamme voi vaihdella alueittain.


Tässä Tietosuojakäytännössä käytämme joskus sanaa "Sinä" tai kaikkia sen taivutusmuotoja tai sanaa "Sinun". "Sinä" ja kaikki sen taivutusmuodot viittaavat useimmiten Maksunsaajaan. Ne voivat kuitenkin viitata myös Sivustojemme vierailijaan, Maksajaan, Kolmannen Osapuolen Palveluntarjoajaan tai työntekijään, ja heihin kaikkiin sovelletaan tätä Tietosuojakäytäntöä.


Sivustoja ja Palveluita ylläpitää Hyperwallet Maksajille tai Maksajien puolesta.


Olemme määritelleet joitain termejä, joita käytämme tässä Tietosuojakäytännössä. Kokonaan isoilla kirjaimilla kirjoitettujen lyhenteiden tai isolla alkukirjaimella kirjoitettujen sanojen merkitys löytyy Määritelmät-kohdasta.


Ota yhteyttä, jos Sinulla on kysyttävää tietosuojamenettelyistämme, joita ei käsitellä tässä Tietosuojakäytännössä.


II. Mitä Henkilötietoja keräämme?


Lisätietoja palveluista on Hyperwallet-Sivustoilla.


Keräämme Henkilötietoja yritysasiakkaistamme (kukin erikseen "Maksaja") ja heidän nimetyistä Maksunsaajistaan (kukin erikseen "Maksunsaaja"), kun he käyttävät Sivustoja tai Palveluita. Keräämme tietoja myös kolmansien osapuolten palveluntarjoajista, jotka olemme palkanneet auttamaan meitä Palvelujen tarjoamisessa, sekä tietoja työntekijöistämme.


Keräämme Sinusta tietoja, jotka annat meille, kun kirjaudut Sivustoihin tai Palveluihin tai käytät niitä. Näitä tietoja voivat olla nimesi, kansalaisuutesi, kotiosoitteesi, puhelinnumerosi, henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi, edelleenlähetysosoitteesi (esim. loman aikana), edellinen osoitteesi / edelliset osoitteesi, laskutus- ja tilitiedot (kuten luotto- tai Maksukortin numero tai pankkitilin numero), postitusasetuksesi, toimitusohjeesi, tapahtumahistoriasi, IP-osoitteesi ja palveluasetuksesi sekä muut tiedot, jotka sovellettavan lain mukaan määritellään ei-julkisiksi tai yksityisiksi tiedoiksi Sinusta.


III. Miten säilytämme Henkilötietoja?


Säilytämme Henkilötietoja tunnistettavassa muodossa niin kauan kuin on tarpeen lainsäädäntöön tai sääntelyyn perustuvien velvollisuuksiemme täyttämiseksi sekä liiketoimintatarkoituksiimme. Saatamme säilyttää Henkilötietoja pidempään kuin laki vaatii, jos se on oikeutettujen liiketoimintaetujemme mukaista eikä sitä ole kielletty lailla. Jatkamme tällaisten Henkilötietojen käyttöä ja luovuttamista tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.


IV. Kuinka Käsittelemme Henkilötietoja?


Saatamme Käsitellä tietojasi seuraavista syistä:


 • Sivustojen ylläpitäminen ja Palveluiden tarjoaminen, kuten Maksajan sovelluksen arviointi Palveluidemme käyttämiseksi, henkilöllisyytesi selvittäminen vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi, Tiliisi liittyvän käyttöoikeutesi todentaminen ja Maksutapahtumien käsitteleminen Maksajan puolesta.
 • liiketoimintatarpeidemme hallinnointi, kuten Palvelujen ja Sivustojen suorituskyvyn ja toiminnallisuuden seuranta, analysointi ja parantaminen
 • Riskien hallinnointi sekä Sivustojen, Palvelujen ja Sinun suojaaminen petoksilta vahvistamalla henkilöllisyytesi ja auttamalla havaitsemaan ja estämään Sivustoilla tai Palveluissa tapahtuvat petokset tai väärinkäyttö.
 • Markkinoiminen Maksajille Palveluihin liittyvää markkinointimateriaalia toimittamalla.
 • Sijaintikohtaisten vaihtoehtojen, toimintojen tai tarjouksien tarjoaminen Sinulle, jos päätät jakaa Sijaintitietosi Palvelujen kautta. Käytämme näitä tietoja Sivustojen ja Palveluiden turvallisuuden parantamiseen ja tarjotaksemme Sinulle sijaintiin perustuvia palveluita, kuten mainontaa, hakutuloksia ja muuta personoitua sisältöä.
 • Täyttääksemme velvollisuutemme sekä pannaksemme Sivustojemme ja Palvelujemme ehdot täytäntöön, mukaan lukien noudattaaksemme kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä.
 • Sopimuksen toteuttamiseksi, esimerkiksi tarvittaessa maksuPalvelujen suorittamiseksi.
 • Oikeutettujen etujemme vuoksi:
  • Pannaksemme täytäntöön Sivustojemme ja Palvelujemme ehdot.
  • Hallinnoidaksemme jokapäiväisiä liiketoimintatarpeitamme.
  • Toimittaaksemme koottuja ja anonymisoituja tilastotietoja kolmansille osapuolille, mukaan lukien muille yrityksille ja yleisön jäsenille, siitä, miten, milloin ja miksi Käyttäjät vierailevat Sivustoillamme ja käyttävät Paveluitamme.
 • Suostumuksestasi: vastataksemme pyyntöihisi, esimerkiksi ottaaksemme yhteyttä Sinuun asiakaspalvelutiimillemme lähettämääsi kysymykseen liittyen. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ja ilmaiseksi.

Voimme käyttää keräämiämme tietoja myös kootussa muodossa Sivustojen ja Palveluiden edelleen kehittämiseen ja parantamiseen sekä omiin liiketoiminta-analyyseihimme, joiden avulla voimme tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.


V. Jaammeko Henkilötietoja?


Saatamme jakaa Henkilötietojasi tai muita tietoja Sinusta muille seuraavista syistä:


Muille Hyperwallet-yritysperheen jäsenille: saatamme jakaa Henkilötietojasi Hyperwallet-yritysperheen jäsenille, mukaan lukien PayPalille, muun muassa tarjotaksemme pyytämiäsi tai valtuuttamiasi Palveluita, hallitaksemme riskejä, auttaaksemme havaitsemaan ja ehkäisemään mahdollisesti laitonta ja vilpillistä toimintaa sekä muita käytäntöjemme ja sopimuksiemme rikkomisia sekä auttaaksemme itseämme hallinnoimaan tuotteiden, Palveluiden ja viestinnän saatavuutta ja yhdistettävyyttä.


Maksajille.Jaamme Henkilötietojasi Maksajille Maksujen ja tapahtumien käsittelemiseksi tai lain edellyttämällä tavalla. Ota yhteyttä Maksajaasi saadaksesi selville, kuinka Maksajasi käyttää Henkilötietoja, sillä emme voi hallinnoida Henkilötietoja, kun ne on luovutettu Maksajallesi.


Muille meille palveluja tarjoaville yrityksille. Saatamme jakaa Henkilötietoja kolmansien osapuolien palveluntarjoajille, jotka auttavat meitä Sivuston hallinnassa tai toimittamisessa tai Palveluiden tarjoamisessa.


Muille tapahtumien osapuolille, kun käytät Palveluja: saatamme jakaa tietoja tapahtumiesi muille osapuolille, mukaan lukien seuraavia tietoja:


 • Tapahtuman helpottamiseksi tarvittavat Henkilötiedot ja
 • tiedot muun osallistujan / muiden osallistujien auttamiseksi riitojen ratkaisemisessa sekä petosten havaitsemisessa ja ehkäisemisessä, saatamme ilmoittaa esimerkiksi laitetiedot, mukaan lukien tullessamme lopputulokseen, että laitetta on käytetty kauttamme suoritettavan vilpilliseen tai sääntöjenvastaiseen tapahtumaan liittyen.

Muille kolmansille osapuolille liiketoimintatarkoituksemme vuoksi tai lain sallimalla tai vaatimalla tavalla: saatamme jakaa tietoja Sinusta muille osapuolille Hyperwalletin liiketoimintatarkoituksiin tai lain sallimalla tai edellyttämällä tavalla, mukaan lukien seuraavien syiden takia:


 • Sopimuksen toteuttamiseksi, esimerkiksi tarvittaessa maksuPalvelujen suorittamiseksi.
 • Jos meidän on tehtävä se lain, oikeusprosessin tai määräysten noudattamiseksi.
 • Lainvalvontaviranomaisille tai valtion virkamiehille tai muille kolmansille osapuolille haasteen, tuomioistuimen määräyksen tai muun sellaisen oikeusprosessin tai vaatimuksen perusteella, jota sovelletaan Hyperwalletiin tai Hyperwalletin yritysperheeseen:
 • Jos uskomme oman harkintamme mukaan, että Henkilötietojen luovuttaminen on välttämätöntä tai asianmukaista fyysisen vahingon tai taloudellisen menetyksen estämiseksi tai epäillyn tai todellisen laittoman toiminnan tutkintaan liittyen.
 • Jonkun henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi.
 • Käyttäjäsopimuksen tai muiden mihin tahansa Palveluun sovellettavien oikeudellisten ehtojen rikkomusten tutkimiseksi tai kyseisen sopimuksen tai ehtojen täytäntöönpanemiseksi.
 • Omaisuutemme, Palveluidemme ja laillisten oikeuksiemme suojelemiseksi.
 • Hyperwalletin koko liiketoiminnan tai sen osan ostamisen tai myynnin helpottamiseksi.
 • Auttaaksemme arvioimaan ja hallitsemaan ja estämään meihin tai Käyttäjiimme kohdistuvia riskejä sekä petoksia, jotka liittyvät Sivustoihimme tai Palveluidemme käyttöön, mukaan lukien petoksia, jotka kohdistuvat liikekumppaneihimme tai joihinkin muihin henkilöihin tai joihin liikekumppanimme tai jotkut muut henkilöt liittyvät.
 • Yrityksille, joihin aiomme sulautua tai joiden suunnittelemme ostavan meidät.
 • Tukeaksemme tarkastus- ja vaatimustenmukaisuustoimintoja sekä yrityksen hallinnointitoimintoja.

Suostumuksestasi: jaamme Henkilötietojasi ja muita tietoja myös suostumuksestasi tai ohjeidesi mukaan.


VI. Kansainväliset siirrot


Toimintojamme tukevat tietokoneverkosto, pilvipohjaiset palvelimet ja muu infrastruktuuri ja informaatioteknologia, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, kolmansien osapuolten palveluntarjoajille.


Edellä mainitut kolmannet osapuolet voivat olla sijoittautuneet muille lainkäyttöalueille kuin Sinun lainkäyttöalueellesi. Näillä mailla ei ole aina vastaavaa yksityisyyden suojan tasoa. Olemme toteuttaneet tietosuojalakien mukaisesti erityisiä toimenpiteitä Henkilötietojesi suojaamiseksi. Erityisesti ETA-alueella sijaitsevien Henkilötietojesi siirtämiseen PayPaliin liittyvien yritysten sisällä sovellamme toimivaltaisten valvontaviranomaisten hyväksymiä yritystä koskevia sitovia sääntöjä (saatavilla täällä). Muut tiedonsiirrot saattavat perustua sopimusperusteisiin suojauksiin. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä meihin.


Huomaa, että Hyperwalletia voidaan vaatia luovuttamaan Henkilötietoja, jos viranomaiset esittävät sille lakiin perustuvaan pyynnön, mukaan lukien kansallisten turvallisuus- tai lainvalvontavaatimusten täyttämiseksi.


VII. Kuinka käytämme evästeitä ja seurantateknologioita?


Kun käytät Sivustoa tai olet tekemisissä Palvelujen kanssa, saatamme käyttää evästeitä ja muita seurantateknologioita (yhdessä "Evästeet") kerätäksemme muita tietoja kuin Henkilötietoja. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja (yleensä kirjaimista ja numeroista koostuvia), jotka tallennetaan selaimesi tai laitteesi muistiin, kun vierailet verkkoSivustolla tai katselet viestiä. Evästeiden avulla sivusto tunnistaa laitteen tai selaimen.


Evästeitämme ja vastaavia teknologioitamme käytetään erilaisiin tarkoituksiin. Saatamme käyttää evästeitä tai vastaavia teknologioita, joita Sivustojemme, Palvelujemme, sovellustemme ja työkalujemme pitäminen toiminnassa edellyttää. Näiden teknologioiden avulla voit muodostaa yhteyden Sivustoihimme, Palveluihimme, sovelluksiimme ja työkaluihimme, joita vaaditaan Sivustolla tapahtuvan epätavallisen toiminnan tunnistamiseksi, petollisten toimien ehkäisemiseksi, tapahtumien helpottamiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi tai jotka tekevät toimintojemme käytön mahdolliseksi Sinulle. Tietyt Palveluihimme ja Sivustoihimme liittyvät piirteet ja ominaisuudet ovat käytettävissä vain käyttämällä Evästeitä, joten jos päätät poistaa Evästeet käytöstä tai kieltää ne laitteesi tai selaimesi asetusten kautta, Sivustojen ja Palveluiden käyttö saattaa olla Sinulle rajoitettua tai mahdotonta.


Otamme tarvittaessa käyttöön turvatoimia estääksemme luvattoman pääsyn Evästeisiimme ja vastaaviin teknologioihimme. Yksilöivän tunnisteen avulla varmistetaan, että vain Me ja/tai valtuutetut palveluntarjoajamme pääsevät Evästetietoihin.


Palveluntarjoajat ovat yrityksiä, jotka auttavat meitä liiketoiminnassamme, kuten Sivuston toiminnassa pitämisessä, Palveluissa, sovelluksissa, mainonnassa ja työkaluissa. Saatamme käyttää valtuutettuja palveluntarjoajia, jotka auttavat meitä tarjoamaan Sinulle sopivia mainoksia Palveluissamme ja muualla internetissä. Kyseiset palveluntarjoajat saattavat myös asettaa laitteellesi Evästeitä Palvelujemme kautta (kolmansien osapuolten Evästeet). Kyseiset palveluntarjoajat saattavat myös kerätä tietoja, jotka auttavat niitä tunnistamaan laitteesi, kuten IP-osoitteen tai muita yksilöllisiö laitetunnisteita.


VIII. Mitä Tietosuojavaihtoehtoja Sinulla on?


Keräämiimme Henkilötietoihin liittyvät vaihtoehdot


Sinulla on oikeus päästä Sinusta säilyttämiimme Henkilötietoihin. Sinulla on oikeus saada yksi kopio tiedoista ilmaiseksi. Saatamme kuitenkin periä kohtuullisen palvelumaksun, jos pyyntösi on selvästi perusteeton tai kohtuuton, etenkin jos se on toistuva.


Lisäksi Sinulla on tietyissä tapauksissa oikeus päästä tietoihin ja korjata niitä kirjautumalla sisään Maksuportaaliin tai lähettämällä yksityiskohtainen pyyntö osoitteeseen privacyofficer@hyperwallet.com. Turvallisuussyistä paras tapa tehdä pyyntö on kuitenkin tehdä se Maksuportaaliin kirjautuneena (siirry portaalissa Tuki-kohtaan, valitse Sähköposti-kohta ja täytä Tietosuojaongelmat-lomake). Osa profiilissasi olevista Henkilötiedoista voidaan päivittää vain Maksajasi järjestelmässä. Tällöin Maksajasi saattaa toimittaa tiedot meille, jotta voimme päivittää profiilisi järjestelmissämme. Pidätämme oikeuden periä kohtuullinen hallintomaksu lain sen salliessa.


Huomaa, että jos emme kerää tai vastaanota tiettyjä Henkilötietoja Sinulta, et ehkä pysty käyttämään Sivustoilla tarjottuja palveluita tai palvelua, mukaan lukien varojen vastaanottamista Maksajalta.


Evästeisiin liittyvät vaihtoehdot


Sinulla voi olla evästeasetustesi hallintaan liittyviä vaihtoehtoja. Selaimesi tai internetlaitteesi voi esimerkiksi sallia Sinun poistaa, poistaa käytöstä tai estää tiettyjä evästeitä ja muita seurantateknologioita. Lisätietoja on Sivustolla AboutCookies.org. Voit halutessasi ottaa nämä vaihtoehdot käyttöön, mutta se saattaa estää Sinua käyttämästä monia palvelussa tai Sivustolla käytettävissä olevia keskeisiä ominaisuuksia ja toimintoja.


Rekisteröintiin ja Tilitietoihin liittyvät vaihtoehdot


Jos käytät Paveluitamme, voit yleensä tarkistaa ja muokata Henkilötietoja kirjautumalla sisään ja päivittämällä tiedot suoraan tai ottamalla meihin yhteyttä. Ota yhteyttä osoitteeseen privacyofficer@hyperwallet.com, jos Sinulla on kysyttävää Tilitiedoistasi tai muista Henkilötiedoistasi. Osa profiilissasi olevista Henkilötiedoista voidaan päivittää vain Maksajasi järjestelmässä.


Viestintään liittyvät vaihtoehdot


Saatamme viestiä Maksajien (ja niihin liittyvien liiketoimintalontaktien) kanssa Palveluistamme. Jos haluat lopettaa sähköpostimarkkinointiviestinnän tilaamisen, kieltäydy tällaisten sähköpostiviestien vastaanottamisesta niiden sisältämässä peruutuslinkissä, ja lopetamme viestien lähettämisen Sinulle.


Lähetämme Sinulle viestejä, jota vaaditaan tai tarvitaan lähetettäväksi Palvelujemme käyttäjille, sekä tärkeitä tietoja sisältäviä ilmoituksia ja muita meiltä pyytämiäsi viestejä. Et voi kieltäytyä vastaanottamasta näitä viestejä. Voit kuitenkin pystyä säätämään välinettä ja muotoa, jonka kautta ja jossa vastaanotat näitä ilmoituksia.


IX. Kuinka suojaamme Henkilötietojasi?


Ylläpidämme teknisiä, fyysisiä ja hallinnollisia turvatoimenpiteitä, joiden tarkoituksena on tarjota Henkilötiedoillesi kohtuullinen suoja katoamista, väärinkäyttöä, luvatonta käyttöä, luovuttamista ja muuttamista vastaan. Turvallisuustoimenpiteitä ovat palomuurit, tietojen salaus, datakeskuksiimme tapahtuvan fyysisen pääsyn valvonta ja tietojen käyttöoikeuksien myöntämisen valvonta. Muista, että mikään internetin kautta tapahtuva lähetys ei ole koskaan täysin turvallista tai virheetöntä. Etenkin Sinun ja meidän välillä lähetetyt sähköpostit eivät välttämättä ole turvallisia.


X. Voivatko lapset käyttää Paveluitamme?


Sivustot ja Palvelut eivät ole suunnattu alle 16-vuotiaille lapsille. Jos saamme todellista tietoa siitä, että olemme keränneet Henkilötietoja alle 16-vuotiaalta lapselta, poistamme tiedot viipymättä, ellei meillä ole oikeudellista velvollisuutta säilyttää tällaisia tietoja. Ota yhteyttä, jos uskot, että olemme vahingossa tai tahattomasti keränneet tietoja alle 16-vuotiaalta lapselta.


XI. ETA:ssa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Brasiliassa sijiatsevien henkilöiden Henkilötietoja koskevat erityissäännökset


Mitä oikeuksia Sinulla on?


Jos Sinulla on tili missä tahansa Palveluistamme, voit yleensä tarkistaa ja muokata Henkilötietoja Tilillä kirjautumalla sisään ja päivittämällä tiedot suoraan.


Tietosuojalaeissa säädettyjen rajoitusten mukaisesti Sinulla on tiettyjä Henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia. Sinulla on oikeus päästä Henkilötietoihisi, oikaista niitä, rajoittaa ja vastustaa niiden käsittelyä sekä poistaa ja siirtää niitä. osoitteeseen privacyofficer@hyperwallet.com, jos haluat käyttää näitä oikeuksia.


Pankkisääntelyyn liittyvä ilmoitus ETA-alueella ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseville Maksajille


Tämä osa koskee Maksajia, joilla on suhteita PayPal Europeen. Yleisesti ottaen Luxemburgin lait, joita sovelletaan PayPalin suorittamaan käyttäjätietojen käsittelyyn (tietosuoja ja pankkisalaisuus), edellyttävät suurempaa avoimuutta kuin useimmat muut EU:n lait. Tästä syystä PayPal, toisin kuin valtaosa internetpohjaisten palvelujen tai rahoituspalveluntarjoajista EU:ssa, on luetellut tässä Tietosuojakäytännössä Kolmannen Osapuolen Palveluntarjoajat ja liikekumppanit, joille saatamme luovuttaa tietojasi, sekä luovuttamisen tarkoitus ja luovutettavien tietojen tyyppi. Löydät linkin kyseisiin kolmansiin osapuoliin täältä. Hyväksymällä tämän Tietosuojakäytännön ja ylläpitämällä tiliä PayPalissa, annat nimenomaisen suostumuksen tietojesi siirtämiseen kyseisille kolmansille osapuolille lueteltuihin tarkoituksiin.


PayPal voi päivittää yllä mainittujen kolmansien osapuolten luettelon neljännesvuosittain (1. tammikuuta, 1. huhtikuuta, 1. heinäkuuta ja 1. lokakuuta). PayPal alkaa siirtää tietoja uusille yksiköille tai jokaisessa päivityksessä ilmoitettuihin uusiin tarkoituksiin tai uusia tietotyyppejä vasta 30 päivän kuluttua päivästä, jolloin kyseinen luettelo julkistetaan tämän Tietosuojakäytännön kautta. Sinun on tarkistettava luettelo joka neljännesvuosi PayPalin verkkosivustolta yllä mainittuina päivinä. Jos et vastusta uutta tietojen luovuttamista 30 päivän kuluessa päivitetyn kolmansien osapuolten luettelon julkaisemisesta, Sinun katsotaan hyväksyneen luetteloon ja tähän Tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset. Jos et hyväksy muutoksia, voit sulkea tilisi ja lopettaa Palvelujemme käytön.


PayPal-Palveluiden tarjoamiseksi osa keräämistämme (tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti) tiedoista saatetaan joutua siirtämään muille PayPaliin liittyville yrityksille tai muille yksiköille, mukaan lukien tässä kohdassa mainituille yrityksille ja muille yksiköille, joihin viitataan maksupalvelun tarjoajina, maksunkäsittelijöinä tai tilinhaltijoina (tai vastaavina termeinä). Hyväksyt, että tällaisiin yksikköihin voidaan soveltaa niiden paikallisen lainsäädännön mukaan lakeja, asetuksia, tiedusteluja, tutkintoja tai määräyksiä, jotka saattavat edellyttää tietojen luovuttamista asianomaisen maan asianomaisille viranomaisille. Suorittamasi PayPal-Palveluiden käyttö merkitsee suostumustasi suorittamaamme kyseisten tietojen siirtämiseen PayPal-Palveluiden tarjoamiseksi Sinulle.


Suostut ja ohjaat PayPalin suorittamaan minkä tahansa tai kaikki seuraavista toimenpiteistä tietoihisi liittyen:


a) Luovuttamaan tarvittavat tiedot poliisille ja muille lainvalvontaviranomaisille, turvallisuusjoukoille, toimivaltaisille hallitusten, hallitustenvälisille tai ylikansallisille elimille, toimivaltaisille virastoille, osastoille, sääntelyviranomaisille, itsesääntelyviranomaisille tai -organisaatioille (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, täällä olevassa Kolmannen Osapuolen Palveluntarjoajaluettelon Virastot-osiossa mainituille virastoille) ja muille kolmansille osapuolille, mukaan lukien PayPal-konserniin kuuluville yhtiöille, joille a) olemme lain mukaan pakotettuja luovuttamaan tietoja ja mihin liittyen saamme noudattaa, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, 24. heinäkuuta 2015 annettua Luxemburgin lakia ulkomaisia tilejä koskevaa Yhdysvaltojen verosäännösten noudattamislakia (FATCA-laki) ja 18. joulukuuta 2015 annettua OECD:n yhteistä raportointistandardia (CRS-laki) tai b) jos meillä on syytä uskoa, että meidän on asianmukaista tehdä yhteistyötä petosten tai muun laittoman toiminnan tai mahdollisen laittoman toiminnan tutkinnassa, tai c) tutkiaksemme Käyttäjäsopimuksemme rikkomuksia (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, rahoituslähdettäsi tai luotto- tai Maksukorttisi tarjoajaa).


Jos FATCA- tai CRS-laki koskee Sinua, meidän on ilmoitettava Sinulle Sinuun liittyvistä tiedoista, joita saatamme siirtää eri viranomaisille. Lue lisää PayPalin FATCA- ja CRS-lain mukaisista velvollisuuksista ja siitä, miten ne voivat vaikuttaa Sinuun, sekä ota huomioon tiedot, jotka saatamme luovuttaa sen seurauksena.


Me ja muut organisaatiot, mukaan lukien osapuolet, jotka hyväksyvät PayPalin, saatamme myös jakaa, päästä (myös muista maista peräisin oleviin) tarpeellisiin tietoihin (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, petostentorjuntavirastojen tallentamat tiedot) ja käyttää niitä auttaaksemme itseämme ja niitä arvioimaan ja hallitsemaan riskejä (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, petosten, rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämiseksi). Ota yhteyttä meihin, jos haluat saada lisätietoja asiaankuuluvista petostentorjuntavirastoista. Saat lisätietoja näistä virastoista, petostentorjuntavirastoista ja muista kolmansista osapuolista napsauttamalla tästä.


b) Luovuttamaan Tilitiedot immateriaalioikeuksien omistajille, jos niillä on sovellettavan EU:n jäsenvaltion kansallisen lain mukaan nostaneet kanteen PayPalia vastaan tietojen luovuttamisesta tuomioistuinten ulkopuolella sellaisten immateriaalioikeuksien omistajien immateriaalioikeuksien loukkaamisen vuoksi, joihin PayPal-Palveluja on käytetty (esimerkiksi, mutta niihin rajoittumatta, Saksan tavaramerkkilain 19 pykälän 2 momentin 3 alakohdan tai Saksan tekijänoikeuslain 101 pykälän 2 momentin 3 alakohdan mukaisesti).


c) Luovuttamaan tarvittavat tiedot vastauksena luottokorttiyhdistysten tai siviili- tai rikosoikeudellisen menettelyn vaatimuksiin.


d) Jos käytät kauppiaana kolmatta osapuolta PayPalin käyttöönotossa tai integroinnissa, voimme luovuttaa mille tahansa tällaiselle kumppaneille tarvittavia tietoja tällaisen järjestelyn helpottamiseksi ja ylläpitämiseksi (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, PayPal-integraatiosi tila riippumatta siitä, onko Sinulla aktiivinen PayPal-tili tai työskenteletkö jo mahdollisesti toisen PayPal-integraatiokumppanin kanssa).


e) Luovuttamaan tarvittavat tiedot maksunkäsittelijöille, tilintarkastajille, asiakaspalvelun tarjoajille, luottotietotoimistoille, petostentorjuntavirastoille, rahoitustuotteiden tarjoajille, liikekumppaneille, markkinointi- ja suhdetoimintayrityksille, operatiivisten palvelujen tarjoajille, konserniyhtiöille, virastoille, markkinapaikoille ja muille tässä luetelluille kolmansille osapuolille. Tämän luovuttamisen tarkoituksena on antaa meille mahdollisuus tarjota Sinulle PayPal-Palveluja. Esitämme myös kolmansien osapuolten luettelossa kussakin "kategoriassa" ei-yksinomaisia esimerkkejä todellisista kolmansista osapuolista (joihin voi kuulua heidän toimeksiantajansa ja seuraajansa), joille luovutammeTilitietojasi tällä hetkellä tai joille saatamme harkita luovuttavammeTilitietojasi yhdessä sen suorittamisen tarkoituksen kanssa, ja todellisia luovuttamiamme tietoja (lukuun ottamatta nimenomaisesti mainittuja tapauksia näitä kolmansia osapuolia rajoitetaan laissa tai sopimuksessa käyttämästä tietoja toissijaisiin tarkoituksiin niiden tarkoitusten lisäksi, joita varten tiedot jaettiin).


f) Ilmoittamaan tarvittavat tiedot edustajallesi tai lailliselle edustajallesi (kuten myöntämäsi valtakirjan haltijalle tai Sinulle nimitetylle huoltajalle).


g) Luovuttamaan koottuja tilastotietoja liikekumppaneillemme tai suhdetoimintaa varten. Saatamme esimerkiksi luovuttaa tiedot, että tietty prosenttiosuus käyttäjistämme asuu Manchesterissa. Nämä kootut tiedot eivät kuitenkaan ole sidoksissa Henkilötietoihin.


h) Jakamaan tarvittavat Tilitiedot riippumattomille kolmansille osapuolille (lueteltu tässä) niiden suorittamaa Tilitietojen käyttöä varten seuraaviin tarkoituksiin:


 1. Petostentorjunta ja riskienhallinta: auttaa torjumaan petoksia tai arvioimaan ja hallinnoimaan riskejä. Jos käytät PayPal-Palveluita esimerkiksi tuotteiden ostamiseen tai myymiseen eBay Inc:n tai sen osakkuusyhtiöiden ("eBay") avulla, voimme jakaaTilitietoja eBaylle suojataksemme tilejäsi petolliselta toiminnalta, varoittaaksemme Sinua, jos havaitsemme tällaista petollista toimintaa tileilläsi tai arvioidaksemme luottoriskiä.
 2. Osana petosten ehkäisyä ja riskienhallintaa saatamme myös jakaa tarvittaviaTilitietoja eBaylle tapauksissa, joissa PayPal on jäädyttänyt tilisi tai asettanut sille jonkun muun rajoituksen riitojen, vaatimusten, takaisinperintöjen tai muiden tavaroiden myyntiin tai ostamiseen liittyvien tapahtumien perusteella. Osana petostentorjuntaamme ja riskienhallintaamme saatamme jakaa Tilitietoja eBaylle, jotta se voi käyttää ohjelmiaan ostajien tai myyjien arvioimiseksi.
 3. Asiakaspalvelu: asiakaspalvelutarkoituksiin, mukaan lukien auttamaan tiliesi palvelemista tai erimielisyyksien ratkaisemista (esim. laskutus tai tapahtumat).
 4. Toimitus: toimituksen ja siihen liittyvien Palvelujen yhteydessä PayPalin kautta tehtyihin ostoksiin.
 5. Lainsäädännön noudattaminen: auttaa niitä noudattamaan rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjuntaan liittyviä todennusvaatimuksia.
 6. Palveluntarjoajat: jotta palveluntarjoajat voisivat tukea kanssamme tehdyn sopimuksen mukaan tukea liiketoimintaamme, kuten petostentorjuntaa, laskujen perintää, markkinointia, asiakaspalvelua ja teknologiapalveluita. Sopimuksissamme todetaan, että nämä palveluntarjoajat käyttävät tietojasi ainoastaan meille tarjoamiinsa Palveluihin liittyen, eivät omaksi edukseen.

XII. Mitä muuta Sinun pitäisi tietää?


Linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille


Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, joille tarjoamme linkkejä mukavuutesi takia. Emme voi hyväksyä näitä verkkosivustoja tai niiden tietosuojamenettelyjä, eikä tämä Tietosuojakäytäntö koske niitä. Sinun on tutustuttava näiden kolmansien osapuolten sivustojen omistajien tarjoamiin tietosuojamenettelyihin, ennen kuin lähetät niille mitään Henkilötietoja.


Tähän Tietosuojakäytäntöön tehtävät muutokset


Saatamme ajoittain tarkistaa tätä Tietosuojakäytäntöä vastaamaan liiketoimintaamme sekä Sivustoillemme tai Palveluihimme tai sovellettaviin lakeihin tehtyjä muutoksia. Tarkistettu Tietosuojakäytäntö tulee voimaan sen julkaisupäivästä alkaen.


Jos muutettu versio sisältää olennaisen muutoksen, ilmoitamme Sinulle siitä etukäteen julkaisemalla ilmoituksen muutoksesta verkkosivustollamme.


XIII. Yhteystiedot


Hyperwallet on sitoutunut sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti vastaamaan suorittamaamme Henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä koskeviin kysymyksiin. Ota tätä Tietosuojakäytäntöä koskevissa tiedusteluissa tai valituksissa ensin yhteyttä Hyperwalletiin ja sen tietosuojavastaavaan osoitteeseen privacyofficer@hyperwallet.com tai osoitteeseen PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg.


XIV. Valvontaviranomainen


Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme kysymyksiäsi, Sinulla on oikeus tehdä valitus maasi tietosuojavaltuutetulle.


Määritelmät


Henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tietoja, jotka voidaan yhdistää tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön. "Henkilötiedot" voivat sisältää nimen, kotiosoitteen, puhelinnumeron, henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen, edelleenlähetysosoitteen (esim. loman aikana), edellisen osoitteen / edelliset osoitteet, laskutus- ja tilitiedot (kuten luotto- tai Maksukortin numero tai pankkitilin numero), postitusasetukset, toimitusohjeet, tapahtumahistoria, IP-osoite ja palveluasetukset sekä muut tiedot, jotka on määritetty ei-julkisiksi tai yksityisiksi tiedoiksi sovellettavan lain mukaisesti. Henkilötiedot eivät sisällä tietoja, josta ei voi tunnistaa tiettyä käyttäjää.


Käsittely kuvaa mitä tahansa menetelmää tai tapaa, jolla käsittelemme Henkilötietoja tai Henkilötietojoukkoja, riippumatta siitä, tapahtuuko se automatisoituina vai ei, kuten Henkilötietojen kerääminen, kirjaaminen, järjestäminen, jäsentäminen, tallentaminen, mukauttaminen, muuttaminen, haku, tiedustelu, luovuttaminen siirtämällä, levittäminen tai muulla tavoin saataville asettaminen, yhdenmukaistaminen tai yhdistäminen, rajoittaminen, poistaminen tai tuhoaminen.


Palvelut tarkoittavat verkossa toimivaa maksualustaa ("Maksuportaali"), maksupalveluja sekä niihin liittyviä toimintoja ja teknologiaa.


Sivustot tarkoittaa Hyperwalletin verkkosivustoja, mobiilisovelluksia, virallisia sosiaalisen median alustoja tai muita verkossa toimivia ominaisuuksia, joiden kautta Hyperwallet tarjoaa Palveluja.


Käyttäjä tarkoittaa Sinua tai ketä tahansa muuta, joka on luonut suhteen Hyperwalletin kanssa tai käyttää muulla tavoin Palveluja tai Sivustoja


Kalifornian kuluttajansuojalakiin liittyvä ilmoitus


Tässä ilmoituksessa käsittelemme Kalifornian asukkaita koskevia vuoden 2018 Kalifornian kuluttajansuojalain (California Consumer Privacy Act) mukaisia luovuttamisvaatimuksia. Tämä ilmoitus on luettava yhdessä Hyperwalletin Tietosuojakäytännön kanssa. Ilmoitus koskee kaikkia Kalifornian asukkaita, jotka käyvät Sivustoillamme tai käyttävät Palveluja.


Henkilötietojen kerääminen ja käyttötarkoitukset


Keräämme, käytämme ja jaamme Kalifornian asukkaita koskevia henkilötietoja tässä ilmoituksessa kuvatulla tavalla.


Emme ole myyneet kuluttajien henkilötietoja edellisten 12 kuukauden aikana.


Kalifornian asukkaiden yksityisyyden suoja


Kalifornian asukkailla on oikeus pyytää pääsyä tiettyihin henkilötietoihin, jotka on kerätty heistä viimeisten 12 kuukauden aikana, tai heidän henkilötietojensa poistamista tietyin poikkeuksin, eikä heitä saa syrjiä, koska he käyttävät Kalifornian kuluttajansuojalain mukaisia oikeuksiaan. Saatamme vaatia Sinua toimittamaan muita henkilötietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ennen pyyntösi käsittelyä. Emme välttämättä käsittele pyyntöäsi, jos emme pysty vahvistamaan henkilöllisyyttäsi.


Voit ottaa meihin yhteyttä napsauttamalla tästä, soittamalla numeroon 1 877 546 8220 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacyofficer@hyperwallet.com. Turvallisuussyistä paras tapa tehdä pyyntö on tehdä se kirjautuneena Maksuportaaliin.


Viimeisten 12 kuukauden aikana olemme keränneet seuraavia henkilötietoluokkia Kalifornian asukkaista: Olemme keränneet kyseisiä kenkilötietoja seuraavista lähdeluokista: Keräsimme kyseisiä henkilötietoja käytettäviksi seuraaviin tarkoituksiin: Edellisten 12 kuukauden aikana jaoimme henkilötietoja seuraaville kolmansien osapuolten luokille:
a) Tunnisteet, kuten oikea nimi, alias, postiosoite, yksilöllinen henkilökohtainen tunniste, verkkotunniste, internetprotokollan osoite, sähköpostiosoite, tilin nimi, henkilötunnus, ajokortin numero, passin numero tai muut vastaavat tunnisteet.
 • sinulta (Maksajalta tai Maksunsaajalta), kun käytät Sivustoamme ja Paveluitamme
 • palveluntarjoajat
 • Sivustojen ylläpitäminen ja Palveluiden tarjoaminen
 • liiketoimintatarpeidemme hallinnointi, kuten Palvelujen ja Sivustojen suorituskyvyn ja toiminnallisuuden seuranta, analysointi ja parantaminen
 • riskienhallinta
 • Maksajille markkinointi
 • sijaintikohtaisten vaihtoehtojen, toimintojen tai tarjousten tarjoaminen Sinulle
 • velvollisuuksiemme noudattaminen sekä Sivustomme ja Palveluidemme ehtojen noudattaminen
 • sopimuksen toteuttaminen
 • pyyntöihisi vastaaminen
 • PayPal-yritysperheen jäsenet
 • palveluntarjoajat
 • rahoituslaitokset
 • tapahtumien osapuolet Palveluita käyttäessäsi, kuten muut käyttäjät, kauppiaat ja niiden palveluntarjoajat
 • kolmannet osapuolet liiketoimintatarkoituksiimme tai lain sallimalla tai vaatimalla tavalla
b. Kalifornian asiakasrekisterilaissa (California Customer Records Act) luetellut henkilötiedot, joihin voi sisältyä: nimi, allekirjoitus, sosiaaliturvatunnus, osoite, puhelinnumero, passin numero, ajokortin tai valtion myöntämän henkilökortin numero, vakuutuksen numero, koulutus, työsuhde, työhistoria, pankkitilin numero, luottokortin numero, Maksukortin numero tai muut taloudelliset, lääketieteelliset tai sairausvakuutukseen liittyvät tiedot.
 • sinulta (Maksajalta tai Maksunsaajalta), kun käytät Sivustoamme ja Paveluitamme
 • palveluntarjoajat
 • Sivustojen ylläpitäminen ja Palveluiden tarjoaminen
 • liiketoimintatarpeidemme hallinnointi, kuten Palvelujen ja Sivustojen suorituskyvyn ja toiminnallisuuden seuranta, analysointi ja parantaminen
 • riskienhallinta
 • Maksajille markkinointi
 • sijaintikohtaisten vaihtoehtojen, toimintojen tai tarjousten tarjoaminen Sinulle
 • velvollisuuksiemme noudattaminen sekä Sivustomme ja Palveluidemme ehtojen noudattaminen
 • sopimuksen toteuttaminen
 • pyyntöihisi vastaaminen
 • PayPal-yritysperheen jäsenet
 • palveluntarjoajat
 • rahoituslaitokset
 • tapahtumien osapuolet Palveluita käyttäessäsi, kuten muut käyttäjät, kauppiaat ja niiden palveluntarjoajat
 • kolmannet osapuolet liiketoimintatarkoituksiimme tai lain sallimalla tai vaatimalla tavalla
c) Henkilötiedot, jotka on suojattu Kalifornian tai liittovaltion lailla.
 • sinulta (Maksajalta tai Maksunsaajalta), kun käytät Sivustoamme ja Paveluitamme
 • riskienhallinta
 • velvollisuuksiemme noudattaminen sekä Sivustomme ja Palveluidemme ehtojen noudattaminen
 • PayPal-yritysperheen jäsenet
 • palveluntarjoajat
 • kolmannet osapuolet liiketoimintatarkoituksiimme tai lain sallimalla tai vaatimalla tavalla
d. Kaupalliset tiedot, mukaan lukien ostettuihin, hankittuihin tai harkittuihin henkilökohtaiseen omaisuuteen tai tuotteisiin tai palveluihin liittyvät todisteet tai muut osto- tai kulutushistoriat tai -taipumukset.
 • sinulta (Maksajalta tai Maksunsaajalta), kun käytät Sivustoamme ja Paveluitamme
 • Sivustojen ylläpitäminen ja Palveluiden tarjoaminen
 • liiketoimintatarpeidemme hallinnointi, kuten Palvelujen ja Sivustojen suorituskyvyn ja toiminnallisuuden seuranta, analysointi ja parantaminen
 • riskienhallinta
 • Maksajille markkinointi
 • sijaintikohtaisten vaihtoehtojen, toimintojen tai tarjousten tarjoaminen Sinulle
 • velvollisuuksiemme noudattaminen sekä Sivustomme ja Palveluidemme ehtojen noudattaminen
 • sopimuksen toteuttaminen
 • pyyntöihisi vastaaminen
 • PayPal-yritysperheen jäsenet
 • palveluntarjoajat
 • rahoituslaitokset
 • tapahtumien osapuolet Palveluita käyttäessäsi, kuten muut käyttäjät, kauppiaat ja niiden palveluntarjoajat
 • kolmannet osapuolet liiketoimintatarkoituksiimme tai lain sallimalla tai vaatimalla tavalla
e) Internetissä tai muussa sähköisessä verkossa suoritettavaa toimintaa koskevat tiedot, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, selaushistoria, hakuhistoria ja tiedot kuluttajan vuorovaikutuksesta internetin verkkosivuston, sovelluksen tai mainoksen kanssa.
 • sinulta (Maksajalta tai Maksunsaajalta), kun käytät Sivustoamme ja Paveluitamme
 • Sivustojen ylläpitäminen ja Palveluiden tarjoaminen
 • liiketoimintatarpeidemme hallinnointi, kuten Palvelujen ja Sivustojen suorituskyvyn ja toiminnallisuuden seuranta, analysointi ja parantaminen
 • riskienhallinta
 • Maksajille markkinointi
 • sijaintikohtaisten vaihtoehtojen, toimintojen tai tarjousten tarjoaminen Sinulle
 • velvollisuuksiemme noudattaminen sekä Sivustomme ja Palveluidemme ehtojen noudattaminen
 • sopimuksen toteuttaminen
 • pyyntöihisi vastaaminen
 • PayPal-yritysperheen jäsenet
 • palveluntarjoajat
 • rahoituslaitokset
 • tapahtumien osapuolet Palveluita käyttäessäsi, kuten muut käyttäjät, kauppiaat ja niiden palveluntarjoajat
 • kolmannet osapuolet liiketoimintatarkoituksiimme tai lain sallimalla tai vaatimalla tavalla
f) Maantieteelliseen sijaintiin liittyvät tiedot.
 • sinulta (Maksajalta tai Maksunsaajalta), kun käytät Sivustoamme ja Paveluitamme
 • palveluntarjoajat
 • Sivustojen ylläpitäminen ja Palveluiden tarjoaminen
 • liiketoimintatarpeidemme hallinnointi, kuten Palvelujen ja Sivustojen suorituskyvyn ja toiminnallisuuden seuranta, analysointi ja parantaminen
 • riskienhallinta
 • sijaintikohtaisten vaihtoehtojen, toimintojen tai tarjousten tarjoaminen Sinulle
 • velvollisuuksiemme noudattaminen sekä Sivustomme ja Palveluidemme ehtojen noudattaminen
 • pyyntöihisi vastaaminen
 • PayPal-yritysperheen jäsenet
 • kolmannet osapuolet liiketoimintatarkoituksiimme tai lain sallimalla tai vaatimalla tavalla
g) Äänimuodossa olevat, elektroniset, visuaaliset, lämpöön tai hajuun liittyvät tiedot tai vastaavat tiedot.
 • sinulta (Maksajalta tai Maksunsaajalta), kun käytät Sivustoamme ja Paveluitamme
 • Sivustojen ylläpitäminen ja Palveluiden tarjoaminen
 • liiketoimintatarpeidemme hallinnointi, kuten Palvelujen ja Sivustojen suorituskyvyn ja toiminnallisuuden seuranta, analysointi ja parantaminen
 • riskienhallinta
 • velvollisuuksiemme noudattaminen sekä Sivustomme ja Palveluidemme ehtojen noudattaminen
 • pyyntöihisi vastaaminen
 • PayPal-yritysperheen jäsenet
 • palveluntarjoajat
 • kolmannet osapuolet liiketoimintatarkoituksiimme tai lain sallimalla tai vaatimalla tavalla
j) Johtopäätökset, jotka on tehty mistä tahansa tässä alakohdassa mainituista tiedoista sellaisen kuluttajaprofiilin luomiseksi, joka heijastaa kuluttajan mieltymyksiä, ominaisuuksia, psykologisia suuntauksia, taipumuksia, käyttäytymistä, asenteita, älykkyyttä ja kykyjä
 • sinulta (Maksajalta tai Maksunsaajalta), kun käytät Sivustoamme ja Paveluitamme
 • Sivustojen ylläpitäminen ja Palveluiden tarjoaminen
 • liiketoimintatarpeidemme hallinnointi, kuten Palvelujen ja Sivustojen suorituskyvyn ja toiminnallisuuden seuranta, analysointi ja parantaminen
 • riskienhallinta
 • Maksajille markkinointi
 • pyyntöihisi vastaaminen
 • PayPal-yritysperheen jäsenet
 • palveluntarjoajat